МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 830
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, чисто информативно да споделя, тъй като съм в болницата в момента. Тест за антитела за ковид може да направите, но болницата не е сертифицирана и не можете да си извадите сертификат тук.

# 121
Здравейте,тъй като ще ми е първо раждане искам да попитам,какво бихте ме посъветвали да взема допълнително,което го няма в списъка. Също така искам да попитам вие носихте ли си нощници,тъй като знам че там осигуряват и помпа за кърма? И последния ми въпрос е в родилна зала с какво сте били облечени,чудя се дали да не взема някоя дълга и широка тениска?

# 122
Здравейте,тъй като ще ми е първо раждане искам да попитам,какво бихте ме посъветвали да взема допълнително,което го няма в списъка. Също така искам да попитам вие носихте ли си нощници,тъй като знам че там осигуряват и помпа за кърма? И последния ми въпрос е в родилна зала с какво сте били облечени,чудя се дали да не взема някоя дълга и широка тениска?

И за родилна зала дават тяхна нощница и чехли. Момичето, с което бях в стая ползва тяхна ръчна помпа имат и стерилизатор. Аз си докупих силиконови зърна от аптеката. Може би пелена за бебето ако ще го оставяш на леглото или кърмиш легнала и нещо да го забършеш ако повърне.

# 123
Чорапи си вземете.

# 124
А тъй като искам да съм нормално раждане,нужно ли е да нося вода предвид ковид мерките?

# 125
Аз лятото раждах и носих стек. Имат машина с пречистващ филтър, но аз лично предпочитам минерална. Да, чорапи и нещо връхно - жилетка примерно.

А тъй като искам да съм нормално раждане,нужно ли е да нося вода предвид ковид мерките?
[/quote

# 126

Не няма нужда. Само бутилка си носете да си наливате от автомата.

# 127
Някой знае ли работното време на лабораторията? И дали би било възможно да се пуснат тестове, ако прегледа запиша в Парадайз. Казусът ми е, че съм на работа, тоест по-рано от 6 не мога да отида.

# 128
Някой знае ли работното време на лабораторията? И дали би било възможно да се пуснат тестове, ако прегледа запиша в Парадайз. Казусът ми е, че съм на работа, тоест по-рано от 6 не мога да отида.
Лаборатория има и на двете места. За болницата знам, че рабори от 7 сутрин до 20-21 ч (докато работи и регистратура). Аз съм пускала изследвания към 7 вечерта. Няма проблем да отидете на едното място до лаборатория, другото място преглед - всичко си излиза в системата им.

# 129
Аз бях си взела около 5-6 бутилки вода 500мл. Първо не знаех дали в последствие няма да се наложи секцио. Е, родих нормално, но се наложи една нощ да прекарам в реанимация. Simple Smile

# 130
Здравейте, имам доста странен въпрос. По спомен в родилната зала имаше камера дали биха дали записа ако се поиска?

# 131
Здравейте, имам доста странен въпрос. По спомен в родилната зала имаше камера дали биха дали записа ако се поиска?
проверете в сайта, мисля че съм виждала такава услуга упомената там или в ценоразписа Simple Smile на 99% ще може Wink

# 132
Не мисля, че ще Ви предоставят запис от камера в родилна зала. Има услуга за заснемане на моменти от раждането от фотограф (планирани раждания). Обадете се и попитайте все пак, но отговорът на 99% ще бъде не.

# 133
  • София
Камерата в родилната зала е поставена от съображения за сигурност и за да ви следи някоя от акушерките дори временно да сте сама.
Има услуга за заснемане на раждането, която се плаща допълнително.

# 134
Камерата в родилната зала е поставена от съображения за сигурност и за да ви следи някоя от акушерките дори временно да сте сама.
Има услуга за заснемане на раждането, която се плаща допълнително.

Точно за тази услига имах и аз предвид. Може би не се изказах като хората, защото не съм влизала в родилна зала досега Grin

Общи условия

Активация на акаунт