💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 7 (10.10.-17.10.2021)

• 83 465
  • 1 869
  •   1
Отговори
# 600
Добре де, не могат ли да идат на друго място с тая въдица? Едва ли това е единствената "дупка" в папурите.
А, според мене, Рабухчиев беше прав да вземе въдицата. Ако беше взел пицата, Пуйка щеше да се натъпче веднъж, а на другия ден пак да скърца и стене от глад. Ама то на мрънкялник няма как да му се угоди.

# 601
https://youtu.be/9pPE7wvjna4
Новата анимация на Дечо, много е добра.. Отново 😀

# 602
Абе кой е този бялото Мите, не разбрах..

# 603
Абе кой е този бялото Мите, не разбрах..

В първи сезон беше стопанин на Втората дестинация/ Стопанството - Една къщичка на брега на морето. Даваше им задачи, да почистват, ловиха риба, консервираха. Симпатяга, благ, но и някак респектиращ.

Сега предполагаме плажа на Отшелника е реално пред неговата къщичка, според издирванията и Гугъл мапс Smiley

# 604
Освен потенциално повече храна, въдицата дава и надежда, уплътнява времето и така повдига духа. А след пицата гладът само ще е по-остър, мрънкането повече и духът паднал.
А вече за ловенето на риба се искат и чалъми, не знам някой от тях бил ли е рибар. Самата въдица не лови риба, даже ако са им дали грешна кукичка и грешно влакно може и да е по-зле от пръта. А и каква стръв използват. Но от живарника, дето им го дадоха , май могат да направят капан за риба, като заложат вътре захранката. особено ако направят някое стеснение, насочващо рибите.

# 605
Прогресивно все по-скучно ми става предаването, особено като разбрахме, че е едно шоу и всичко се случва по планиран график и сценарий.

# 606
https://youtu.be/9pPE7wvjna4
Новата анимация на Дечо, много е добра.. Отново 😀
С глас се смея. Много е добър, признавам му го.Smiley

# 607
  • Испания
Прогресивно все по-скучно ми става предаването, особено като разбрахме, че е едно шоу и всичко се случва по планиран график и сценарий.

Кога разбрахте? В първия сезон подозирахме, във втори бяхме сигурни, та какво остава за този сезон!

# 608
Брех пепелянка в отбора на Приключенците и колко удобно камерата е на място, за да документира шока и ужаса, но после ги оставят да оцеляват. И умниците решават, че просто махнат ли се от навеса и ще избягат от пепелянката. И тя си стои на навеса и чака Туджаров да я махне като ръчка с клона и да си отиде по живо по здраво. Естествено заснето.
Бях за Симеон. Имах чувството, че днес компенсираха сините, за дълбоко заровения ключ вчера. Някак техният капитан все едно друг модел дърво режеше, по-меко. Неделчо стигне ли до пъзела няма шанс никой. Евала за това.
А Мани е моят идол! За няколкото разходки ДО терена на битките, успя да качи мускулна маса, да се оформи. Та това е чудо. Другите блъскат, диети пазят, добавки взимат, а тя направо феномен.

Каква пък драма сега измислиха със Стоян, ако Елизабет не му е дъщеря то пък на Stuck Out Tongue
Ако някой знае как става това, моля да сподели … хем да ядеш, хем да трупаш мускулна маса, хем краката да са слаби ??

Просто си крие килограмите с които е влязла.Разправяше че била 50кг, сега друго разправя, а реално е влязла сигурно 64-65 и сега е свалила малко.

# 609
Представяте ли ли Стоян да е баща на Паулина?
Няма как, защото намерих статия от 2017 за Паулина и там казва, че баща й владеел 10 езика. Стоян да ви прилича на полиглот? Но пък всъщност, защо не?

# 610
Фамилията на Стоян е Димитров, както и на Габриела е Димитрова. Но няма логика да му е дъщеря и да го разкриват след като вече не е в предаването.
А и едва ли залагат на същата драма като миналата година. Тази си имаме Мани.

# 611
Според мен ако имаше такава роднинска връзка в предаването досега да сме разбрали 100 пъти.

# 612
  • Sofia
Намирисва ми, че това е поредната драма на Мана. Не става да участва в игрите, добра е само в сплетните. Ноо, капацитет, толкова си може, дотам й стигат силиците. 😊

# 613
  • London
Според мен ако имаше такава роднинска връзка в предаването досега да сме разбрали 100 пъти.
Абсолютно!

# 614
А лелеле .. Симеон кърти, чисти и извозва. Да беше погледнал какво и как е отговорил на Боби ...

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 13:15 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт