Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 425
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Направо си си за завиждане... Дано устискам да не се поддам на изкушението..., НО това че не свалям ме демотивира, а сутрин като седна да ви чета се мотивирам... Изобщо пълна каша...

# 196
 Simple SmileМомичета коя от вас е най-дълга време на Дюкан?Чудно ми е и колко кил. е свалила  за цялот това време?vesi_n аз също не съм месарка , но лесно понасям този режим за сега като вече издържах без прегрешения 16дни/не е за вярване/ #CrazyВажна е мотивацията-4кг ги няма.
Момичета направо ми се плаче... Всеки ден удържам фронта и вечер като тръгна да готвя на половинкада едни пържени картофи... От всичко мога да се откажа, но те са ми слабост, а аз самата си зная, че от тях напълнях... Направо не знам какво да правя...
Аз също приготвям пържени картофки на домочадието./и не само това #2gunfire/.При това при мен са трима мъже/един голям,един пубер и един предбубертетна възраст-сещаш ли се какаво готвене пада/Просто няма изхранване #Crazy

# 197
  • София
Аз също приготвям пържени картофки на домочадието./и не само това #2gunfire/.При това при мен са трима мъже/един голям,един пубер и един предбубертетна възраст-сещаш ли се какаво готвене пада/Просто няма изхранване #Crazy

Бррр - стискам ти палци (и много ти завиждам на издръжливостта)

# 198
Аз съм от 23 август на Дюкан. Свалих до сега 11 кг. Преди това с НВД свалих 7 кг.
Момичета, знам, че ви е студено и само си мислите за празници и храна. но остискайте малко. Поставете си за цел Коледа и ще ви е по-лесно да издържите. Мислете си как ако спазвате, на Коледа ще си ядете каквото поискате, пък ако трябва после пак ще месоядничите.
Хайде народе, стискай зъбите!  Joy

# 199
Вчера изядох освен протеиновите манджи 1/3 пакетче Зайо  Байо с лук, ама това щото детето го пръскаше наляво - надясно, та аз обирам  Embarassed

На туй се вика класика в жанра! Само, за да подсиля собстевните си думи, които непрекъснато ви редя тук те цитирам. Когато спрем да се отнасяме към себе си като към кошчета за отпадъци - тогава се променят нещата истински!

aseim2 нали ня ми се обиждаш, съвсем нищо лично, само използвах момента.

# 200
не само, че не трябва да ти се сърдят, ами трябва да ти благодарят. че ние верно не мислим какво си причиняваме с "вкусните" храни. И аз много обичам зайо байо, ама... тоз гъз как се сваля....

# 201

Аз съм от 29.09. Резултата - 5 кг. За това време имам две сериозни нарушения / най - вече алкохолни , ама доста ми забавяха темпото/ Преди това за 5 месеца бях свалила 10 кг с НВД  най - вече и броене на калории.

# 202
Браво Maika и DessiJ много добре и мотивиращо е казаното от вас тук .Не можем да искаме хем да изглеждаме добре ,хем да хапваме любимите ни "боклучета". smile3521 newsm10

# 203
vutova, чудно ми е ,че за четвърти ден на протеини не си мръднала.Колко кил имаш за сваляне?Да не би да бъркаш някъде?Пиеш ли  вода,храниш ли се редовно и достатъчно.? newsm78

# 204
Аз пак съм тук след двуседмично прекъсване и от събота пак почвам отначало с ударния режим. Хубавото е че след цялото хапване, по-точно плюскане, съм си задържала 3-те кг. За соята си мислех дали става? Вие как мислите тя май си е чист протеин newsm78
Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 205
Добре дошла от мен и браво за задържаните килограми  bouquet-ама що се хвърляш направо на соята. ShockedСоята е растителен протеин,аз мисля че за Дюкан не става.Нямам спомен в книгата да я препоръчва.Ще погледна пак ... Simple Smile

# 206
  • София
vutova, чудно ми е ,че за четвърти ден на протеини не си мръднала.Колко кил имаш за сваляне?Да не би да бъркаш някъде?Пиеш ли  вода,храниш ли се редовно и достатъчно.? newsm78

Да ти кажа честно не съм сигурна как вървят килограмите защото като започнах бях в цикъл и бях задържала около 1кг. вода, който на практика свалих от тогава, така че все пак има 1 кг., но аз нали съм максималист и не го броя... Ой че дълго изречение станааа...

# 207

СОЯ - 100 гр

белт. - 36.9
  мазн. - 20.7
  въгл. - 24.9
  кал.  - 446

Много мас , много въглехидрат , много калории. След като боб и леща неможе , смятам и соя . Пиеро нищо не е казал по въпроса.

# 208
ОООООООООО значи аз съм прегрешавала доста  Embarassed
Но от събота никакви сои, фъстъци и ресторантски кюфтета!
Имам още 6кг и смятам до Коледа да ги разкарам  #2gunfire че вече пи писна да ги влача, пък и няма цял живот да пробвам разни диети я  Twisted Evil

# 209
  • София
дюканки най накрая и моя кантар мръдна надолу с малко,но все пак е нещо Laughing,а ми е последен ден на зеленчуци утре като почна и протеините очаквам да почва да пада повечко,оффффф замечтах се!!!

Общи условия

Активация на акаунт