Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 923
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
Ето я и моята есен с Neess

# 91
# 92
  • София
Обичах, мноооооого красив маникюр!
И базата ли е на Нес? Аз съм с база на Кинетик и маникюра ми в петък ще стане на месец, на втората седмица, нанесох цвят върху израсналия маникюр и изкара без сваляне още 2 седмици, ако на някой му е интересно, ще го снимам Simple Smile

# 93
Благодаря, Над!
Само цвета е на Нес, базата е на Сикретли, а за топ ползвах топ без лепкав на GD Coco и съм впечатлена от блясъка.
За основа на рисунката ползвах по един слой  Клареса и Семилак…мога да споделя цветовете,ако имате интерес.
Мисля да заменя досегашния ми топ на Сикретли, тъй като не е достатъчно лъскав( може би е от “старост” вече ) загледах се в тези, но нямам наблюдения- ще се радвам,ако има тествали да споделят

# 94
  • София
Обичах, пробва ли топа на Нес, мнооооого е лъскав и стои лъскав 2 седмици, но е с лепкав слой.
https://makeup.bg/product/483116/

# 95
Момичета,страхотни маникюри Heart Eyes
И от мен нещо не толкова есенно, може би....

# 96
Страхотен Simple Smile Кой е цвета?

# 97
Страхотен Simple Smile Кой е цвета?
Благодаря
Lily cute 102

# 98
Над, снимай си маникюра моля 😀

# 99
  • София
Над, снимай си маникюра моля 😀

Лелееее... на повече от месец бил....  добре че има дати на снимките Simple Smile
28 септември

16 октомври, нанесох 2 слоя OPI The Spy Who Loved Me

Миналата седмица, нанесох матов топ, похвалвам топа на Нес, добре матов е вече седмица.
И маникюра от днес, в петък - събота ще го сменям.

# 100
Ох,че хубаво червено….де да понасях червено на себе си 😄

# 101
  • София
Ох,че хубаво червено….де да понасях червено на себе си 😄
O... червеното ми е най-лесно да съчетавам. Иначе най-много обичам тъмно синьо Simple Smile

# 102
Че той е като нов, никога не съм постигала подобна трайност, при това без да личи 😀

# 103
  • София
Че той е като нов, никога не съм постигала подобна трайност, при това без да личи 😀

Много е израснал, но базата(база, 2 слоя цвят, топ, всичко на Кинетик е непоклатима), на показалеца ми се отлепи ОПИто, но долния не мръдна.

# 104
nad tab , Много прецизен маникюр , перфектно направен, без никакво зацапване и много хубава форма! Бравооо!!!!

Общи условия

Активация на акаунт