Плюсове и минуси на кварталите в София - 12-та тема

• 54 904
  • 787
  •   1
Отговори
# 645
Какво мислите за района около метростанция “Бели дунав”?
Какво те интересува по- точно ?

Буквално всичко като мнение за района, удобства, общество, има ли роми. Всяко нещо, което бихте се сетили е от ползва. Simple Smile

# 646
Във всяка поредна тема има питания за Надежда, включително и в тази, и в предната. Пусни търсачка. А най-добре иди се разходи и добий лични впечатления - през уикенда, в работен ден поне вечер, ако имаш възможност и през деня. Вероятно си в София, не е непостижимо.

# 647
На мен ми харесва най-много този район от Надежда. Най-важният за мен плюс - метро. Магазини на големите вериги на близки разстояния + множество по-малки магазинчета на пазарчето точно на метростанцията. Има избор от ново и старо строителство.

# 648
Частта от МС "Бели Дунав" в посока Кауфланд и Лидл е приятна, ходихме на оглед на един апартамент там и останах с добри впечатления. Но, ако не ме лъже паметта, са основно панелки.
От отсрещната страна на булеварда към Северния парк също е приятно. Мисля, че се водят Връбница 1 и 2. Метрото и паркът са голям плюс, има магазини, сравнително близо до центъра. Питах и две баби как е кварталът, казаха, че било спокойно.

# 649
Здравейте!
Ще съм благодарна, ако дадете мнения за частта на Света Троица, която е между Сливница и ул. Йосиф Щеосмайер?

От разходката там останах с добри впечатления, но ме притеснява, че не е особено комуникативно. А..и близостта до Фондови Жилища. Има ли роми в тази част? Живеещите там - намирате ли мястото за добро или е прекалено откъснато от всичко? Благодаря предварително на отзовалите се!

# 650
  • София
Не е комуникативно, според мен. Иначе има магазинчета, наблизо е Кауфланд, на транспортът не е удобен.

# 651
Обаче сте до най-готиното заведение Gato Negro!

# 652
Роми във Фондови жилища няма. Има в Захарна фабрика, но те са само преминаващи и пазаруващи в Лидъл и Фантастико. Мястото е на пет минути от бул. Сливница, а оттам преминават три автобуса и два тролея. Метрото е на 10 минути пеша, така че мястото е много комуникативно.

# 653
Точно пък за комуникативно, комуникативно е. Ние имаме апартамент във високите бели блокове срещу Кауфланд. За мен лично мястото е супер. Има метро - 10 минути пеша до него за мен е приемливо, рейсовете по Сливница също са вариант. Трамвай 22 до Халите също е удобен транспорт. Но ние често ходим до центъра и се прибираме пеша. Роми там не живеят, но проверяват редовно кофите.

# 654
Много, много ви благодаря!

# 655
[url]Здравейте, какво мислите за Малинова долина , ул.Крикор Азарян? Има ли планувана метростанция за този район или удобни транспортни връзки?

# 656
Здравейте, метрото, което е планирано (дали ще се построи е друга работа) ще е със спирка обръщалото на автобусите до НСА. Това е ок само за блоковете в Малинова, които са близо до НСА, за другите, които са към Околовръстен път няма да им е удобно. Относно градският транспорт - най-вероятно ще пуснат по Крикор Азарян, но кога точно, не знам. В момента целият квартал е една строителна площадка, но поне има план за улици и обществени учреждения.

# 657
Харесвам Манастирски ливади-запад. Имайте предвид, че е много по-добре от Манастирски-изток. Има си всичко, близо е до центъра, живеят млади хора, но цените станха твърде високи и предлагане няма.
В тази връзка предупреждавам, че сграда която се намира на ул.Синанишко езеро 23 е обект на съдебни спорове с фирми на Албен Галев и Пламен Хичновски срещу измамени купувачи... Има там апартаменти прехвърлени на техни работници и изглежда всичко нормално, но срещу тях се водят дела и може някой добросъвестен да изгори.
Това е сградата :

# 658
  • пустинята Гоби
Близо до центъра ли? Да беше казал близо до Витоша..

# 659
  • София
За мен пък в Ман Ли Изток е по-добре от Запад. Източните ливади ползват инфраструктурата на Гоце Делчев, за съжаление, но пък уж скоро там ще има градина, няма училище и е близо до центъра (НДК). В Западните ливади няма училище и градина, не е близо до никакъв център, няма мол, много магазини и добър градски транспорт и е малко по-близо до Витоша.
Ако трябва да избирам между двете, изборът ми ще е за Ман Ли Изток

Общи условия

Активация на акаунт