Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено Тема 21

• 26 559
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Хич не ми се вярва да променят програмата, че да е удобно да се тества. По-скоро ще жертват първите часове при малките, ако изобщо се стигне до тестване. Имам чувството, че само говорят. Не ми се вярва да успеят така скорострелно да организират нещата, дано да бъркам.

# 631
  • София
И аз имам чувството, че само си говорят. Тупат топката до изборите и нататък който вземе властта да се оправя. То не остана много до изборите, а и кога ще успеят хем да направят конкурса за поръчката, хем да направят договорите, хем да ги поръчат, хем да ги пуснат за ползване - до другата седмица има 3 работни дни.

Вече решиха ли от понеделник малките да се връщат присъствено?

# 632
  • Варна
Не са, разбира се. То така става.

# 633
  • София
Вече решиха ли от понеделник малките да се връщат присъствено?
А масово анкета пуснаха ли ви вчера - тези, които сте с деца  1-4 клас? Нали уж 12 часа сме имали да отговорим...
Нас нищо не ни питаха, а и от началото на тази учебна година не са ни пускали никакво питане. За гимназиста имаше точно преди да ги спрат от ПО.

# 634
Здравейте! Имам конкретен въпрос. Вчера детето за първи ден беше ОРЕС. Аз бях вкъщи и проконтролирах процеса по влизане в часовете. Днес в школо се появява отсъствие в един от часовете. А детето дори вдига ръка, но не го посочиха да отговаря. Има ли начин в тиймс да се докаже, че наистина е присъствало, или ще бъде само дума срещу дума?

# 635
Здравейте! Имам конкретен въпрос. Вчера детето за първи ден беше ОРЕС. Аз бях вкъщи и проконтролирах процеса по влизане в часовете. Днес в школо се появява отсъствие в един от часовете. А детето дори вдига ръка, но не го посочиха да отговаря. Има ли начин в тиймс да се докаже, че наистина е присъствало, или ще бъде само дума срещу дума?
На края на срещата има кои са влизали/излизали и кои са били участниците...
Не съм гледала за учебния процес специално, но ползвам Тиймс служебно - вижда се на срещите...

# 636
  • вкъщи
Има отчет с присъстващите,кой кога е влязъл и излязъл в разговора. Имате си доказателство, оспорвайте.
Само като си помисля за Тиймс и другата седмица и ми се убива желанието за всичко. Най-големият ми кошмар започва. Ставам водещ на радиопредаване и изобщо животът ми се преобръща, както и този на децата ни. Не мога да се примиря с ОРЕС, къде останаха приказките на Кацаров за ваканция, защо не помни какво е говорил.

# 637
Изисквайте да изтрият отсъствието, а не да го извинят.

# 638
  • София
Не мога да се примиря с ОРЕС, къде останаха приказките на Кацаров за ваканция, защо не помни какво е говорил.
А аз не мога да повярвам, че всички му повярваха в началото и яростно спореха, че сега били казали, че тази година няма да има ДО. Еми, нямаше как да няма като не се взеха никакви мерки, когато имаше такава възможност.

Нещо за тестовете има ли? Нали до 12 часа ултиматуми, от следващата седмица тръгват, то тази седмица мина, а е пълна тишина.

# 639
  • София
На Кацаров и компания аз вяра нямам, колко пъти нарежда уж неща които се случиха не точно както е казал в началото. Сега защо да е различно? Малко като приказката за лъжливото овчарче стана негова работа...

# 640
и в Школо на едното ми дете, по погрешка бяха вписали отсъствие. Обаче не го изтриха, а го извиниха по уважителни причини. Не съм съгласна, ама какво да направя

# 641
  • Пловдив
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zatvoriha-vsichki-uchili … -obshtini-1142277

Не дочакахме ротацията от петък. От написаното става ясно, че ротация вероятно няма да има. Затварят всички в Пловдив.....5-6-7 клас дъщеря ми ще учи ДО. Супер, направо прекрасно. Close Нямам думи! Докато лудите се налудуват и умните се наумуват.

# 642
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zatvoriha-vsichki-uchili … -obshtini-1142277

Не дочакахме ротацията от петък. От написаното става ясно, че ротация вероятно няма да има. Затварят всички в Пловдив.....5-6-7 клас дъщеря ми ще учи ДО. Супер, направо прекрасно. Close Нямам думи! Докато лудите се налудуват и умните се наумуват.

При тази висока заболеваемост няма какво друго да се направи.

# 643
  • Русе
По лошото от дистанционното е когато най-близкото дете до вашето се разболее и трепериш и твоето да не се разболее,което си е най-лошо. Така че - с такава вероятност предпочитам здраво дете на ДО, отколкото пак на ДО и болно. Лежи се на кълката, че децата го карат леко. Ами не бих залагала изобщо на това.

# 644
  • Пловдив
Аз нямам проблеми с ДО, ако някой така го е разбрал. Имам проблеми с 80%  възрастни, които за трета година го допускат.....Още повече, че още на втория учебен ден писах какво ни очаква.

Общи условия

Активация на акаунт