Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 539
  • 794
  •   1
Отговори
# 525
  • Down south
В тон с настроението в темата.
Отне ми "само" два часа, без свалянето. Ако отново издържи три седмици, без да вадя сергията, всъщност и на две ще съм доволна, си заслужава времето

[img width=549 height=600]//cdn.bg-mamma.com/284b/v91gr.jp

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 23:29 от Daylily

# 526
И моя маникюр, пораснаха и смених формата.

# 527
Момичета, страхотни маникюри Heart Eyes

Есмералда, разбирам те, аз вчера пак бриох лаковете. Срам не срам 99бр, общо 11 бази и топ, 4бр гел в бутилка,4 бр полигел, и още мнооого дреболии.

# 528
Аз типично празнично за мен- махнах дългите нокти и се лакирах в нюд Grinning
Иначе се старая даже и да не разглеждам лакове и подобни, защото много лесно може и аз да се затрупам.

# 529
  • Варна
И аз съм се зарила с лакове, а се оказа, че ползвам малка част от тях. Взех да изхвърлям по-старите. Някои даже не съм ползвала. Сега ако стартирах с покупките, бих купила не повече от 10-15 цвята и то не от Али.

# 530
Преди базата Линт какво ползвате? Или само база, лак и топ? Благодаря! [/b][/b][/b]
Shtipalkata, Линт базата на Коди е плътна, маха се лесно и държи бетон! Що бази пробвах, 1 седмица ми държат. С тази направо се родих, не мърда. Здрава е като гел.
Индиго не продават в бг без сертификат, или от чужбина, или някой профи да ти купи.
Indigo-sofia напиши в Гугъл или ФБ и ще го намериш.

# 531
  • Down south
Аз ползвам ph bond на Gelish, Lint базата на Коди, лак, топ на Коди и върху него, преди 3 седмици,  сложих топ на Gelish Stuck Out Tongue Winking Eye
Невероятно. За моите стандарти.
Вчера повторих упражнението.

# 532
Благодаря ви за съветите, момичета! Сега нямам търпение да седна да си правя празничния маникюр и да пробвам с овал! А какви са ви хубави празниччните маникюри! И аз съм напълнила един голям куфар за инструменти, който вече едвам вдигам. Имам за цял живот лакове, камъни, стикери, пигменти, но още си харесвам и не знам как да спра Grinning

# 533
Трудно е да се спре човек, затова не се и мъча Joy

От къде поръчвате Линт базата на Коди?

# 534
Аз я поръчвам от официалния представител - Майнейлс.
Линт базата имайте предвид, че е само за препилени и механично увредени нокти. На здрави нокти може да се нанася над каучукова база. Като цяло линт не е така трайна като каучуковата.

# 535
Може ли снимка на въпросната линт основа на коди, за да си я поръчам

# 536
Момичета, имате ли наблюдениеи мнение за камуфлажните маршмелоу бази на lunail(останаха ми очите в тях), тъй като четох за матовия им топ няколко теми назад, че бил мат и стоял дълго време и  се чудех дали не си залужават и базите им?

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 14:33 от karmilla

# 537
  • Down south
Аз я поръчвам от официалния представител - Майнейлс.
Линт базата имайте предвид, че е само за препилени и механично увредени нокти. На здрави нокти може да се нанася над каучукова база. Като цяло линт не е така трайна като каучуковата.
Rubber базата на Коди ли имаш предвид? Ох, много гъста.
Пробвах и нея в период от няколко месеца, но не издържах и две седмици Sad

Поръчах моята от Амазон, беше около $13-14

# 538
Да, същата, rubber base. Имам я вече от година и не съм забелязала да е станала на сопол, както се говореше в темата. Гъстичка е, но ако я оставиш за малко върху парното, става по-течна.

Ето я и линт базата:
https://www.mynails.bg/%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0% … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 539
Линт базата  на коди , наистина ли се маха лесно  ? Защото каучуковата база която нанасям два пъти на клареса, изобщо не се маха , а стоя 30 минути..И също аз за махането ги увивам в фолио , а вие?

Общи условия

Активация на акаунт