Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 20 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Момичета има във фейсбук една група Бебеносене с любов. В нея често е пускат ранички и якета, може да я погледнете. Simple Smile

# 226
За ерго раници вижте и в официалните страници.
Мисля, че Тула бяха с безплатна доставка за страните от ЕС 😉
И доста често пускат намаления.
Имам Tula FTG, скоро ще я изпробваме (аз и таткото сме големи мераклии, дано на бебка й хареса)
А ако искате да пробвате в Сф и в големите градове има библиотеки имат избор, вижте на място коя ще ви е ок

# 227
Слинготека и сгушени дават под наем за по една седмица. Хубавото е, че там могат да помогнат и да ви я нагласят. Аз гледах някакви клипчета, но се надявам ортопеда да потвърди, че го слагам правилно.

# 228
  • Wonderland
Благодаря Ви момичета! Flowers Bouquet Знам,че има под наем и консултации, но си мислех,че ще мога и сама да се насоча към някои модел. Все пак благодаря на всички за отговорите и насоките. Hug
В момента точно никъде няма намаление на Тула, но ще следя навсякъде. Междувременно ще разгледам и ергобейби . Grinning

# 229
Момичета в това време какво правите като не излизате? На мен изобщо ме ми се седи вкъщи, а навън ми се вижда прекалено студено за разходки. Вие извеждате ли вашите бебоци сега? Ако да как ги обличате?

# 230
Излизаме всеки ден, иначе цяла зима вкъщи не се виждам Grinning
Боди с къс ръкав, боди/блузка с дълъг, ританки, чорапи, плетена шапка, космонавт. Като космонавта е доста дебел и ватиран, то всъщност е като чувалче, от HM е и много хубаво. Ако духа завивам с нещо и отгоре покривалото на коша.

# 231
Здравейте Flowers Hibiscus

Излизаме и ние, но честно казано днес умрях от студ. 2х50мин да поспи в слинга, а ние с каката да се разтъпчем. Днес я облякох с боди и панталонче, чорапи, елече, терлици, ботуши и шушлялов космонавт. Ако е над 5 градуса слагам плюшения Blush Иначе за раничка/слинг трябва бебето да е спокойно, нахранено, със сменен памперс и аз го съчетавам да е будувала колкото издържа в момента, така заспива. Будна рядко я слагам и не и се седи много.

Майчинство мисля да използвам и втората година. Каката ми я приеха за първа яслена и я пуснах с 2 месеца закъснение, т.к имахме да слагаме няколко ваксини. На 1,5г си е още бебе и не разбираше много какво се случва, доста плачеше и нищо не може да обясни. Бях чувала, че като са по-малки свикват по-лесно, но вече мисля по друг начин.

Тези килимчета на мен ми се струват безумно скъпи. Нашето беше най-обикновено за 25лв

Раница аз препоръчвам Ергобейби, защото това имам Grinning обаче с носенето напред си вкарах автогол, обърнах ли я веднъж голямата после не искаше по друг начин. Слинга ми е Caboo + organic и съм много доволна, също втора ръка от ОЛХ, май това ми е най-добрата покупка.

През всички теми минах Grinning Упражнения и гимнастики не правим почти, не остава време покрай каката и ми е малко съвестно. Седене самостоятелно чак след 6ти месец, аз сега я слагам в мен и я придържам, гледам да е легнала повечко.

# 232
Ние излизаме всеки ден. Обикалям блока с него на ръце да заспи и после го местя в количката 😂 и се моля да поспи вътре, че винаги е фифти-фифти работата.
Ако започне да седи в раницата ще се родя направо, защото много обича да е навън. Гледа си и си кротува, или мигновено заспива, ако е много уморен.

# 233
Моя слинг е обикновен никаква марка, но е незаменим помощник. Към 5-я месец ще мина на раница Ергобейби, много ми беше удобна.
Първото ми дете толкова много го носих със слинг и раница, обожаваше, а аз останах без гръб.
Второто хич не му хареса носенето в пособия и аз не настоявах, даже се радвах. Просто децата са различни.
Сега ползвам рядко слинга, само в спешни случай, например да сготвя. За излизане дори не предлагам слинг,  страх ме е да не вземе да й хареса твърде много.

# 234
  • Wonderland
Ние също излизаме почти всеки ден, с изключение когато вали, духа много силно или има мъгла. Заспива в количката почти веднага. Обличам го с боди с къс ръкав, ромпър/панталонки със суитчър и чорапи, космонавт( досега използвах тези пухкавите), но сега съм поръчала един от НМ уж по дебеличък ми се вижда и по зимен, шапка слагам под качулката винаги тънка или плетена зависи колко е студено. Хубаво е да ги извеждаме навън, моят големият е октомври раждан и си спомням,че с него бях доста по- смела в излизанията. Сега, като че ли по се колебая.

# 235
Ние последно излизахме в петък, когато времето беше по-хубаво. И ми е гузно, че не излизаме, а времето няма да става по-топло, така че и аз трябва да съм по-смела и да го извеждам дори и за половин час. Така и се разнообразяваме, че само вкъщи не е окей нито за мен, нито за него 🤪

# 236
Здравейте и от нас. Млкия утре става на 3 месеца, все едно вчера научих, че съм бременна, а то мина вече почти година.. В последно време вечер си прави по-дълги паузи между храненията, не се буди в едни и същи часове, но все пак успявам да се наспя. Само на кърма е и тежи около 6500. Ние също се стараем да излизаме почти всеки ден, дори за 30минути да е.. Чудя се, когато е с космонавт в количката дали е нужно да го завивам и с одеало. Имам спомен, че баткото го завивах и с едно олекотено одеало, а сега сякаш ми се струва, че ще е много. Ползваме един пухен космонавт в момента , взела съм и един от НМ отвън като шушляк отвътре полар за по-студено време. Отдолу слагам боди с къс ръкав, дълъг ръкав и тънка шапка.

# 237
Ние не сме излали също от много време май стана. То вали дъжд, сняг...
Иначе го обличам космонавт според колко е студено. Най-дебелият ми е Mayoral и наистина е топлинка. Няма база за сравнение с други. Та... боди с къс ръкав му слагам, комплект по плътен, чорапи, космонавт, дебела с пух отвътре шапка или памучна и космонавта. Завивам с одеало и чувала от количката. Не мисля, че прекалявам, заспива веднага вътре.

# 238
За разходки си излизаме всеки ден (при дъжд единствено за по-кратко, при мъгла разбира се НЕ).
Искам да Ви попитам всеки месец ли ходите на консултации? Нашата педиатърка само беше споменала за ваксина и ако е болна бебка да й звъним 🤔 А не трябва ли задължително всеки месец да мери, тегли и да гледа главата?
П. П. На този етап съм отложила ваксината (която беше на 2рия месец)

# 239
На мен все ми е в главата че ще го простудя онзи ден излизахме по магазините, на него му харесва винаги спи във всеки магазин без проблем дори не се буди, че е гладен а вкъщи е винаги гладен 😃

Общи условия

Активация на акаунт