Хепи Майски бебчета 2022г.

• 59 212
  • 668
  •   1
Отговори
# 495
Аз съм се насочила към Селена. Някой друг има ли за там?
Днес едно момиче разказа, че имала брат близнак и се родили в 7мия месец по 2.2кг. А ако бяха изчака ли до  9тия 😳...

# 496
Аз също планирам да раждам в Селена, при д-р Минев.

# 497
  • Пловдив
Аз съм се насочила към Селена. Някой друг има ли за там?
Днес едно момиче разказа, че имала брат близнак и се родили в 7мия месец по 2.2кг. А ако бяха изчака ли до  9тия 😳...
И аз за там, на този етап си мисля, че е най-добрият вариант, а и искам да съм спокойна. Отзивите за там са добри, надявам се да е наред всичко.

# 498
И аз съм в Селена при Минев.
Всичко ми идва супер скъпо там в сравнение с други болници, но всеки сам си решава за какво да си дава парите и аз лично ( засега ) съм доволна от отношение и качество на грижите. Имах лапароскопия там преди няколко месеца, от операцията и грижите след това също останах доволна като цяло

# 499

Здравейте днес бях на последната фетална морфология но не мога да разбера тези съкращения и крайна сметка бебето на коя гестационна седмица отговаря ?

# 500

Здравейте днес бях на последната фетална морфология но не мога да разбера тези съкращения и крайна сметка бебето на коя гестационна седмица отговаря ?
32 г.с

# 501

32 г.с
А къде точно го видяхте?

# 502
  • София
30 г.с +5 дни е по последен ден на цикъла Ви, но върви малко по-голямо за 31+2 дни.
Сега 30+5 е по-конкретното, тип медицински, но реално това е вече започната 31 седмица, но незавършена. петък завършвате 31 и събота започвата 32 седмица

# 503
30 г.с +5 дни е по последен ден на цикъла Ви, но върви малко по-голямо за 31+2 дни.
Сега 30+5 е по-конкретното, тип медицински, но реално това е вече започната 31 седмица, но незавършена. петък завършвате 31 и събота започвата 32 седмица
Благодаря за разяснението

# 504
Здравейте,
На някоя мама вече потече ли коластра? 😋

# 505
Привет, дами!
На мен ми тече коластра по малко още от края на четвърти месец. Предния път въобще не тече преди да родя. Малко се изненадах, че толкова рано започна.

# 506
  • София
Здравейте, първият път ми течеше още от 4тия месец, сега от 6тия. Даже се притесних защо нямам. Чувала съм, че когато тече, ще имаш кърма. Аз първият път имах много. Сега ще видим. А при теб Athena Pallas първия път как беше с кърмата?

# 507
Малко тъп въпрос - тече ви без нищо да правите или пробвате малко да натиснете и тогава излиза? Аз имам по една капчица, но когато натисна само. Предния път не помня да е имало нещо, дано да е добър знак.

# 508
viki_kk, първият път тръгна добре, в болницата се издух като балон. Малко запушвания, които бързо овладях, но кандидат-баткото реши да влезе в кърмаческа стачка. Както и да е, преборихме се. От 3-и месец нататък проблеми с кърменето не е имало и го кърмих година и половина. Но много време след отбиване, помня, че като натиснех гърдите продължаваше да излиза. Сега да видим какво ще се получи с новия младеж, дано се разберем.
Ellie DD, не ги натискам, за да не стимулирам, защото знам какви бели могат да станат. Откривам петна по сутиените, нощниците,  както и засъхнали корички по зърната. Не съм сигурна колко е показателно, защото предния път въобще нямаше, а си кърмих съвсем успешно. Дори коментирах с една позната, тя преди да роди течеше много, но след това кърми само 2 месеца и й спря кърмата.
Явно е като с всяко нещо - две еднакви бременности няма Grinning

# 509
Аз съм в края на 28 г.с. и не ми тече коластра. Не знам дали да се притеснявам като чета какво пишете за нея.

Общи условия

Активация на акаунт