💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 167
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Абе каква е тази увереност тук в темата, че Стоян ще пада?
Дано не е от спойлери нещо. Ето за това трябва да се забранят или да се коментират в друга тема. 😫
Дори и изометрия да е, Стоян е куче и ще удържи. Освен ако не го прецакат с конструкцията или някоя тънка греда за опора.
Но изключвам подобни елементи. Не е имало такава игра досега трети сезон вече.
Играта трябва да съдържа най-малко три елемента и да има плуване или нещо за бързина (тичане и препятствия) + ловкост/точност и за финал пъзел.
Ето нещо като за мъж срещу жена. Както виждате не съм писал за мъкнене на тежести, защото там жените нямат шанс.
И Мани си заминава. Това е положението. 🙂

# 1 261
  • Испания
Ако беше срещу Кремена, нямаше да си замине. Срещу Мани няма шанс. Досега само това гледаме.

Винаги могат да му скроят шапка заради нея.

# 1 262
От продукцията се кефявт на Стоян, няма в никакъв случай да го изпуснат. Мани я пазеха за драматично отпадане. Дразниха зрителя докато го изкарат извън релси и изведнъж - ураа справедливостта възтържествува. мани е аут. Зрителите щастливи не вярват на очите си . Сълза от щастие се търкулва .Тъпарев е Бог и те така
Ще се срещнат двете злобарки на самотен остров (да знаем че е просто плаж ). Змиите ще избягат , и следващият отшелник ще умира от глад

# 1 263
Очаквам и утре продукцията да иска от Стоян да помага на Мани.
Мани е дъ бест ъф дъ бест! На толкова игри ходи и всичките й противници са аут, Стоян сигурно е следващия. Топ играч! Трябва да си вземе 100 гроша + неговите. След това да си купи имунитет за 2 седмици. Ако има All Stars сезон, там също трябва да участва. Мани фор дъ уин!

# 1 264
Неделчо се присмиваше на “бичетата”,но бойците ще останат без сила и тогава не знам как ще се справят.Продукцията ще измисли нещо,че иначе няма да е интересно всеки път Приключенците да бият и от време на време някой пъзел.
Жалко, че не се съобразиха с желанието на Стоян.
На всички им е ясно, че Мани е подпирана. Защо рискуват един от мъжете да вади кестените от огъня нямам идея.
Явно не им минава през мозъците, че утре може да останат трима мъже срещу пет при Приключенците.

# 1 265
Скрит текст:
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.
Статична еднокомпонентна игра за елиминация във втора фаза никога не е имало и не вярвам да има.
Аз пак да питам онази игра с плочките,  които трябва да се нареждат докато играча държи на въже плоскоста към кои игри спада?Към многокомпонентните и динамичните ли?Ако е така,  не сте прави за Мани;)))
Явно знаеш нещо, което аз не знам.
Да, това за което говориш е статичен един компонент.
Ако е така, както казваш просто ще изкопаят ново много по-дълбоко дъно  от Продукцията. Не, че много ще ме изненадат. Малко - да. Но явно са решили да ходят по главите и на зрителите Тъпарев и ко. Не, че много ми пука.

Това за което говоря е елиминационната игра,  която беше между последните 4-ма,  в която за малко Щеше да отпадне Юлиян,  но отпадна Мани на 1-ви сезон.

# 1 266
Сега се сетих за Манката като я видях на снимки с оня дъртак.Този е същия селянин като нея бивш участник от Фермата.Та нищо чудно, че са близки.Те на акъл и възпитание и простащина са едно към едно !

# 1 267
Възможна развръзка: Стоян отстранява Мани.
Бойците ликуват.
Мани отива на острова на отшелника и бие Елизабет.
По някое време връщат Мани в племето и купона приключва.
😂😂😂

# 1 268
Може пък от анонса как Мани се заканва на Стоян, че иска да се изправи срещу него на битка и да му нарита задника на дъртата пърдюха да се надяваме, че Стоян ще победи. Но до сега практиката показва, че Мани и елиминации означава 100% нагласена битка за Мани. Стоян е доста комплексен играч, но срещу продукцията няма шанс. Не знам. Дано да греша.

# 1 269
Хубавите думи към Стоян днес бяха с цел да преглътнем по-лесно утрешната гавра. Така ги виждам аз нещата. Може и да ме изненадат.

# 1 270
Скрит текст:
Скрит текст:
Май темата ни напъплиха някакви приятелки на Ментето, дето се надпреварват да я хвалят и издигат за шампион. Не знам Мани като се гледа сега не я ли е срам.
Статична еднокомпонентна игра за елиминация във втора фаза никога не е имало и не вярвам да има.
Аз пак да питам онази игра с плочките,  които трябва да се нареждат докато играча държи на въже плоскоста към кои игри спада?Към многокомпонентните и динамичните ли?Ако е така,  не сте прави за Мани;)))
Явно знаеш нещо, което аз не знам.
Да, това за което говориш е статичен един компонент.
Ако е така, както казваш просто ще изкопаят ново много по-дълбоко дъно  от Продукцията. Не, че много ще ме изненадат. Малко - да. Но явно са решили да ходят по главите и на зрителите Тъпарев и ко. Не, че много ми пука.
Това за което говоря е елиминационната игра,  която беше между последните 4-ма,  в която за малко Щеше да отпадне Юлиян,  но отпадна Мани на 1-ви сезон.
Ставаше дума за втора фаза на играта. Не за финалната седмица, през която наистина има принципно доста изометрия/подреждане на кубчета и баланс при елиминациите.

Но вече нищо не може да ме изненада тази година.
Особено след речта днес на водещите към Стоян, направо си приличаше на прощална. Sad

# 1 271
  • София
На промото се видяха някакви кубчета с букви.

# 1 272
Той Неделчо хубаво си мечтае да отпадне Мани, че да започнели да побеждават, ама днеска се видя, че с Кремена и Красима с контузен крак, няма изведнъж да завалят победите, дори и Мани да я няма.

# 1 273
Вече няма остров на отшелника, отпадналият утре вероятно ще си тръгне директно, без втори шанс.

# 1 274
Със сигурност не Красима е виновна за загубата на Бойците днес.

Общи условия

Активация на акаунт