"БРАТЯ" - сезон 3

• 33 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Ахаххха Мая пречиства Драго и Радо 🤣🤣🤣

# 556
Голям тандем са Никсъна и Радо. Сладури!

# 557
С глас се смях Joy Уникална Мая! Радко как надигна чашката за пречистване на енергията като послушен ученик. Grinning А Майчето официално ли е кума, Лора съгласи ли се? Помня само как каза, че ще си помисли.

# 558
Голям тандем са Никсъна и Радо. Сладури!
Страхотни са.
Не знам как издържаха лудата Мая тези двамата.

# 559
  • Галифрей
Искаше ми се сцената с Драго,Радо и Мая да е по-дълга, Голям смях когато Радо я гледаше “ Ама ти ся шегуваш ли се? Трябва да ми пречистваш аурата” 😂😂❤

“ Правиш се на шефче,ама не ставаш пич. Колко пъти да ти го кажа?” - Радо Андреев 2021

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 23:43 от Диана Бишоп

# 560
Еее, разгеле!
Големия бос Дражко загря кат български реотан 😂 то и тъп да си, ще се светнеш, че братчето е леке

# 561
  • Галифрей
Аз познах,че ще се появи с телефончето с копчета 😂 Да бяха сложили смешен ринг тон. Шеше да е яко и смешно.
Този примерно:
https://youtu.be/Tl98MJkodug
Или ще звъни бясно карай на червено 😂🤣🤣

# 562
  • Ню Йорк
Пак питам: талибанина де спи?

# 563
  • Велико Търново
Диана Бишоп, ето епизодите от първи сезон. Гледай, докато не са ги свалили и оттам.

Аз помня, че Радо се появи в някакъв следващ момент, но всъщност, какво се случи с Максим?

# 564
  • Галифрей
Диана Бишоп, ето епизодите от първи сезон. Гледай, докато не са ги свалили и оттам.

Аз помня, че Радо се появи в някакъв следващ момент, но всъщност, какво се случи с Максим?

Много благодаря!!! ☺😘❤❤❤💙

# 565
Аз пак да се самоповторя: не гледайте прекалено внимателно защото въпросите без отговори ще нарастват лавинообразно. Аз се отказах да коментирам защото ще е предимно хейтене на нелогичното и дори безумно поведение на повечето герои. Искат да има някакво действие и то да обхваща всички налични персонажи, но все повече се изчерпват с какво смислено да ги ангажират.

# 566
  • Берлин
Не вярвам, че Денис е толкова тъп.
А от двойката с годишнината ми се повдига.

# 567
  • София
Обаче Симо и Сано визуално много си приличат. В погледа, усмивката. Като братя. Simple Smile

# 568
Никой не пита защо няма никакви повиквания в тоя телефон и никакви смс-и.
Сигурно няма да се сетят и разпечатка да вземат.

# 569
  • Euskal Herria
Еее, брат`чедите! Simple Smile
Сандо нарочно ли напи Никсъна?
Айдеее, и баджанаците се на черешата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт