Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 568
  • 794
  •   1
Отговори
# 405
И аз си сложих нещо блестящо за коледно настроение Simple Smile
Базата е гъста, но нямах никакъв проблем при нанасянето, леко ми пареше при изпичане. Топа е доста течен, има необходимия блясък за мен. Това е моето непрофесионално мнение, от лятото се правя сама и нямам опит

# 406
  • Бургас
Здравейте,

Искам да си купя всичко необходимо за гел лак в домашни условия. Не съм някакъв виртуоз, по принцип харесвам изчистен дизайн (максимум нещо блещукащо).
Спрях се на този комплект и бих искала мнение дали си заслужава (цветовете на включените лакове не ми харесват, но ще си взема други) Simple Smile

Благодаря предварително Flowers Hibiscus
Ако ще си ги вземаш работите, имам чисто Нова лед лампа, пиши ако се интересуваш 😉

# 407
  • София
Имате ли отзиви за цветните бази на NeoNail? Интересува ме протеиновата как се държи. Дали се нанася лесно, трайна ли е и как е свалянето й?

# 408
  • София
Имате ли отзиви за цветните бази на NeoNail? Интересува ме протеиновата как се държи. Дали се нанася лесно, трайна ли е и как е свалянето й?

Аз взех бяла, според детето е най-трайната база която сме използвали, на нея всичко и пада след седмица, а тази и държи до сваляне. Аз не съм критерий, на мен всичко ми държи.

Ето тази взех https://makeup.bg/product/546378/#/option/1208233/

# 409
Ее Над, защо не каза по-рано, тъкмо вчера правих поръчка 😀 не че не съм зарината, дори не съм опитала всичко, което имам.

# 410
  • София
Ее Над, защо не каза по-рано, тъкмо вчера правих поръчка 😀 не че не съм зарината, дори не съм опитала всичко, което имам.

Другия път ще я пробваш, нея май винаги я има Simple Smile

# 411
Намалили са цената за безплатната доставка, май сега е 20 лв, но ще изчакам малко. Това бяло като блажна боя ли е или прозрачно?

# 412
  • София
Намалили са цената за безплатната доставка, май сега е 20 лв, но ще изчакам малко. Това бяло като блажна боя ли е или прозрачно?

Много приятно прозрачно бяло.

# 413
Скрит текст:

С украсата дойде ред и на празничния маникюр. Имаше някакво много голямо намаление в сайта на prohair на стари колекции лакове OPI и си взех за проба. Цветовете са прекрасни. Този е наситено червен със ситни частици. Но за мое огромни съжаление не се изпичаше в лампата ми. Прочетох, че опи си имат специална лампа, като CND, досега не ми се е случвало нещо такова. Моята лампа е доста стара, комбинирана uv и led, но всичко си пече без проблем. Накрая смесих цвета с база и се изпече, но все пак съм разочарована

# 414
Много красив цвят наистина.
На мен ми стана интересно това за лампата на OPI и я проверих в нета - комбинираната им ув/лед лампа, която струва 300 лири, работи с дължина на вълната 365 + 405 нм. Със същата дължина на вълната работят и повечето комбинирани китайски лампи, които използваме. Не би следвало да има проблем с изпичането на лака в тях.
И като споменаваш много голямо намаление и стари колекции, веднага идва мисълта дали не са ти продали лакове с изтекъл срок на годност, и затова не се изпичат добре Rolling Eyes

# 415
Здравейте отново!
Вчера сутринта си поръчах нещата и сега пристигна всичко Simple Smile
Довечера ще се пробвам!
Скрит текст:

# 416
  • Down south
Здравейте отново!
Вчера сутринта си поръчах нещата и сега пристигна всичко Simple Smile
Довечера ще се пробвам!
Скрит текст:
Коя е базата?
Да споделиш, как ти се струва. Поръчах две бази на Коди и двете са ужасно гъсти.
Червеното изглежда добре, след като направиш маникюр, покажи резултатите Simple Smile

# 417
  • Варна
Някой пробвал ли е каучуковата база на Sinsay? Поръчах я онлайн от магазина и днес пристигна. Полска е, произведена е на същия адрес като на Клареса, и по дизайн на шишенцето си приличат с Клареса, може вътре да са еднакви 😀Като я пробвам ще кажа как е 🙂

# 418
Есмералда, аз още като си ги поръчвах реших, че може да са с изтекъл срок, потърсих и на опаковката, но аз имам и други стари лакове, които си се пекат без проблем. Но най-логично звучи срокът на годност да е причината. Е, здраве да е, поне наистина бяха доста евтини, тъпото е, че аз не обичам да се затрупвам с излишни цветове, ако ми трябва нещо си го правя, но както и да е. Подведох се по това, че са марка, най-скъпите, които имам са на коди и клареса 😂

# 419
Пробвай да разбъркаш цвета много хубаво с клечка за зъби, може фотоинициаторите да са се утаили на дъното и от там да има проблем с изпичането.

На мен ми пристигнаха супер бързо лаковете за печати на Кадс от 11.11, дойдоха със Спиди. Всичките работят перфектно, за първи път ми се отпечатва така добре нещо, само черното прави проблем и не се отпечатва на печата, не знам по-бързо ли засъхва от другите цветове на плочката.
Сега ако може споделете как почиствате плочките за печати - търках и търках с лакочистител и една пластмасова си остава с цвят вътре.

Общи условия

Активация на акаунт