Хитринки за всякакъв случай - 29

• 50 527
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Много малка капка каноконлит. Никога няма да падне или да се разнищи. Стои кораво, такова едно, но малка точица няма да се усеща. Но гледай да е малка, да не стане петно. По-добре с клечка за зъби намокри минималното възможно, а не направо с тубата.

# 511
Наложи се да преместим пералнята в кухнята и сега при цетрофуга цялата кухня се тресе....На 1000 оборота е, нивелирана добре.
Или не е нивелирана баш добре, или са се разместили крачета ако преди това е работила нормално, или настилката отдолу поддава нещо. Но има значение и товарът вътре, ако се събере на топка и блъска в единия край има някаква вероятност да е от това ¯\_(ツ)_/¯

# 512
Ох, ще ги мисля още бикините...А лепилото дали няма да разяде плата?🤔 Те  а повечето места с по 2 дупчици една до друга...Още се чудя дали да не пробвам рекламация, но не знам дали ми се занимава като не знам дали ще я уважат...
Всички бикини в Пепко ли са опаковани по този начин, зашити за опаковката? Изобщо не ми хрумна да гледам за това, докато избирах (видях, че тези, които купих са зашити, но бях почти сигурна, че това няма да е проблем...но явно използват големи игли, за да продупчат картона).
Показах ли всъщност бикините? Като се разтегне плата, тогава се виждат по-добре дупчиците. Наистина са фини материите (много приятни, ако не бяха надупчени). Проверих- няма нито 1 дупчица там, където са подгънати боксерките отдолу покрая- горе са с широк ластик, долу са просто подгънати и зашити и дори при разтягане не се получават дупки, т. е. при шиене с подходяща игла не се получават дупки. Но, за да продупчат картонените опаковки, само те си знаят какви игли са използвали:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 19:15 от dolce miele

# 513
Е не ги мисли толкова, детето няма да ходи по моден подиум с тях Simple Smile

# 514
Ако бикините са от Пепко и пазиш касовата бележка, имаш право до един месец да ги върнеш или замениш. Пише го на касовите бележки, не съм сигурна обаче дали става за бельо.
Според мен не си струва да пришиваш или да мацаш с лепило или лак, колкото изкарат, толкова.

# 515
То на мен не ми пречи чак толкова самото пришиване, лепене (или там, каквото е- стига да реша на кой вариант да се спра де 🤣). Ако се падаше някъде отстрани, отдавна да съм спряла да се чудя какво да ги правя... Дребната много дърпа и опъва чорапи и бикини, а аз си знам, че мен ще ме дразнят евентуални бримки, отпред и отзад,  голям Монк съм за такива неща...
Тъпото е, че проверих всички видими шевове, огледах ластиците (където се съединяват, има и допълнителни тегели, за да не се разпори) и т. н., а те заради едната опаковка ги продупчили. 🤪
Поне и друг да знае, че може да попадне на подобна изненада. 🙂

# 516
Никога не купувайте бельо от Пепко! Но за толкова пари - такова качество

# 517
  • Велико Търново
Разсмяхте ме с тези гащички Simple Smile
Аз на моя син му правя дупки по боксерките, за да бъдат скъсани като на Хълк, а вие ги лепите.... Свят шарен Simple Smile
Вече поне ще знам, като махам етикети да късам здраво, за да забримча по естествен начин Simple Smile

# 518
SKK07, и ти ме разсмя 😅 От тях дупките, от теб бримките...🤣

# 519
Разсмяхте ме с тези гащички Simple Smile
Аз на моя син му правя дупки по боксерките, за да бъдат скъсани като на Хълк, а вие ги лепите.... Свят шарен Simple Smile
Вече поне ще знам, като махам етикети да късам здраво, за да забримча по естествен начин Simple Smile
ЖДНБ, каква мода имало вече Joy А аз си мислех че скъсани дънки са върхът на това нещо... пък то и по долните гащи тръгнало Grinning

# 520
Натка, и аз бях изостанала с тенденциите...Не си само ти 😆

# 521
  • Велико Търново
Смешно ви е, ама като тръгне на градина отново, живот и здраве, ще има да обяснявам на госпожице, че наистина аз съм му направила дупките по гащите и не си пускам детето с изпокъсани боксерки защото съм безхаберна Simple Smile

# 522
Те госпожите не са ли в крак с модните тенденции? 😃 Хайде, аз имам момиче на 10 г, но те сигурно са виждали и други момченца, фенове на Хълк...☺

# 523
Абе то ако наистина се радват децата на това, подозирам че детето ти само ще се похвали... най-много да ти се обадят 2-3 майки, не много щастливи щото и техните синковци са поискали така Joy

# 524
  • Велико Търново
Да са здрави, а пък и мръсни и скъсани да ходят.
Преди седмица си изчистих прозорците и големия си каля ръцете и маже пътечки отвън, а малкия обикаля отрътре и размазва пуканка по неговите кални пътеки..... Дано от социалните не ми ги вземат някой ден Simple Smile
П. С. Една хитринка - керамичен плот се чисти ЧУДНО с пяна за бръснене!!! Ефекта е УАУ!

Общи условия

Активация на акаунт