Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 499
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте правим опити за бебе та искам да попитам кой от двата продукта според вас е по добър за прием при опити за забременяване “ Рихтер сайкъл баланс” или “Неофолик” и естествено ако вие сте пробвали нещо по добро от тези И малко съветчета от тези които вече са успели да получат +

# 106
Tina, добре дошла във вълшебната темичка! Разкажи първо малко повече за себе си, от колко време правите опити, на колко си години, имате ли открити някакви проблеми при теб или половинката? Неофолик и Сайкъл баланс са две съвсем различни добавки. Препоръчвам ти да започнеш прием на Неофолик Мета, ако нямаш ИР или ПКЯ, нямаш нужда от Сайкъл баланс.
Скорошен успех ти пожелавам!
Майка-Зайка, никакво отчайване!!!
Очаквайте ме утре с новини 😁💚🍀

# 107
Tina, добре дошла във вълшебната темичка! Разкажи първо малко повече за себе си, от колко време правите опити, на колко си години, имате ли открити някакви проблеми при теб или половинката? Неофолик и Сайкъл баланс са две съвсем различни добавки. Препоръчвам ти да започнеш прием на Неофолик Мета, ако нямаш ИР или ПКЯ, нямаш нужда от Сайкъл баланс.
Скорошен успех ти пожелавам!
Майка-Зайка, никакво отчайване!!!
Очаквайте ме утре с новини 😁💚🍀
на 05.07 направих аборт с вакуум не бяхме планували бебе още повече и на двама ни в работен план не бе определено момента но след това започнахме наистина да мислим по темата и осъзнахме че сме избързали с решението си и сега от 2 месеца опитваме като след последната менструация правех и тестове за овулация и правехме опити през ден но уви отново съм в цикъл посъветвах се с приятелка която има вече дете и тя ми каза че е добре да приемам фолиева киселина още при опитите за забременяване та затова търся инфо за най подгодящия продукт. Адски много искаме да се получи заради това че прибързах ме. И двамата сме на 29 год. Менструацията ми е като часовник потвърди го и този месец цял живот ми е била абсолютно точна на 26 ден. Дори след аборта отново ми дойде на 26тия ден просто това разучорование два пъти е доста криво знам че определено не е много и просто може би трябва да се успокоя но ми се ще мног да видя+

# 108
Тина, привет и скоро да се махаш от темата Simple Smile Някакви хронични проблеми, автоимунни?
Как ви се случи забременяването, по кое време от М? (Ако следиш, де) Пускала ли си хормони наскоро? За мое щастие не знам от личен опит, но отнема време за настройка на организма след аборт. Хубаво, че си имаш М, но има куп неща, които можеш да погледнеш, за да видиш дали всичко е ок.

Скрит текст:
Явно при вас е станало неусетно и лесно и стискам палци пак да стане бързо, но никога не е излишно да се подготвиш, а и смятам, че плануваш ли бременност трябва предварително да се изследват минимум женски и щитовидни хормони. И една разширена спермограма, за всеки случай. По-добре да видите, че нищо ви няма Simple Smile Имам познати, които забременяват от раз и после се оказват с проблеми и трябва да пият лекарства, даже лекарите се чудят как точно е станало при техните проблеми. Шанса почти никога не е 0 все пак Simple Smile Но опредлено съветвам да се надявате на чудо и да се готвите за война (възможно най-грубо казано)

Започваш неофолик по 1 на ден. Започваш да мериш базална температура, има теми по въпроса. Ако искаш можеш и лентички да ползваш, аз не видях голям смисъл.

За съжаление това, колко много го искаш има точно 0 отношение за това колко бързо ще стане. И магически добавки няма (само казвам, че много дами в емоционален изблик се лъжат и дават едни пари). Има важни като фолиевата и вит Д примерно Simple Smile

# 109
Тина, приеми месеците, в които опитвате като време да обсъждате нещата и да сте убедени, че наистина го искате. Защото както казваш необмислено си направила аборт, а това не е да решиш ходи ли ти се на купон, да не и да нямате сериозно основание за бебе. Важно е дали сте сериозна двойка, дали виждате бъдещето си, дома и т.н. заедно. Работните ви планове явно са на преден план, обмислете и тяхното бъдеще при една промяна в обстоятелствата като раждане на дете.
 Освен ФК и аз не бих препоръчала друго за пиене. И вече при желание да си направите гореспоменатите изследвания. По принцип в рамките на година казват, че се случват нещата. Аз тъкмо се бях притеснила и мислех този месец или след 2-3 да правим изследвания, а то взе, че стана.
Пожелавам ви скорошен успех!

# 110
Майка-зайка, няма да се отказваш. Само напред към целта! Всички тук ще постигнем мечтите си. Вярвам го! А относно изпарителните чертички... и аз така си мислех преди "поне изпарителна да видя". Е, видях и повярвай ми мнооого по-неприятно е после. Аз вече се замислям дали да не си правя само кръвни тестове, хем по-рано се разбира, хем по-сигурно. Само където в лабораторията ще ме запомнят и вземат за луда Smile

Кактус, за първи път чувам за Сайкъл баланс, сега ще се информирам Smiley но помага ли при ИР и СПКЯ?

Тина, добре дошла. Аз мисля, че трябва да оставиш организма да се справи с промените покрай бременността и аборта, а и щом си забременяла така спонтанно, значи има за какво поне да се захванеш и да намалиш притеснението. Момичетата добре са те посъветвали за хормоните и ФК (по твое желание и успокоение).

# 111
… случва се да забравя да изпия ФК един ден например и на следващият пия по 2 хапченца. Грешка ли е или да си продължа пак така като се случи?

Според мен няма нужда да взимаш 2 освен, ако не си била в някакъв голям дефицит.
Аз съм пускала генетично изследване, усвоявам си вит Бтата, но все пак пия метилирана, с нея е по-трудно да се предозира.
Може ли да кажеш кое точно изследва за да се види за тези ивентуални мутации? Ако отида при личната или другаде трябва?

# 112
То е генетично изследване - https://herbamedicabg.com/mthfr-genna-mutatsiya-koyato-mozhe-da- … eto-na-vitamin-v9
Аз съм го пускала като част от изследването за вродена тромбофилия - в Геника ги пусках, не са евтини.

Кактусче, дебна те за новини Simple Smile

# 113
  • Замък сред облаците
Не са по здравна каса, отиваш в лабораторията и си плащаш изследването. Не е нужно насочване от лекар, а ако държиш на такова трябва да те насочи хематолог или АГ.

Моето лично мнение е, че най-добре да се правят в Геника или университетските генетични лаборатории (Майчин дом София, Св Марина Варна, Г.Странски Плевен, МУ Ст. Загора, Св. Георги Пловдив), но личното ми предпочитание клони към Геника, защото резултатите са директно придружени от коментар на генетик, не трябва да се ходи на последващо разчитане лично, а може директно на хематолог/АГ, освен това може да се прави по избор изследване на конкретни гени или основни панели от гени, които са най-рискови.

Аз бях насочена от АГ към основен пакет тромбофилии след аборта, но реших да си пусна пълния в Геника, защото ако изскочи дори 1 мутация, тогава повторно ще трябва да пускам допълнителни гени, които евентуално могат да усложнят кумулативно нещата. Е, за "щастие" излязоха само дефект на фибринолизата, намалено метилиране/повишен хомоцистеин, намалена усвояемост на витамини от Б групата.

# 114
Здравейте Simple Smile и аз се разписвам в новата темичка, благодаря rave! Дано за всички ни донесе късмет и заветните две чертички! Благодаря за орисването на Мимирита 💕
Кактус, стискам палци за прекрасно ембрионче 💖💖💖

# 115
Момичета, едвам ви насмогнах..

Sunflower92, честита бременност! Благодари ти, че сподели с нас вашата история и нека да завърши след няколко месеца с гушкане на здраво/здрави бебчета!

Жасмин, и аз виждам супер бледа черта на теста ти за бременност, не знам след колко време се е появила, но ти скискам палци да не е изпарителна, а реална! Кръвен тест ще реши дилемата, стискам ти палци!

Mateya Zoe, Майка-зайка, пожелавам ви М да не дойде, а след ден-два да ни кажете и двете, че сте бременни!

Кактусче, не унивай, пожелавам ти не само 3, но и 4-те да се окажат здрави и борбени и скоро да си прибереш част от тях, а останалите за братче/сестриче! И аз чакам с голямо нетърпение новините днес!

Останалите добавям в скоби, че стана огромно съобщението..
Скрит текст:
Гери, стискам ти палци да си се опазила от болестта, а с ТМ да сте хванали момента и след 2 седмици да ни се похвалиш с положителен тест!

Анна, надявам се скоро да намериш време да споделиш твоята история. Браво за това, че не сте се отказали и имате едно здраво борбено бебенце, стискам палци скоро да се похвалите и с малко братчe или сестриче!

Chimairah, добре дошла в редиците ни и дано скоро прeминеш към отчетната тема!

Cruella56, успех на прегледа при Калчев и нека скоро поставите началото на една успешна бременност!

funn, стискам ти палци за растат фоликулчетата и да пожънете добра реколта!

Мери, m-angel, съжалявам за М, дано следващия месец се получи при вас!

# 116
Благодаря ти Fayona. Днес ми е 28ми ден от М би трябвало да ми дойде. Имам болки в гърдите и ниско долу в яйчниците. Забелязах, че М ми идва понякога на 29 ден? Единия месец на 28ми другия на 29ти трябва ли да се притеснявам?

# 117
Благодаря ти Fayona. Днес ми е 28ми ден от М би трябвало да ми дойде. Имам болки в гърдите и ниско долу в яйчниците. Забелязах, че М ми идва понякога на 29 ден? Единия месец на 28ми другия на 29ти трябва ли да се притеснявам?

Един ден разлика не мисля, че трябва да е повод за притеснение.
А дали не може да си бременна още този месец? Ако да, то добавям и това към пожеланията!

# 118
Fayona благодаря, много мило. Правихме опити на 12ти, 13ти и 16ти ден.
Та не знам, не бързам с тест защото като ми излезе отрицателен се сдухвам.

# 119
Благодаря, Fayona!
При мен базалната температура падна с много днес (13-ти ден), до нивата преди овулация, т.е. шанс вече няма. Чакам цикъл тези дни и надявам се да мога да пусна хормони на 3-ти ден, дано не се падне неделя само, че като си знам гадния късмет...
Пусто ми е в душата и ми е черно пред очите. Ядосана съм, разочарована и отчаяна. Не намирам смисъл да живея. Съжалявам за мрънкането… 😔

Общи условия

Активация на акаунт