Раждане в МБАЛ ВИТА - тема 9

• 65 811
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 120
След като ми махнаха абоката качих температура и се наложи да ми вливат 2-ри път антибиотик, затова трябваше да ми сложат отново абокат, поставиха го доста калпаво - при вливане на антибиотика ме болеше много и вената ми се подуваше . Хубавото беше, че Ева Павлина беше нощна смяна и ми сложи нов с лекота, тя ми сложи и първия, при приемането, без никакъв проблем, както и катетъра, без да усетя почти нищо - златни ръце има. И е много внимателна, помага с каквото може, извадих голям късмет с нея.

Аз имам доста опит с държавни болници от преди и съм се нагледала на какво ли не, затова такива проблеми, като този с абоката и някоя и друга сопната сестра въобще не съм ги отразила, за мен бяха дреболии.

# 121
Здравейте! Следя се при д-р Мирчева, но тъй като тя не изражда ме насочи към д-р Дойчиновски с който ми предстои среща, но бих се радвала ако има някоя мама, раждала при него естествено с избор на екип да даде малко повече информация. Интересува ме как се свързахте с него като започна самото раждане, по телефона или от болницата му звъннаха? Мен ме притеснява да не му звънна през нощта и да се окаже, че всъщност не раждам, а да го разкарам до болницата на празно🤭  Също така как протече самото раждане, бяхте ли говорили предварително с него за епидурална упойка или на място си я поискахте? Ще съм много благодарна ако споделите 🤗❤

# 122
17154, Ева Павлина наистина е страхотна. Казвам го от личен опит, знам го и от приятелки, които са родили във Вита. Много нежно, фино, ненатрапчиво момиче. Супер позитивна, усмихната и готина. А ако ви се падне на раждането, ще си изкарате супер Simple Smile Препоръчвам ви, ако нещо не ви е ясно или искате да получите компетентна и добра информация, да я попитате, когато е на работа и я видите. Убедена съм, че ще ви отговори, без да усетите и грам досада в нея. На мен ми обясняваше подробно всяко нещо, което се налагаше да ми прави :защо е необходимо, какво ще усетя и т.н. За мен това е топ акушерката на тази болница и съм благодарна, че попаднах на нея за две от ражданията ми.

# 123
  • София
Здравейте! Следя се при д-р Мирчева, но тъй като тя не изражда ме насочи към д-р Дойчиновски с който ми предстои среща, но бих се радвала ако има някоя мама, раждала при него естествено с избор на екип да даде малко повече информация. Интересува ме как се свързахте с него като започна самото раждане, по телефона или от болницата му звъннаха? Мен ме притеснява да не му звънна през нощта и да се окаже, че всъщност не раждам, а да го разкарам до болницата на празно🤭  Също така как протече самото раждане, бяхте ли говорили предварително с него за епидурална упойка или на място си я поискахте? Ще съм много благодарна ако споделите 🤗❤

Здравейте , тъй като видях че се следите при доктор Мирчева. Аз също се следя при нея, но няма да раждам във Вита.
Случайно да знаете кога доктор Мирчева ще се върне на работа ?

# 124
Аз съм родила и двете си деца при доктор Дойчиновски. Писах му на вайбър, той ми звънна и аз потеглих към Вита. 🙂 На място решаваш искаш ли упойка, има си екип, който реагира веднага. Той е правилният избор, аз ти гарантирам. Изключително спокоен и сдържан специалист.

# 125
Има ли някой, който е раждал при доктор Чорбова, ако може да изкаже мнение. Малко е студена, но пък ми се струва, че е добър лекар..

# 126
Момичета, правя си списък за болницата. Трябва ли да нося неща като: чаша, прибори за хранене, тоалетна хартия, сапун, шампоан?

# 127
Момичета, правя си списък за болницата. Трябва ли да нося неща като: чаша, прибори за хранене, тоалетна хартия, сапун, шампоан?

Само тоалетни принадлежности, всичко друго осигуряват 🙂 и чехлии!

# 128
Има ли някой, който е раждал при доктор Чорбова, ако може да изкаже мнение. Малко е студена, но пък ми се струва, че е добър лекар..

Аз се следях и раждах при нея и мога да кажа, че си знае работата и може да й се има доверие. Не е сладкодумна, но ти казва това, което ти е необходимо да знаеш, без излишни приказки.

# 129
Две деца съм родила при д-р Чорбова. На мен ми допада нейния стил, тъй като не обичам да ме “будалкат” със сладки приказки 🙄 (случайно попаднах на нея преди години, просто графикът съвпадна с желан от мен ден/час за преглед)

В нейно присъствие винаги съм се чувствала в добри ръце.

# 130
  • София
Здравейте, да ви попитам снощи ме приеха за задържане, има ли вендинг автомат някъде в болницата, защото нямам закуска и вече умирам от глад. Акушерката на смяна каза, че ще имам осигурена храна, но най-вероятно говореше за обяда и вечерята.

# 131
Здравейте, да ви попитам снощи ме приеха за задържане, има ли вендинг автомат някъде в болницата, защото нямам закуска и вече умирам от глад. Акушерката на смяна каза, че ще имам осигурена храна, но най-вероятно говореше за обяда и вечерята.
Защо не попитате персонала? Лежала съм за задържане и дори 30 минути след приемането са ми давали храна.

# 132
  • София
А донесоха ми, и ми се извиниха сто пъти.
Благодаря
Защо не попитате персонала? Лежала съм за задържане и дори 30 минути след приемането са ми давали храна.

# 133
Здравейте. Може ли изписаните вече мами да споделят,  купували ли са почерпка за акушерките и въобще за персонала. Също така и за Докторите при които са родени съкровища им. 😊

# 134
Аз съм взимала за акушерката и за лекаря. Честно казано, акушерката ми е помогнала много повече за самия процес на раждането и престоя след това и не съм си помисляла, че мога да взема за Д-р Кълвачева, а за нея не.
Здравейте. Може ли изписаните вече мами да споделят,  купували ли са почерпка за акушерките и въобще за персонала. Също така и за Докторите при които са родени съкровища им. 😊

Общи условия

Активация на акаунт