Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 382
  • 668
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Благодаря ви момичета! 💓 Запазих час при специалист за ФМ - д р Патрикова в Надежда, тъй като само тя имаше свободен час в който да съм в срок за втората ФМ. Прочетох добри отзиви и за нея, надявам се да е компетентна.

# 391
Здравейте, корема ми от известно време е твърд, възможно ли е да получавам контракции, нямам болки и приемам биолектра магнезий 243.

# 392
Здравейте, корема ми от известно време е твърд, възможно ли е да получавам контракции, нямам болки и приемам биолектра магнезий 243.
Здравей. Да най- вероятно са контракции. Аз съм по същият начин от повече от месец и пия магнерот и въпреки това всеки ден си ги имам. Понякога повече, понякога по малко.

# 393
Често полочавам кръвоизливи в очите кръвното ми е нормално или ниско .Преди повръщах и си мислех че е от напъването но не съм повръщала 2 седмици и днес пак ми излезе .

# 394
Често полочавам кръвоизливи в очите кръвното ми е нормално или ниско .Преди повръщах и си мислех че е от напъването но не съм повръщала 2 седмици и днес пак ми излезе .
Пиеш ли аспирин?

# 395
Не пиех в началото но после доктора ми го спря кръвното ми и нормално или ниско .Ще го питам на следващата консултация дали да пия пак или съм за очен

# 396
  • Карлово
Момичета, малко нестандартен въпрос може би… ползвали ли сте студена кола маска и някой от вас все още посещава ли козметик с топла? Проблема е, че Аг каза, че вече в по-късен етап не е препоръчително с топла кола да се почиствам. Депилатори и бръсначи не са вариант, а с епилатора сякаш ми е страшно на триъгълника

# 397
Здравейте и от мен Simple Smile

Терминът ми към момента е определен за 16 май, девойка очакваме Blush
Това ми е първа бременност на прясно навършени 30 години. Simple Smile Следя се при д-р Диков в МД. За ФМ съм при д-р Стратиева в Оскар клиник. И от двамата съм доволна към момента.

Слава Богу, като изключим, че полежах 1 месец заради контракции, всичко е повече от добре. Пия магнезий, фолиева киселина и комбинирани вит. Пренатал.

Липсват ми движението и тренировките, но от съвсем скоро ги започвам пак Smiling Imp . Внимавам с храната, основно наблягам на протеин, полезните мазнини и зеленчуци и плодове.

Основното ми притеснение към момента е изборът ми да родя в МД. Напоследък доста познати ме разубеждават и ми препоръчват Токуда или Вита.

Весела Коледа и щастливо посрещане на Нова година на всички! Blush

# 398
Здравейте, не знам дали е за тук темата, но от време на време имам болки в кръста и при вървене още повече ме боли. Бихте ли ми препоръча ли някакво мазило, което не би навредило на бебо в 21г.с

# 399
Здравейте, не знам дали е за тук темата, но от време на време имам болки в кръста и при вървене още повече ме боли. Бихте ли ми препоръча ли някакво мазило, което не би навредило на бебо в 21г.с

Не мога да препоръчам мазило, но пробвайте йога за бременни. Дори 20-30 Мин ми помагат веднага и изчезва болката. Вижте в YouTube има видеа на български, английски и други езици.

# 400

Perskindol Simple Smile

# 401
Здравейте! Включвам се малко късно, бременна съм с момиченце, термин 12.05.2022г. Бих искала да попитам дали някоя от вас сие набавила списък с покупки за бебенце,  което ще се роди през пролетно-летния сезон и ще се радвам да споделите, в случай, че вече сте се сдобили с такъв. Желая весели празници!

# 402
Здравейте и честита нова година на всички! Включвам се новогодишно и аз към групата Simple Smile Казвам се Мария и съм на 31г. Имам дъщеричка на почти 4г и сега чакаме второто си детенце. Терминът ми е 17.05 и според ФМ този път ще е момченце Simple Smile Пожелавам на всички лека бременност до края и сладки, здрави бебенца на финала Simple Smile

# 403
Здравейте на всички, за много години! Бъдете живи и здрави и благословени! Аз съм с майско бебче с термин на 17.05. Имам леко странен въпрос, в 22 г.с съм и ми предстои разходка до Белоградчишки скали, не съм ходила досега и леко ме притеснява терена дали е подходящ, разбира се с леко и бавно темпо за никъде няма да бързаме. 😁😁😇

# 404
Честита Нова Година! Бъдете много здрави и щастливи през новата година, а през май месец да гушнем най-сладките бебчета:heart:

Общи условия

Активация на акаунт