Падат есенни листа, а мамите от 'Искам бебе' очакваме нашите слънца ! /тема 34/

• 35 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Аз минах през док., който трябваше да ме види и се прибирам вкъщи!!! Много се радвам. Засега всичко е наред. Не каза колко я измери, но каза, че са добре нещата и живот и здраве на 17ти чак при моята си АГ, ако нямам оплаквания.
Потвърди, че може да имам болки от пикочна инфекция, но аз си чакам още резултатите, че да видим…

# 646
Ей чудесни новини точно преди нова година!Радвам се, че ти се размина серклажа. Сега можеш да отдъхнеш и да се насладиш на празниците.
Аз минах през док., който трябваше да ме види и се прибирам вкъщи!!! Много се радвам. Засега всичко е наред. Не каза колко я измери, но каза, че са добре нещата и живот и здраве на 17ти чак при моята си АГ, ако нямам оплаквания.
Потвърди, че може да имам болки от пикочна инфекция, но аз си чакам още резултатите, че да видим…

# 647
Одри, права си, има си начини, ама не всеки ги владее, дали било лекар или не. Важното е, всичко в крайна сметка да е наред, другото остава просто неприятен спомен.
Жасминче, добре сме. С ИР, честно казано не знам, пия си хапчетата и долу горе си държа едни кг, та май е под контрол за сега. Имам си едни 10кг обаче, дето искам да ги махна, но... някой ден и това се надявам да стане, като имам повече време за себе си 😊 А малките... прохождат и е забавно по цял ден, големи диваци са. Ама са синове на майка си, та гък не мога да кажа 😂

# 648
Литълче много се радвам за теб ! Чудесни новини за нова година Hug
Относно Сънчето, оставям само пожеланието  Повече лекари с кауза ни пожелавам и борещи се за всеки един човешки живот колкото и да е трудно, според мен това е смисъла!

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 22:21 от Winter11

# 649
Изтривам си поста, все тая.
Както и да е, пожелавам на всички спокойствие и финал с възможно най-добрият изход.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 22:07 от Диди 💙💙

# 650
Amandine, честита рожба! Бъдете живи и здрави!
Литъл, радвам се за теб, че не се наложи серклаж!

# 651
Аа то не знае дали до 17ти няма да има промени, но дано не!!! Дано да си я задържа със собствени усилия в рамките на нормалните граници. Много се надявам.

# 652
  • Замък сред облаците
Минах през АГ днес да ми види изследванията и резултатите от скрининга, взе ми секрет за МБ и ще се видим чак след месец. Примолих се да видим само пулса на ехографа, че нещо нямам симптоми последните дни и си мисля за миналогодишния аборт (влизам в четвърти месец таман) и видяхме, че бебчо е пораснал и пулса стабилен. Пол ще си чакам на втората фетална, не спря да шава дребосъчето. Вече е поизпълнило матката.

# 653
Много хубави новини😊😊

# 654
Литълче, много се радвам, че всичко е наред и ти се размина серклажа!

АА, нека все така да расте бебчето с пълна сила!

Момичета, весело посрещане на новата година! Нека да донесе на всички ни много здраве и всичко, за което мечтаем, но старата година не е успяла да ни сбъдне! Heart

# 655
То си е лек спам! Качвам за трети път вълнението си, понеже мисля да напусна една от групите и да остана само тук(за сега).

Здравейте момичета! Включвам се дива и щастлива! Днес водих и таткото с мен, за първи път видя " жабката"( в такава поза явно е било, аз не видях нищо,те доктора и мъжа ми си обсъдиха по мъжки кое какво е).
В 12+6 г.с съм, а по сметки на доктора,бебето върви като за 14 г.с. Та явно ще да е юначе.
Освен това вълнение, днес станах и леля! Та щастието е двойно и неописуемо! Живот и здраве, децата на брат и сестра, ще са с по-малко от 6 месеца разлика!
Желая на всички вас такива новини, позитивни емоции и щастие! Утре започвам с изследванията! Стискайте палци!
Моята година започва.... накъде около 1007462681 пъти по-добре, отколкото съм мечтала! ❤️❤️❤️

п.с : Док успя да снима само глава. Освен, че сме големи , сме и изключително палави! 🥳

# 656
Минавам да се отчета след втора фетална. Оказа се, че в Надежда правят 4 фетални, а не 3, та сега бях на такава в 16-18 г.с.
Всичко е наред с бебето. Всичко върви както трябва, а шийката ми я измериха 3,6мм. и съм повече от доволна.
Официално и сигурно вече очакваме момиче💖

# 657

То е ясно,че съм на доктор,утре или в Петък. Все пак...Тези, които не са в норма... аз хич нищо не разбирам от изследвания все още. Мнение,моля?

# 658
Шу , левкоцитите и част от тях като групи са повишени , но при бременност референтните стойности са по-различни и е нормално . Хемоглобин , хематокрит са супер . Според мен са екстра .
Утайката също се повишава и обикновено е над референтни .

Литъл , честито розово 🎀

# 659
Здравейте, момичета! Рядко пиша в тази тема, но реших днес да споделя някои неща.
Преди това Литъл, много се радвам, че се размина със серклажа! Не мога да си представя какво ти е било, когато са ти казали, че имаш индикации за такъв. Когато писа първоначално, ми се сви сърцето, без да те познавам....

Аз съм вече в 30 гс. Направо не мога да повярвам кога мина това време. А, то мина само в тревоги и мисли. Треперя преди всяка една консултация, да не би да чуя нещо лошо. На днешната дата преди една година разбрах лошата новина за първата ми бременност и си спомням предишната вечер, колко бях щастлива, че ще видя малката точка. От тогава, както казах ме е страх преди всеки преглед какво ще чуя/видя. Всеки път ми мерят високо кръвно и пулс. После като мине ехографския преглед, всичко е нормално, както и вкъщи, когато го меря Grinning Сигурно вече ме мислят за луда там, но тези неща са неконтролируеми.
Слава Богу, до сега всичко е било наред и малчо се развива добре. Само дето на последната морфология док измери по-малка коремна обиколка, която отговаря по размер със седмица и нещо назад (незапомних точно). Не изглеждаше притеснена, каза само да ям повече месо, яйца, сирене - протеини като цяло. Няма да се изненадате, че се паникьосах. Но много момичета се оказаха в такова положение, та се успокоих малко.
Днес обаче ново 20. Обадиха ми се, че са ми излязли резултатите от рутинните изследвания и ще ми сменят желязото, защото не го усвоявам. Също така трябва да повторим урината - била "замърсена". Но те винаги така казват, за да не те стряскат. За съжаление, аз не виждам резултатите си. Взимат ги на място в кабинета и после си ги проверяват.
Вече разбрахме, че съм откровено луда, та взех уринни тест ленти от аптеката да видя какво толкова. Малко левкоцити, кръв, кетони - озадачих се, защото нямам оплаквания. Както и леко завишен белтък. Обадих се на сестра ми (лекар), която ми разясни, че няма нищо сериозно в тези резултати. Не мога да възпроизведа обясненията й, но общо взето ме успокои, защото понякога при бременност това са нормални находки. Дори и тя е имала белтък,през бременностра си. Също така, утре като ги повторим АГ ще ми се обади ако трябва нещо да предприемем.

Лека полека се подготвяме за бебето с покупки. Голяма хамалогия е. Имам чувството, че второ висше ми трябва за някои неща. Grinning
Наближава вече сюблимният и все още не съм избрала екип за раждането, та и това трябва да реша скоро.

Извинявам се за дългия пост! Благодаря, че ме изчетохте и стиснете по едно палче за моя юнак да е наваксал с корема следващия път! Heart

Общи условия

Активация на акаунт