🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 574
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 825
Точно си каза Живка, че децата ѝ щели да се срамуват. Мартина я попита: от какво ще се срамуват децата ми, какво съм направила? При което Живка отвърна: защо да се срамуват децата ти?
Излъга. Изложи се тогава, не очакваше такава атака от тарторката.
Именно, същото помня и аз.
Не очакваше така директно и зае отбранителна позиция, което вероятно е нормално, но нека все пак сме реалисти въпреки пристрастията си.

Абсолютно си беше така аз помня много добре. Затова не я харесвам, но пък повече не харесвам съперничката й така, че нека я смаже/премаже/пребие и я остави на 0.

Мис Глина и всъщност "Покровителката на светлината" за мен остават най-голямото попадение за мен като прякори тази година Grinning Grinning Grinning Grinning /това относно прякорите на участниците/

# 826
  • Другата България
При мен същата работа.
Живка и Мартина ми бяха фаворитки от самото начало при жените.
След онези разговори и реакцията на Живка определено ми останаха фаворитки двете, но ми е безразлично коя ще е на финал, за мен и според мен Марта Главореза е сигурна там, за Живка се колебая, много е припряна и държи на всяка цена да се докаже, това прекалено самочувствие може да ѝ изиграе лоша шега в един момент. Освен това и тя се заканва с реваншизъм, което за мен не е ок, така пада на нивото на Мартина.
Да, Ваня от жените също би могла да стигне напред.
От мъжете Пламен, Стефан и все още Кирил, въпреки, че ми изпада все повече от личната класация.
Накрая ще ги доведа до Пламен, Стефан, Мартина и Ваня - за финал, ама все пак има много време.

# 827
Засега на финал искам Пламен и Кирил, Мартина или Живка (но не и двете), Ваня или Ралица (също не заедно).

# 828
  • Велико Търново
Май онзи тунел с пръст е за 7 точки.
О, в крайна сметка така ли е станало? Чувах, че се коментираше дали електродоминото да не е за 7. Явно хич не съм била в час. А и си пролича, че не съм гледала промото, де. Преди малко мина и мернах, че все пак ще го играят.
Извинявам се!

Не съм забравила за лъжите на Живка и поради тази причина тя трудно може да ми се появи сред любимците. Само че това не пречи в този конкретен дуел да съм за нея. Или по-скоро съм против Краса. А иначе аз жена фаворит нямам. Мартина беше някъде там, но някак си вече не е. Знам, че във финалната четворка трябва да има две жени и само заради това си мисля, че ще са Мартина и Живка. И също заради това ще ме е яд, че ще трябва да отпадне един от Пламен, Кирил и Стефан, които засега са ми в личния топ 3.
А всъщност това, че съотношението жени : мъже на финала е строго определено, не ми харесва хич.

# 829
Мартина ще се види що за птица е, когато интересите й се сблъскат с интересите на някой от нейната свита.. засега само ходи да ги прегръща и да се прави на съпричастен слушател.

И аз мисля, че днес ще почнат с игри за малко точки, защото иначе на Живка и трябват само 9 точки от 2 игри и нещата може да приключат бързо..

# 830
Чудя се как да се изразя по- деликатно, ама Цветка ми стана ясна само като видях майка й, която тя славославя нон-стоп. Това са един определен тип жени, които отглеждат определен тип дъщери. Допълнителните слухове от фб, че била стюардеса, дето спяла само с пилоти, някои от тях женени, но то това си е в реда на нещата едва ли не...... После "мъжа й" дето толкоз много го обичала и 3 години говорили за сватба, ма накрая се поскарали и тя си легнала с приятеля му.....само допълниха картинката.
Абсолютно същото си помислих ,като видях маман.До тогава Цвети се правеше на непорочна и независима.Тамън и бях повярвала и показаха мама😀

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:22 от MG18

# 831
  • София
....
А Живка мен ме загуби с лъжата за децата на Марта Главореза. Че не го е казала онова.
Когато не очаква атака, прословутата й откровеност нещо отстъпва на заден фон. Вече като се окопити, или е пред камерата - други са песните. Не ми е чиста докрай.

Каква лъжа за децата? Живка в градината каза - "Защо подклажда такива подмятания от "келешите". Тя има семейство, има деца, нали се сещаш, че тия хора гледат?" (Реално обижда само по-младите в групата)
Мартина, след пречупените през призмата на Теодора думи, отива при Живка и пита - "Ти защо си казала, че децата ми трябва да се срамуват от мен?" И Живка напълно точно казва - това не съм го казвала. При острото влизане на Мартина, след като й е напълнена главата с интерпретациите на Теодора и гения на мисълта Любо, Живка отказва да уточнява детайли.
А цялата тази нелепа ситуация се дължи на благата и прекрасна Теодора, която си анализира думи, подсили ги, направи изводи и изсипа информация. Не е случайно, че толкова рева заради тази ситуация, защото може би осъзна, че тя я създаде. А в кой сезон не е имало обсъждане на други участници? В коя житейска ситуация няма подобни разговори? Ама Света Теди реши, че ще раздава справедливост. Всъщност в моята глава антипод на Живка във формата не е Мартина, а именно Теодора, която тихомълком създава и подклажда тия наистина детски изпълнения.
Стефан също изигра решаваща роля, защото взе да обяснява как Живка била подавала реплики, той отричал, отричал, ама накрая и той се включил. А сега много му харесвала аргументацията на Живка. Еми ще ти хареса, 'щото ти така не можеш.

Тъй като харесвам Живка, исках да проверя правилно ли съм запомнила, че думите й бяха изопачени, и дали с основание отрече да е казвала това, което Мартина попита дали е казала.Тук има видео с разговора на Живка и Стефан:
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/trjabvashe-li-tedi-da-spodel … ffic_from_article
Не четете текста под него, защото и той е преразказ на репликите. Simple Smile
След като вече бяха говорили за келешите, бяха споменали Лора и Цвети и стигнаха до Мартина, след няколко изречения на Стафан, диалогът вече е този:

Скрит текст:
С: То това е основният проблем. Как може да й прави кеф да й подмятат постоянно глупости?
Ж: Ако тя не искаше да й се подмятат такива неща….
С: Защо стои там и защо ги…..
Ж: Защо се съблече?
С: Къде се съблече? Аз това не съм го видял.
Ж: На джакузито.
С: Чисто гола?
Ж: Да
Ж:Е, не, с долнище, но без горнище.
С: А….. със тях
С: Е, аз това не съм го видял изобщо. Ама то това няма значение. Ааа, да, разбрах.
Ж: Значи, ако не искаш да подклаждаш
С: Да, не правиш така. А тя подклажда.
Ж.Тя има семейство, има мъж, деца. Нали се сещаш, че тия хора гледат отвънка.
С: Е, тя не е направила нищо…. Да, всъщност, да. Наслаждаваш се на подмятания.
Ж: И не стига, че се наслаждава, а напротив
С: Тя ги И храни подмятанията.
С: Щото тя им пуска…с походка, с намигване, с държание, нали. Тя с това им
С: подава.

и т.н.
Живка не е казвала, че Мартина е влизала В джакузито. "На джакузито" означава "до джакузито", където всички се къпят. Живка не казвала, че Мартина е влизала гола вътре в джакузите при мъжете, както Теодора, после Мартина преразказа....
Не е казвала и че децата на Мартина трябва да се срамуват от нея.
Такива думи Живка не е изричала. Много ясно, че ще отрече.

Кой какво и как ще интерпретира казаното от Живка - това вече е друг въпрос.

Както знаем, една лъжа, изречена 100 пъти, става истина. Същото е и с мантрата "Живка излъга". Simple Smile  Не, не е излъгала. Просто не влезе в обяснителен режим нито с Мартина, която скочи насреща й, нито с Теодора.

# 832
Днес съм за Живка. Просто не виждам как Красимира ще вземе дори и една битка. Иначе за финал аз искам там да са Пламен и Стефан или  колкото и да не е реално Георги ( Любо на няколко пъти споменава да се внимава с него и не го подценяват) а от жените може би Ваня, Живка или Ралица ( просто другите не мисля че могат да бият една от трите ми изброени). 

# 833
И аз като Vivi си върнах да прегледам епизода /24, около 52 минута/, за да чуя какво точно казва Живка. Ами не. Не е излъгала.

# 834
Дразня се, че такива като Цветелина и другите са уж "представителна извадка от обществото", както и самият Виктор. Ами не са. Има много качествени младежи и девойки, които никога няма да им мине през ума да влязат в такова предаване, защото имат други цели в живота. Затова няма как да са представителна извадка.
Струва ми се че бъркаш понятията. Тези за които говориш са "цветът на нацията", а не представителна извадка.
Не бъркам, мисля, че не са толкова малко читавите младежи, те са даже много сериозна част от обществото ни. Просто гледаме другите по тези предавания.

# 835
Изобщо не ми харесва поведението на Цветка. То хубаво си необвързана, ама трябва ли да ходиш да се гушкаш във всеки?

# 836
....
А Живка мен ме загуби с лъжата за децата на Марта Главореза. Че не го е казала онова.
Когато не очаква атака, прословутата й откровеност нещо отстъпва на заден фон. Вече като се окопити, или е пред камерата - други са песните. Не ми е чиста докрай.

Каква лъжа за децата? Живка в градината каза - "Защо подклажда такива подмятания от "келешите". Тя има семейство, има деца, нали се сещаш, че тия хора гледат?" (Реално обижда само по-младите в групата)
Мартина, след пречупените през призмата на Теодора думи, отива при Живка и пита - "Ти защо си казала, че децата ми трябва да се срамуват от мен?" И Живка напълно точно казва - това не съм го казвала. При острото влизане на Мартина, след като й е напълнена главата с интерпретациите на Теодора и гения на мисълта Любо, Живка отказва да уточнява детайли.
А цялата тази нелепа ситуация се дължи на благата и прекрасна Теодора, която си анализира думи, подсили ги, направи изводи и изсипа информация. Не е случайно, че толкова рева заради тази ситуация, защото може би осъзна, че тя я създаде. А в кой сезон не е имало обсъждане на други участници? В коя житейска ситуация няма подобни разговори? Ама Света Теди реши, че ще раздава справедливост. Всъщност в моята глава антипод на Живка във формата не е Мартина, а именно Теодора, която тихомълком създава и подклажда тия наистина детски изпълнения.
Стефан също изигра решаваща роля, защото взе да обяснява как Живка била подавала реплики, той отричал, отричал, ама накрая и той се включил. А сега много му харесвала аргументацията на Живка. Еми ще ти хареса, 'щото ти така не можеш.

Тъй като харесвам Живка, исках да проверя правилно ли съм запомнила, че думите й бяха изопачени, и дали с основание отрече да е казвала това, което Мартина попита дали е казала.Тук има видео с разговора на Живка и Стефан:
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/trjabvashe-li-tedi-da-spodel … ffic_from_article
Не четете текста под него, защото и той е преразказ на репликите. Simple Smile
След като вече бяха говорили за келешите, бяха споменали Лора и Цвети и стигнаха до Мартина, след няколко изречения на Стафан, диалогът вече е този:

Скрит текст:
С: То това е основният проблем. Как може да й прави кеф да й подмятат постоянно глупости?
Ж: Ако тя не искаше да й се подмятат такива неща….
С: Защо стои там и защо ги…..
Ж: Защо се съблече?
С: Къде се съблече? Аз това не съм го видял.
Ж: На джакузито.
Ж:Е, не, с долнище, но без горнище.
С: А….. със тях
С: Е, аз това не съм го видял изобщо. Ама то това няма значение. Ааа, да, разбрах.
Ж: Значи, ако не искаш да подклаждаш
С: Да, не правиш така. А тя подклажда.
Ж.Тя има семейство, има мъж, деца. Нали се сещаш, че тия хора гледат отвънка.
С: Е, тя не е направила нищо…. Да, всъщност, да. Наслаждаваш се на подмятания.
Ж: И не стига, че се наслаждава, а напротив
С: Тя ги И храни подмятанията.
С: Щото тя им пуска…с походка, с намигване, с държание, нали. Тя с това им
С: подава.

и т.н.
Живка не е казвала, че Мартина е влизала В джакузито. "На джакузито" означава "до джакузито", където всички се къпят. Живка не казвала, че Мартина е влизала гола вътре в джакузите при мъжете, както Теодора, после Мартина преразказа....
Не е казвала и че децата на Мартина трябва да се срамуват от нея.
Такива думи Живка не е изричала. Много ясно, че ще отрече.

Кой какво и как ще интерпретира казаното от Живка - това вече е друг въпрос.

Както знаем, една лъжа, изречена 100 пъти, става истина. Същото е и с мантрата "Живка излъга". Simple Smile  Не, не е излъгала. Просто не влезе в обяснителен режим нито с Мартина, която скочи насреща й, нито с Теодора.

Мерси!
Щях аз да го пиша това дълго обяснение по-късно, защото одеве изнамерих видеото и Живка не е изричала това, за което я обвиняват. Simple Smile

# 837
Имаше много кратък кадър, в който ми се стори, че дават Мартина и още двама или трима мъже до джакузито. Не мога да го намеря, но май беше в понеделник или събота. Беше за кратко, на фона на нещо. Понеже и върша разни неща на компютъра, докато се забавлявам с Фермата, ми изкочи от ума. Май наистина има нещо край известното корито, в което ух, някои мъже нещо правят. Аз също мисля, че Виктор ще стане един кривичък чичак след някоя година и булката му ще има да си пати.

# 838
Чудя се как да се изразя по- деликатно, ама Цветка ми стана ясна само като видях майка й, която тя славославя нон-стоп. Това са един определен тип жени, които отглеждат определен тип дъщери. Допълнителните слухове от фб, че била стюардеса, дето спяла само с пилоти, някои от тях женени, но то това си е в реда на нещата едва ли не...... После "мъжа й" дето толкоз много го обичала и 3 години говорили за сватба, ма накрая се поскарали и тя си легнала с приятеля му.....само допълниха картинката.
Абсолютно същото си помислих ,като видях маман.До тогава Цвети се правеше на непорочна и независима.Тамънни бях повярвала и показаха мама😀

# 839
  • София
Гледайки въпросното видео отново, разбрах причината за ненавистта на Красимира към Живка. Тя беше първият човек, на който Теодора каза за дочутия разговор. Пред нея Теодора говореше, как за нея "такива хора" са "черта" и т.н.
Тя затова и Красимира говори за "хора като Живка" - без да уточнява какви са те.
Самозачислила се е към хората на Мартина и е жестоко оскърбена от думите, които уж Живка е казала. И затова го играе жертвата, която ще трябва да бъде дадена, за да видят другите как играе Живка на арената и да я победят после.

Направо се опиянява от собствената си саможертва. Горката. Но ако Мартина ще е доволна - всичко си е струвало. ЖДНБ!

Общи условия

Активация на акаунт