Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 297
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
Гери, честитоооо ❤️ Пожелавам ти една лека и прекрасна бременност! 😊
Аз имам 4 дни до тест 😁 3 дни след трансфер на 3 тридневни душички имах доста силни пробождащи болки, сега от време на време леки менструални. Дано всичко да е наред 🍀🍀🍀

# 61
Благодаря Ви мили момичета🌹, пожелавам успехи на всички🍀. От клиниката препоръчаха още един тест във вторник за да е "сигурно".

# 62
Включвам се с положителен резултат. Чхг 116.1.

# 63
Е, Рончо, честито! Да продължава да си расте !

# 64
Гери, Рончо, честити положителни тестчета! Да имате лека и безпроблемна бременност и да гушкате здрави бебчета на финала! Heart
Кактусче, с нетърпение очаквам и твоя резултат!

# 65
Включвам се с положителен резултат. Чхг 116.1.

Йеей, честито. Успех до финала! 🍀

# 66
Честто на всички с полужителни тестове

# 67
Честито, момичета!🍀 Лека и безпроблемна бременност и пухкави бебенца на финала! 👶🏻🙏🏻

# 68
Благодаря ви много. Аз съм на седмото небе.
Гери честито и на теб. И заедно до финал.

# 69
  • София/Севлиево
Само ако знаеш колко ме зарадва Рончо.Лека бременност до пухкав финал ❤️❤️❤️
Гери, честито и на теб с най-добри пожелания ❤️❤️❤️

# 70
Честито момичета. Много ме зарадвахте. Най- карая добри новини в тази тема. Дано повлечете крак и всичи чакащи да ни зарадват с положителни резултати!

# 71
Дами, налагало ли ви се е да отложите ЗЕТ трансфер по една или друга причина, и какво последва след това? Иска ми се да отложим с 1-2 месеца нещата, тъй като имам лични причини, но не знам как да процедирам.. После се звъни отново за час за подготовка или какво се случва.. Disappointed

# 72
Заради не нарастване на ендуметриума спрях всичко на 21ден и след два цикъла бях пак там

# 73
  • София
Дами, налагало ли ви се е да отложите ЗЕТ трансфер по една или друга причина, и какво последва след това? Иска ми се да отложим с 1-2 месеца нещата, тъй като имам лични причини, но не знам как да процедирам.. После се звъни отново за час за подготовка или какво се случва.. Disappointed
Отлагала съм ЗЕТ заради киста в яйчника, която се видя на първия преглед, когато трябваше да стартираме подготовка за ЗЕТ. Изписаха ми лекарства и на 2-ри ден от следващия месечен цикъл бях отново в болницата за преглед и започване на терапията преди ЗЕТ. Трудно можеш да си запазиш час за преглед, освен ако не си със супер точен месечен цикъл, който никога не закъснява и не избързва. Аз отивам без час в определения от лекаря ден на цикъла и чакам, докато ме приемат. В различните болници може да има различни процедури относно записването на часове, сигурно е възможно някъде да се записват и от днес за утре, а не месец предварително, но при инвитро и после ЗЕТ, е трудно преди процедурата да планираш добре дните за прегледи, та да си запишеш съответните часове.

# 74
Момичета, моят опит приключи с резултат 0.29
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт