🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 123
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 525
Казах ви, че у Чавдар има агресия... Като гледам трудно я овладява.

# 526
  • Велико Търново
Този път няма очевиден спойлер в промото за утре.
Скрит текст:
Но то и /не/случайното пускане на "оня" кадър си е достатъчно.

# 527
  • София
Директен линк - Фермата - сезон 7, епизод 28 (13.10.2021)

# 528
Фермата 6 vs Фермата 7

Милена - Живка                                        
 Надя - Мартина
Илиян Йогата  - Коце
Чичо Митко - Чавдар
Боби - Кирил
Петър - Пламен
Калоян - Виктор
Антония - Цвети
 Жанет - Лора
Асен - Стефан
Ангел - Георги
Поли - Ваня

Някой може да продължи...
Сакън, не сравнявай Ангел с Георги. Ачо  няма нищо  общо с  Георги.

# 529
  • Пловдив
За мен и в утрешното промо има очевиден спойлер...И изобщо тая година резилът в това отношение е пълен.
Иначе по епизода (а и не само) - Виктор голям философ, голямо чудо.
Любо може да не блести със свръх интелект, обаче има нещо симпатично в него, изглежда незлоблив и по никакъв начин не мога да го сравня с Пешо пилота, когото не можех да трая.
Както и други са споменали в Чавдар има нещо психопатско.

# 530
Теодора е феномен с този плач от нищото. Надплака всички плакали по риалитита на куп.
Може да е за антидепресанти, но защо не си ги пие???
Теодора знае ли че това не е истинско парти и че няма да се женят наистина? Какви са тези сълзи сега от нея Flushed
Ако за дуелите измислят игра с плачене, Теодора ще ги попилее.
Нямам време да видя епизода, но мернах, че нивото на река Дунав в см при Никопол е взело да се покачва.
Тази състезателка с тия големи очи чудеса от сълзи прави.

# 531
  • Варна
Скрит текст:
Фермата 6 vs Фермата 7

Милена - Живка                                       
 Надя - Мартина
Илиян Йогата  - Коце
Чичо Митко - Чавдар
Боби - Кирил
Петър - Пламен
Калоян - Виктор
Антония - Цвети
 Жанет - Лора
Асен - Стефан
Ангел - Георги
Поли - Ваня

Сакън, не сравнявай Ангел с Георги. Ачо  няма нищо  общо с  Георги.
Абе и Ачо се попипваше тук-там, повече демонстративно, де.
Любо може да не блести със свръх интелект, обаче има нещо симпатично в него, изглежда незлоблив и по никакъв начин не мога да го сравня с Пешо пилота, когото не можех да трая.
Еее, Любо не е Пешо, Любо е Миро македонеца, дето се контузи.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 532
Фермата 6 vs Фермата 7

Милена - Живка                                        
 Надя - Мартина
Илиян Йогата  - Коце
Чичо Митко - Чавдар
Боби - Кирил
Петър - Пламен
Калоян - Виктор
Антония - Цвети
 Жанет - Лора
Асен - Стефан
Ангел - Георги
Поли - Ваня

Стоян - Цоньо

# 533
Един коментар, който четох днес. Аз не съм обърнала внимание на тази реклама
Скрит текст:

# 534
Цитат
А Теодора не виждам какво я обвинявате нея - тя си каза макар и в непряк текст, но напълно разбираемо "Не искам на дуел срещу Живка и Цонка сори ти си косвената жертва", абсолютно същото като Лори, но нещо Теди ви е трън в очите.

Кога го каза това Теди?!? Аз явно не съм чула от напоителните обяснения как иска да си даде още време с Живка във фермата (не разбрах точно за какво), та Цоньо ще го отнесе, за да имала въпросното време. Далеч не каза, че я е страх от дуел с Живка както Лора го направи. Последната не ме кефи, че я е страх от дуели, но поне е откровена. Освен това е сладка и досега се е държала винаги много добре с всички.
За Цоньо ми стана много мъчно 🥺

P.S. Теодора да не е роднина на Тити Папазов 🤔😆

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 01:07 от Морско_момиче

# 535
  • Варна
Един коментар, който четох днес. Аз не съм обърнала внимание на тази реклама

А има ли наистина такава реклама? И аз не съм обърнала внимание.

# 536
Относно промото - не е спойлер, тълкувание е, но все пак го скривам за хората, които не искат никак да си развалят удоволствието Simple Smile
Скрит текст:
Преброих четирима изправили се, не мисля, че е спойлер - може да ги вдига и да казва "ти няма да си". Все пак Чавдар му е приятел, едва ли ще го привика.
Чавдар за пръв път ми хареса днес, макар и да познах, че е фалшив и е по-агресивен, отколкото изглежда.
А за следващия сезон им предлагам направо да го заснемат и да качат всички епизоди накуп по модела на Нетфликс... очевидно няма да се сдържат да пускат спойлери, то почти всеки ден изпускат нещо. Мен лично ме дразнеха даже намеците на Иван и Андрей в студиото "Гледайте отношенията между Цоньо и Сия" или миналата седмица между Надя и Милена. Еми ще ги гледам, нали това е идеята. Ама пък като знам, че има спойлер, не мога да се сдържа да не го прочета Grinning

Бъркам ли или цяла седмица няма анонси на Иван и Андрей? Днес със сигурност нямаше. Някой има ли идея защо?

# 537
Какви анонси от Иван и Андрей след този епизод на "Животът зад фермата" Simple Smile

# 538
  • Sunshine state
Да си бъбрят на софрата, с две думи. Да, няма наидтина и е добре това - показват ни повече от отношенията на играчите.
Цоньо ми е като Ангел от миналия сезон, симпатичен ми е. Чавдар хубаво го защити, ама има нещо сбъркано в него. Изкефи ме как Кирил затвори устата на Ивайло.
Теодора е менте като фалшива китсйска чанта от Али ескпрес. Никак не трогват сълзите й.

# 539
Стефан като заговори чувам бля, бля, бла, аз ще ви ги обясня нещата бля , бла...
Мартина е като  Винету  с тоя фейс...къде е лулата на мира...

Общи условия

Активация на акаунт