Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 401
  • 407
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Дзак ето ме и мен,аз съм за бой днес хората ми казват да ям да закусвам а аз първото хапване преди 30мин едвам успях да направя че и с водата изоставам ноооо,сега се захващам да пийвам повече.
Иначе аз още се люшкам между 74-75кг но упорито съм тръгнала съм 74 и се надявам до ден два да цъфна с този резултат ако ли не ще чакам.
Сега купих аз 2 пакета овесени трици ама като чета що въглехидрат имат че ме е страх чак да ги почвам,но щом е важно че ги преглъщам с топла водица,че аз и млечните съм изключила за по сигурно.
Иначе сега допре си хапнах хем пържолки с лук и лимон хем дробчета пак така,ех че кеф да си хапва човек не все да ти се иска нещо да хапнеш пък то не може сега и кантарчето да мръдне и всичко се нарежда.
Ама да ви кажа чувствам се супер едно ми е леко имам чувството,че съм свалила 10кг ето това е важното за мен.
Хайде до после че водичката ме чака.

# 121
Айя, много ме заинтригува с пектина. От аптека ли го взе? Ще прочета по-хубаво, че май за да стигна до края на книгата доста съм прескачала. Иска ми се да редувам с нещо триците, защото тук много ги обичат, ама аз ги ям малко по задължение newsm43!

# 122
Ех момичета от сутринта поне 10 пъти се каня да ви пиша и все нещо става  Wink

Сега искам искрено да ви благодаря за подкрепата   bouquet а повода е, че в събота си купих нови дънки познайте кой номер - 28   Laughing не можах да повярвам  #Crazy супер просто и това без да съм стояла и 5 минутки гладна и само за 1 месец  Peace

Иначе и аз задържам, но от днес пак съм на чисти протеини и се надявам кантарчето да тръгне на долу  Stop  че има още за сваляне при моя ръст 160  Rolling Eyes
Имам малък проблем с М -  до скоро кърмих и сега ми е 4 цикъл и проблема е че ми идва на 12-15 дни  Sad ужас има чувството вече че съм постоянно в М но какво да се прави ще изчакам да се регулира известно време  Tired

И аз се заинтригувах за пектина и сега ще надникна в книгата  Rolling Eyes ако помага за малката стаичка веднага го почвам, че само това ме дразни в режимчето  newsm78

Пожелавам на всички да са по-лекички  Joy

# 123

Тани, пектина взех од диетичен щанд в хранителен магазин. Малко скъпичък идва 4лв. за 50 гр. ама пише по чаена лъжичка да се хапва/ Дюкан не казва по колко/, а и още полезности имал  освен за заслабване. Мисля , че го има и по аптеките и по диетичните магазини. Май не е нещо дефицитно.
     А за слабителен ефект след всичко което прочетох днес стигнах до извода , че пшеничните трици са най-добри. Ама те пък не улавяли калориите.

Май ще правя ОВЕСЕНОПШЕНИЧЕНОПЕКТИНОВ МИКС , че да видим.

# 124
Момичета, последно кое да купувам?

Пшеничени трици, овесени трици или пектин ако възникне проблем с 00?

vesi_n супер!!!! А от кой номер започна?
Аз с моя номер на дънки 31-32... Sad
Специално се навих да правя диета, понеже съм си харесала едни Левиски, та поради купуване на дънки ще отслабвам  Confused

Ох, ще черпя ако стигна поне до 29 номер...

Днес общо съм изяла едно кисело мляко, една риба скумрия и сега боцкам дробчета на тиган скара, дробчетата са телешки.
А, и като ми прегладнее много отивам и ядвам по малко извара обезмаслена.

Днес ми дойде М почти 4 дни по - рано  Rolling Eyes , ама си мисля че не е от това че започнах диета, де да знам

# 125
Купи си овесени, ако не намериш - пшенични, купи си и пектин ако искаш. Взимай мерки за 00 от самото начало.
А какво да кажа аз като дори незнам кой номер дънки нося (не съм носила панталон от 100 години).

# 126
  • Бургас
Зсравейте пак аз да се оплача е не ми се яде невероятно но факт,трябва още но не мога повдига ми се при мисълта,че трябва да ям и каква станя тя,аз дето все от глад умирах сега съм толкова нахранена и то с диетични неща че не искам и повече,а се чудих на другите момичета как не могат да поемат повече,е и при мен е факт.
Сега вече съм му върл фен на Дюкан и съм сигурна че всичко ще си сваля само воля и търпение това е.
За овесените трици тук навякъде има ако има от вас някой от Бургас ще му кажа и къде по точно,да попитам за тях вечер мога ли да ги хапвам че сутрин забравям

# 127
  • София
здравейте мами и от мен днес ми е 9 ден от почването на диетката,но аз определено си имам апетит и си ям колко душа ми иска Embarassedот два дни съм вкл.зеленчуци и изобщо не стоя гладна,но проблема е гадното сладко засега нямам проблем справям се,но с тези празници к/то идват......................незнам как ще издържа newsm78  newsm78  newsm78 КАЖЕТЕ КАК ЩЕ ГО СПАЗВАМЕ ТОЗИ РЕЖИМ ТОГАВА,НАПРАВО УЖАС  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 128
Хайде вечерна проверка!

Тани, абе аз чак сега виждам охлювчето - страхотно! Кажи моля те малко повече за пектина, за неграмотните като мен. От какво се прави? Какво е това всъщност?
 Макар аз да си правя сутрин бъркоч с активия, трици и ленено семе и това прекрасно върши работа.

Мире да сядаш да ядеш да няма 5/5 - иначе няма да порастнеш  Whistling

vesi_n ти директно в ъгъла, кжо е туй 28?!?!?  Shocked Честито де  Party

# 129
  • Бургас
Майче не мога де искам ама като ми е гадно може пък триците да трябва да почна да не съм се позадръстила ще видим сега ще лапна една лъжичка дано малко местенце се освободи,ако не за днес поне утре да може.А пектина майче са влакнини свързва се в водата в организма и спомага функцията на дебелото черво  съдържа се много в ябълките та техния ефект има много добре помага за малката стая това знам аз.
vesi_n,и аз миличка за там се глася 28 пак да стигна ама оше много месце и зеленчук ще трябва да хапна пъл и много водица да погълна но ще стане знам аз.

# 130
  • Варна
Здравейте на всички и от мен.Знам, че вчера се пооплаках, но когато тази сутрин се претеглих бях -300гр., въпреки че съм на смесен режим.Ще кажете, че не е много, но ми подейства много стимулиращо.

# 131
  • Бургас
Оооо, айде и аз да се оплаквам! Бях си вкъщи при мама за 3 дни и ква стана тя....ми малко позабравих режима, ама то пък може ли на такива вкусотийки да се откаже. Е, не съм се тъпкала де! Но ме е страх да се претегля и меря! Така че тегленето и меренето - след няколко дни!
Но от днес си продължавам! Ще гледам да е стриктно! Пак съм си 2/2. Днес и утре са ми смесени.
И такива ми ти работи....не се изкушавайте като мен от вкусните нещица!

# 132
  • Бургас

За овесените трици тук навякъде има ако има от вас някой от Бургас ще му кажа и къде по точно,да попитам за тях вечер мога ли да ги хапвам че сутрин забравям

Я кажи къде ги има в Бургас!

# 133

Пектинът се намира в плодовете , като по-големи количества има в ябълките, дюлите , цитрусовите. С половин кг плодове обаче се приема само 0,5 гр пектин , затова при диетотерапия се прилага пектин на прах.
     Понижава нивото на лошия холестерол и триглициридите.
     Намалява повишаването на кръвната захар след прием на въглехидрати.
     Подобрява функцията на дебелото черво.
     Свойството му да се свързва с водата е причина за забавяне на храносмилането и изпразването на стомаха. Това води до увеличаване чувството за ситост и може да намали хранителния прием.
     Използва се при профилактика на атеросклероза, сърдечно-съдови  и мозъчно - съдови заболявания, образуването на жлъчни камъни.

# 134
  • Варна
И аз утре заминавам на гости при мама.И се страхувам, че ще има изкушения.Но всеки ден ще надничам тук и с Ваша помощ ще устоя.

Общи условия

Активация на акаунт