Той е по-малък от мен. Да дам ли шанс?

• 10 483
  • 196
  •   1
Отговори
# 135
Незряла работа общо взето, което си беше очаквано. Разбирам, че ти е тъпо, че си се вързала, но и такива неща се случват. Нека ти остане споменът от хубавия секс и радостта, че ти се е махнал голям идиот от главата.
И аз така разсъждавам !
За червените лампи - имам естестевено и аз червени лампи, кой няма червени лампи, всеки си има своите кусури. Безгрешни и перфектни, целите в бяло няма.
Разочарована съм, защото аз винаги търся връзка. Или всичко, или нищо. Такава съм си просто. Такъв тип съм. Никога не са ме блазнели флиртове и мимолетни закачки. Аз съм зодия Рак, ние сме семеен тип хора. Той си е типичен водолей - студен, дръпнат, не умеещ да се привързва. За него му трябва друг тип партньорка.
Гледам напред и си оставам с  хубавите спомени!

# 136
Е че този лаф "Аз мога да имам и по-млади." раничко го е казал, докато и ти си още млада и красива, а не след пропиляни години с него и когато вече си позагубила красотата си.
С две думи, добре е станало. Не съжалявай.

# 137
Незряла работа общо взето, което си беше очаквано. Разбирам, че ти е тъпо, че си се вързала, но и такива неща се случват. Нека ти остане споменът от хубавия секс и радостта, че ти се е махнал голям идиот от главата.
И аз така разсъждавам !
За червените лампи - имам естестевено и аз червени лампи, кой няма червени лампи, всеки си има своите кусури. Безгрешни и перфектни, целите в бяло няма.
Разочарована съм, защото аз винаги търся връзка. Или всичко, или нищо. Такава съм си просто. Такъв тип съм. Никога не са ме блазнели флиртове и мимолетни закачки. Аз съм зодия Рак, ние сме семеен тип хора. Той си е типичен водолей - студен, дръпнат, не умеещ да се привързва. За него му трябва друг тип партньорка.
Гледам напред и си оставам с  хубавите спомени!
Разочарованието идва от големите очаквания.
Очаквала си,че ще завържете връзка и най-вероятно даже вече си оформяла в главата си,каква двойка ще сте и че може да станете семейство.Докато той такива очаквания не е имал.Надявал се е просто да му пуснеш и ти си го направила.Затова той не е разочарован,а ти си.
Жените имаме тази склонност,обърнат ни малко внимание и почваме да летим из облаците,до като мъжете са по-различно устроени от нас.

# 138
Дам... има индивиди, които го "вдигат" от това да тъпчат хората около тях и малко по малко да ги карат да се чувстват незначителни. Около тях, не може нещо да бъде красиво, стойностно, уникално, трябва да го омажат с техните си.. краски, за да пасне по-добре в техният свят и разбирания.
Отървала си се бързо и сравнително безболезнено. Радвай се.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 14:30 от Elunaria

# 139
А, баш , Ивета ! Точно така!
Но морално ли е той да ме залъгва така - как сме щяли да запознаеем децата, как много искал дъщеря ми да го хареса, дали неговото дете и моето биха се разбирали, къде ще живеем и прочие. Това морално ли е ? Да си беше казал още в началото, че иска само секс. Аз щях да го отрежа естествено, та затова е прибягнал към лъжите ... Пък може и да си е вярвал де, доста убедително звучеше... И след секса да е загубил рязко интерес към връзка и да си е преосмисил приоритетите.
Каквото станало, станало е. Гледам напред ! И друг път ще се опитам да не съм толкова наивна.

# 140
Но морално ли е той да ме залъгва така - как сме щяли да запознаеем децата, как много искал дъщеря ми да го хареса, дали неговото дете и моето биха се разбирали, къде ще живеем и прочие. Това морално ли е ? Да си беше казал още в началото, че иска само секс. Аз щях да го отрежа естествено, та затова е прибягнал към лъжите ... Пък може и да си е вярвал де, доста убедително звучеше... И след секса да е загубил рязко интерес към връзка и да си е преосмисил приоритетите.
Каквото станало, станало е. Гледам напред ! И друг път ще се опитам да не съм толкова наивна.
Просто друг път не вярвай на сладки приказки и не тръгвай с големите очаквания.Че не е морално не е,но и ние трябва да сме по-внимателни.Приеми го като една приятна авантюра и толкова.Млада си и живота е пред теб,ще има и други мъже.

# 141
  • София
Но морално ли е той да ме залъгва така - как сме щяли да запознаеем децата, как много искал дъщеря ми да го хареса, дали неговото дете и моето биха се разбирали, къде ще живеем и прочие. Това морално ли е ? Да си беше казал още в началото, че иска само секс. Аз щях да го отрежа естествено, та затова е прибягнал към лъжите ...
Морално? Ти си чула това, което си искала. Неморално е да се лъже малко дете, след това вече "всеки си преценя" Stuck Out Tongue
На 30 би трябвало вече да знаеш, че има хора, които си говорят наизуст, без да го мислят сериозно. Дори да не ги притискаш, те искат да изпъкнат колко не са като останалите....доато се окажат съвсем същите. На самотна майка и аз се сещам, че не трябва да казваш, че нямаш сериозни намерения. Поне докато не си легнете.
А и няколко месеца епизодични виждания и вече му говориш за сериозни неща. Ами и аз бих избягала, макар че той явно си е идиот.

# 142
Има хора, които си търсят сериозни отношения и няма нищо лошо в това. Нормално е да търсят човек, който знае, че иска същото. За мен не е нормално да не знаеш какво искаш или да лъжеш за нещата, които искаш, за да постигнеш целите си.

# 143
Той много добре знае какво иска. Не с нея.

# 144
  • София
Той много добре знае какво иска. Не с нея.
Иска 20-годишни. Ненаживял се още, някои на тези години не са и мислили за брак и дете.
Разбирам авторката, но на 30 дори с дете щях да се държа и мисля като свободна жена, а не да бързам със следващата сериозна връзка

# 145
Очевидно той влиза във втората част от изречението ми - лъже, за да си постигне целите.

# 146
  • София
Е, има си причина да е разведен Laughing

# 147
Аз търся сериозни отношения - е това като чуя и се потрисам. Ми търсете човека, ако е той, отношенията сами ще си дойдат.

# 148
  • София
Аз търся сериозни отношения - е това като чуя и се потрисам. Ми търсете човека, ако е той, отношенията сами ще си дойдат.
А някои дори пробват жената дали ще захапе на приказки за сериозна връзка. И този така...

# 149
Не разбирам защо е нормално да се каже "аз търся само секс", "аз не искам сериозни отношения", но обратното е много потрисащо?

Общи условия

Активация на акаунт