За бебета и деца от 0+ месеца - Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 97

• 19 139
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Няколко пъти ми казват , че в коли , в които няма изофикс , може все пак да се ползва такова столче .
Е , хайде. Някоя мама , която го е направила да ми обясни как .
Ще съм благодарна.
Може, но след като се монтира изофикс на самата кола, ако изобщо модела на колата позволява това.
В противен случай няма как да се закрепи базата.

# 586
  • Пловдив
Аз не виждам смисъл, ако няма изофикс колата да се купува такава система, след като ще се захваща с коланите на колата, като обикновен стол.

# 587
Аз не виждам смисъл, ако няма изофикс колата да се купува такава система, след като ще се захваща с коланите на колата, като обикновен стол.
Има вариант да се сложи изофикс система на самата кола и съответно след това столчето ще се захване с изофикс, а не с коланите.
Друг е въпроса, дали на тяхната кола може да се сложи и дали си заслужава.

# 588
Момичета, не знам какво съм се шашнала, но много ме наплашиха с реваксинацията против Морбили. Какво да очаквам? Да взимам ли куулпач? До сега така не съм се страхувала за реакция след ваксина. Предстои ни утре.

# 589
  • София
Мочичета, давали ли сте Омнибиотик Панда на бебето? Какъв ефект се получи при вас?

# 590
На каква възраст се прави реваксинация за Морбили?

# 591
На каква възраст се прави реваксинация за Морбили?
На 12г

# 592
  • Пловдив
Да не би да имате предвид вакасинацията, която е на 13 месеца? Защото наистина реваксинацията е чак на 12 години.
И ние ще я правим сега във вторник , досега не е имала реакция след ваксини и се надявам и сега да минат леко нещата.
Ако някой има опит, нека сподели.

# 593
  • Германия
На 13м беше, когато ни сложиха втората доза за морбили. Не сме имали проблеми. Преди две години на мен и на мъжа ми сложиха ваксини за морбили, защото не успяхме да докажем, че вече имаме. И ние не сме имали проблеми.

# 594
На 13м се слага първа доза за морбили. Реимунизация има на 12г.

При моята дъщеря реакция нямаше.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 09:04 от Анонимен

# 595
Аз много от мненията си ги повтарям и др път съм писала.Имаше реакция към 14ти ден обрив и температура ден и половина, до 39градуса.Други майки също имаха такива случаи с дечицата, имаше и някои по-сериозни (не е изключено) , а има и много с нито грам реакция при бебето.
Това че е нямало реакция няма значение т.като това е съвсем др ваксина от предходните.

Дано всичко е наред! А ако може бих отложила малко да се стабилизира тая ситуация с Ковид.

Кене, какъв ефект търсиш, аз съм доволна от него, давах като бе на 1г6м.

# 596
  • София
Орион, бебето има проблем с коремчето- къркорене на червата, газове и болки при изхождане. Понеже за две седмици смених две АМ, мисля че стана дисбаланс в червата. Та исках да питам как се отразява Пандата на коремчетата?

# 597
Орион, бебето има проблем с коремчето- къркорене на червата, газове и болки при изхождане. Понеже за две седмици смених две АМ, мисля че стана дисбаланс в червата. Та исках да питам как се отразява Пандата на коремчетата?
На какво мляко остана бебчо ? Ако питаш мойта педиатърка пробиотик не се дава ако детето е здраво . Аз не я послушах и доста съжелих след даването на биогая . А и ние бяхме след смяна на мляко и проблем с коремчето . Понякога трябва време бебето да свикне с новото мляко  да "подейства"

# 598
  • Пловдив
На 13 месеца поставихме ваксина за марбили, не сме поставяли кул пач, по никакъв начин не усети тази ваксина, а за нея най се притеснявах.

# 599
  • София
На какво мляко остана бебчо ? Ако питаш мойта педиатърка пробиотик не се дава ако детето е здраво . Аз не я послушах и доста съжелих след даването на биогая . А и ние бяхме след смяна на мляко и проблем с коремчето . Понякога трябва време бебето да свикне с новото мляко  да "подейства"
В родилния дом беше на Нан, във къщи му давахме Хип комбиотик и се запече и го върнахме отново на НАН. И със двете АМ има еднакви проблеми с червата и болки. Казаха ми, че от биогаята се запичат и затова панда.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 15:11 от kene

Общи условия

Активация на акаунт