Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Разговорът в сутринта на Бъдни вечер се върти около датирането на пластовете меденки по точилката... Аз мрънкам, че дървена точилка не се мие с веро и вода, баща им опонира, че не можело така.....
Мая - 6г. заключи:
- Това значи е шестата Коледа! Откакто съм се родила са се случили 6 коледи...

ВЕрно, че нейния свят се върти около нея... Но все пак! Joy

# 136
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мъжа ми се опитва да убеди детето да опита храна, подава му с думите "Ето, опитай уникално е!" , малкия  - "УниГадно е, сигурен съм!".

# 137
Синът понякога работи с децата, ядосват го и казал, че ще го уморят(ще умре от ядосването).
Внучката (на 6.5)откликва:имаме обща снимка , ще си носим спомените.

# 138
Правим меденки с големия ми син и той :
Мамо, сега ни трябва чучулка да разточим тестото

Вечерта му слагам да яде и ми казва : искам съединена краставица
Защото по принцип му я режа на 4 по дължина Wink

# 139
В градината децата преработват коледни песни:

"Джингъл бел, джингъл бел,
всеки е козел"

и

"Джингъл бел, джингъл бел,
........ ( тук слагаме името на жертвата)  е дебел"

# 140
Гледаме детските тези дни по тв. Дават Замръзналото кралство. На поредната песничка на една от героините синът ми (4,5г) се обръща към мен с думите - абе тая не я ли заболя гърлото....

# 141
Гледам филм, половин час до края, мрънка ми че иска пържени картофи. Няма олио, обаче. Викам, изчакай да свърши филма, ще при бягам до магазина и ще изпържа.
" Кое ти е по важно, филмът, или че синът ти е гладен?"
Ами, стана ми съвестно и се изстрелях.

# 142
Майка ми: - Е, оставихте го това дете (демек зарязали сме възпитанието й. На 22 е.)Flushed
Детето: -  Спокойно, има повече контрол, отколкото баба мисли и вижда! Laughing

# 143
"Ударих си лигена " и рев до небето.След успокоение и показване,се оказа че четиригодишното ми диване си е ударило лакътя,но драмата беше голяма.

# 144
  • Наоколо
Снощи на вечеря, Влади (на 5г. е милия), разказваше за едно момиче от детската градина и каза така "Разликата ни е, че нямаме никаква прилика!"
Ох, паднах от смях с това заключение. 🤣🤣🤣

# 145
Снощи на вечеря, Влади (на 5г. е милия), разказваше за едно момиче от детската градина и каза така "Разликата ни е, че нямаме никаква прилика!"
Ох, паднах от смях с това заключение. 🤣🤣🤣
Кое не е така? Grinning

# 146
Моето сутринта намери запасите от сладко /знаете по Коледа се събира много/ и веднага иска да яде преди закуска. Имахме разправия и прибрах сладкото в килера. Моя заключи "мама се сърди на сладкото и то избяга. Не на Бобо, на сладкото се сърди мама." На 2,6г е

# 147
  • София
Мамо, ти си малка сладка вещица

# 148
Правим диктовка. Питам:
С какъв знак завършва въпросителното изречение?
Госпожицата: Заблудителен!
😳

# 149
  • Пловдив
Моят малкият, на 3 и половина, напоследък си е харесал думата "гигантски". И изтърсил на баща си: "Аз имам гигантска п*шка".

Общи условия

Активация на акаунт