Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

• 14 857
  • 366
  •   1
Отговори
# 300
Жените убиват мъжествеността на мъжа, като:
1. ходят на работа и изкарват пари
2. се бият в гърдите, че те могат та могат
3. предлагат да си платят обяда/вечерята в ресторанта, или не дай си боже да му платят вечерята
4. предлагат да го карат (да го шофират)
5. казват му, че е тъп, некадърен, инфантилен, женчо
6. помагат му и му улесняват живота, без той да е поискал дори
7. очакват той да се провали или да не се оправи както трябва
8. злепоставят го пред другите
9. решават му проблемите
10. обличат се и се държат като мъжкарани или прекалено неглижарски
11. ухажват го

Ха, това е софт направо. Ако жена вземе та каже " Ама само толкова ли? Бившият ми издържаше много повече, а и му беше по-голям и не така леко мек като твоя" и гледай как се появява още един един смачкан и импотентен мъж...

# 301
  • София
Най-добре мъжът да не знае точно колко изкарва жена му Joy

# 302
Всъщност това е само една цифра.
Ако тя го обича и уважава, че вземала някой лев повече, може да е само приятно за мъжа.

# 303
Абе какви са тия стереотипи.. мислех, че тук хората са доста по-напреднали. Мъж/жена, човек трябва да си е самодостатъчен, т.е. да може да се оправя във всяка ситуация сам или да плати на някой професионалист ако не може. Само между давама независими човека, може да има истинска любов. Казано по друг начин, мога и без теб, ама с теб е по-приятно.

# 304
  • София
Само между давама независими човека, може да има истинска любов. Казано по друг начин, мога и без теб, ама с теб е по-приятно.
Както се пее: Мога хиляди неща, и без тебе мога, само че искам с теб

# 305
  • София
Много условности за една любов.
Пък тя е толкова просто нещо…

# 306
Ако нещо от този списък пречи на нечия мъжественост... да му пикам и на мъжествеността. Освен, естествено, по точката с емоционалния тормоз - това е лошо и при 2та пола.
Дааа и аз така смятам.
Как беше, "бял хетеросексуален мъж" взе да става рядкост.
А, не! Това е оправдание за лузъри.

# 307
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:
Ха, това е софт направо. Ако жена вземе та каже " Ама само толкова ли? Бившият ми издържаше много повече, а и му беше по-голям и не
така леко мек като твоя" и гледай как се появява още един един смачкан и импотентен мъж...

Simple Smile

"Леко мек" - тва е лафа на седмицата !

# 308
"Леко мек" - тва е лафа на седмицата !

Ми да, какво? Онзи господин на години, дето си взел младо девствено гадже, как му разправял, че нарочно и го вкарва леко мек, та да не и убива? Wink

Иначе, майтапа на страна, в действителност си има такова състояние - станал, ама не съвсем втвърден.

# 309
  • Бургас
Най-добре мъжът да не знае точно колко изкарва жена му Joy
Вероятно...
Ако е малко,ще мрънка.
Ако е много,ще се чувства изтормозен,че тя печели повече от него...

Лежащо болни се вдигат трудно.И все пак не мисля,че хоспис/дом е решението.
Ако човек има възможност,може да наеме асистент.
Социален асистент баба ми имаше преди и беше доволна.Но няма ТЕЛК,в който да пише,че се нуждае от чужда помощ.Сега само при това условие отпускат асистент.

# 310
Най-добре мъжът да не знае точно колко изкарва жена му
Няма начин да го скрие, винаги личи по това как пазарува 🤣

# 311
Не смятам, че жената трябва и финансите си да укрива, сакън мъжът да не се почувства подтиснат, и не достатъчно Мъж.
Ми, като толкова си може, да се напъне малко, та да се почувства на място.

# 312
Само комплексар няма да се радва на успехите на жена си. И финансови, и кариерни, и всякакви.

# 313
  • По света и у нас
Само комплексар няма да се радва на успехите на жена си. И финансови, и кариерни, и всякакви.

Не е така. Комплексара ще я подтиска и саботира, но средно статистическия мъж ще се чувства не на място ако тя има по-високи успехи от него, защото се чуди какво мислят хората за тях като двойка.

# 314
Ми да де, комплексар ще се чувства зависим от хорското мнение.

Общи условия

Активация на акаунт