"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 556
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Калин мнооого се оплете...думите на Лора го замислиха ли, кво? Нещо ич не схванАх аз...

# 511
  • София
Последните серии са толкова нелогични, че вече втора седмица се чудя какво да изкоментирам.

Напънаха се със сценария докато игра Шопов и сега................само пълнеж.

# 512
  • Пловдив
Ида с тайно инфо...
Скрит текст:
почват снимките на 4-ти сезон Smiley

# 513
Ида с тайно инфо...
Скрит текст:
В който ще видим децата на Лора и Драго как търчат из двора на къщата с френските прозорци. Grinning

# 514
  • Галифрей
Ида с тайно инфо...
Скрит текст:

Очакваме!! Драго,Лора и останалите на почивка.

Скрит текст:

# 515
А Парушев им сервира калкан и отвара от прясна мента.

# 516
  • Галифрей
Хаха да 😂  Денис като види Боян ще каже “  Абе ти какво търсиш тука? Тебе нете ли убих в сезон 1? Нищо де айде ще пием по една бира” 😂
Аз нещо малко се загледах и превъртвам последната серия на ПЧ и  кого виждам Поли в ролята на к******. Явно нова телевизия са решили да си менкат всички акьори.

# 517
  • Пловдив
Кой Боян?

# 518
  • Галифрей
Боян е Димитър Живков, имаше малка роля в първите епизоди на Братя. Сега е играе в съседния сериал.
Отворих темата за сериала и Ива го гледаше отново явно е страстен фен. Ама и стана гадно,че няма да бъде кома. И си мислех  за Мая дори тя сама се предложи. ❤Радо и Мая кумове това трябва да се види.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:08 от Диана Бишоп

# 519
  • Viena
Радо е суперски❤️

# 520
Добре, колко трябва да си долен, да нямаш капка достойнство поне да замълчиш. Не, той отиде и директно в очите го лъга и се кълне, че трябва да му вярва щото му е брат. В промото даже го и следи. Този е дошъл при Денис само за да се отърват от баща им и ако може да му вземе бизнеса.

# 521
  • Другата България
Ама и Денис случи на роднини.....Sunglasses

# 522
  • Галифрей
24- годишен предава по-големият си брат. Забележете как се е маскирал.

Човекът утре.

# 523
Много долно и нагло келешче е Сандо... Гледа го в очите, кълне се и го моли да му вярва...
Мая е страхотна, чудя се на Лора как при наличието на тази жена ще кани съкилийницата си, някаква непозната. А Радо се трогна. Wink

# 524
  • Ню Йорк
Чакайте сега, аз ли нещо не съм в час или талибанина забрави за дрогата за милиони и ни ги търси ни нищо?!

Общи условия

Активация на акаунт