Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 20 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Цвети, и аз съм загледала този шампоан в Златна рибка, кой точно модел ти помага? За Коледа ще си подаря нещо добро за косата, че има нужда горката..
И вижте на какво килимче попаднах, по-голямо е от тези на Екоплей за доста по-малко пари
http://iskambg.com/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D … D1%80%D0%B0.html#

# 211
  • au bout du monde
Имам килим от амазон, много съм доволна около 35 паунда беше.

С памперс 3ка е от доста време. Сега ползва на Пуфис.

Килограмите намалят бавно. Остават още 5, за да стигна теглото ми от преди двете бременности. Правя тренировки от средата на октомври.

Мен все още ме мъчи сърбежа. Появяват ми се релефни сърбящи петна и изчезват. Противоалергични не ми помагат. Не знан на какъв лекар да отида.

# 212
  • Wonderland
Мира, аз съм използвала само Фолиген шампоана им, това ми е 4та опаковка, като винаги го дебна да е в промоция. Grinning

# 213
Аз изполвам само профи козметика от златната рибка, но за косопада специално винаги си взимам Кроитерхоф или Алпецин. И са ми действали. Сега имам някакъв косопад, но аз и мнлго се боядисвам и изрусявям.
Килимчето отблинка ми се вижда същото като това скъпото. Само дето е изчерпано.
За детска какбсе подават документи. Първо ми е. Надявам се да го вкарам в с. Герман - мечтиии. Имат иникална база. Единият племенник ходи там на детска. Аз ще го гледам до 2 години също. Но втората имаме планове да съм бременна.

# 214
  • Wonderland
Петя, благодаря за алпецина и кроитерхоф, заглеждала съм ги доста,но не съм посягала към тях. Ще ги пробвам със сигурност. Обичам да тествам различни продукти. Доста четене и тестване ми трябваше докато се ориентирам кое е добре и кое не е за косата ми от профи козметиката. Аз от 4 год. ползвам и определено резултатите са налице. Това малко извън темата отиде....
Някоя от вас ползва ли ергономична раница на Тула? Насочила съм се към тях...дано пуснат намаление по Коледа,че цените са...

# 215
Цветвто, виж в OLX. Понякога пускат нови раници или почти не ползвани. Тула и ергобейби май са най-препоръчвани. От вторите имаше на цената от 120лв. Не знам от къде ги взимат, но цената е 3 пъри по-ниска. Аз няма да бебенося. Някакси не го усещам. Имам в къщи подарена евтина раница по-натам може да пробвам един-два пъти. Но съм убедена, че тази тежест не е за моя кръст.  И а той за сега не плаче да е вдигнат.

# 216
  • Wonderland
Гледах ги и там, но тази към която съм се насочила Tula Free to grow са по 200- 220 лв втора ръка Scream А нова е 275 лв някакси не ми е ок. Ще почакам още малко и ще реша какво ще правя. Насочвам се към това,защото иска 97 % от времето през деня на ръце, дори така и спи. Ако го оставя се буди...
* Трябва да разгледам и ергобейби май...

# 217
  • au bout du monde
Миналата година продадох моята Тула за 160 лв, чисто нова.

Бях я взела от европейския сайт. Дойде за няколко дни. Погледни там, правят намаления.

# 218
  • Wonderland
Благодаря за отговорите, момичета. Hug
 Ще дебна намаления някъде.
  La Libellule, беше ли доволна от марката? Бебето лесно ли свикна?

# 219
Подариха ми Тула, Free to Grow точно, втора ръка е, но не е носена, за 190 лв са я взели.
Аз лично съм мн доволна, доста добър съпорт е за кръста и рамената, Бебчо заспива. Но аз не нося твърде много, само като ми се налага засега. Но ще си я ползвам със сигурност.
Благодаря за отговорите, момичета. Hug
 Ще дебна намаления някъде.
  La Libellule, беше ли доволна от марката? Бебето лесно ли свикна?

# 220
  • Wonderland
Общо взето ми се иска една идея да си помагам с нея в домакинстването и донякъде да прехвърля от носенето на ръце към кръста и гърба.
Naturallly благодаря ти за споделения опит! Hug

# 221
  • au bout du monde
Удобна е, но аз имам и ергобейби адапт и реших нея да запазя. Специално на мен адапта по-лесно я слагам и махам.

# 222
Аз в момента ползвам слинг на Caboo + оrganic cotton (втора ръка от OLX) и ми е супер удобен. Имам и ергономична раница на KinderKraft модел Nino, но още не съм я пробвала, тъй като със слинга все още ми е добре.

Натежава си бебето, утре сме на консултация и ще видим колко тежи, но със сигурност над 6 кила вече. Върпеки това ми е приятно да я нося така, просто не за дълго, защото ме заболяват бедрата и гърба. Grinning

# 223
Аз имам Tula explore. На мен лично много ми харесва и ми е удобна. Почнах да го слагам вкъщи за по 10-15 минути да свиква с нея. Гледаме се в огледалото и му казвам колко е хубаво. Но… не му се седи дълго в нея 😒 иска си на ръце и да зяпа. Може би и му става топло. Силно се надявам след 6-тия месец, когато може да гледа напред да има повече желание да седи. Ще е толкова по-удобно с нея, поради всички пречки и липса на достъп с количката.

Благодаря, че споделихте за шампоана. Мисля да почна с кройтерхоф. Аз им харесвам продуктите пък и са на достъпна цена 😊

# 224
Цвети, преди да си купиш раница, най-добре си поръчай от сайт за проба. Не е малка инвестиция и трябва да намериш какъв модел ще ви е най-удобен. Аз взех под наем от сайта Сгушени Isara quick, но не се получиха нещата. Отделно ми подариха ерго раница на Cybex, същата работа. Бебето не се кефи да седи вътре, на мен също не са ми кой знае колко удобни или не мога да ги наглася като хората, както и да е, за момента пак опирам до носенето на ръце. Моят е същият - все да е гушнат или спи в мен.
А много искам да го носим в раница, след няколко месеца ще пробвам пак, може пък тогава да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт