Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 820
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро!
В парфимо - мостри на новите  ексцентрични молекули по 0,50 лв.
https://www.parfimo.bg/escentric-molecules/?c=2344&f[m][]=284

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 08:03 от Аlly

# 331
Здравейте!
Тестера на Hermes Jour d'Hermes идва ли с капачка? Simple Smile

# 332
Благодаря, определено ще се възползвам Simple Smile

# 333
Кодът за 10% за Дъглас се получава, когато се регистрирате за получаване на Newsletter, а не при регистрация. Поне при мен беше така.

# 334
  • София
Влизам да се оплача от Нотино. Досега винаги съм била доволна от обслужването им и бързината, но този път се разочаровах.
Върнах продукти от предишната си поръчка, като датата на отказа (заявих го през акаунта и ми потвърдиха с имейл) е 11.10 и ми потвърдиха по имейл, че са получили продуктите на 14.10. В условията им пише "Ще Ви възстановим покупната цена в рамките на 14 дни от датата на отказа". Получих имейл, че одобряват възстановяването на парите на 29.10, което прави 16 дни от получаването на върнатите продукти (и съответно 19 дни от датата на отказа), така че както и да го смятам пак са прескочили срока.
Днес станаха 7 работни дни, откакто са ми превели парите и все още не са налични по сметката ми. Тук проблемът предполагам идва от банките, но вчера звънях на Нотино към 11:00, казаха ми, че колегите им ще проверят какво се случва, но все още нямам никакъв отговор, а все пак са минали повече от 24 часа.
Никак не ми допада това бавене и чакане...

# 335
  • Пловдив
Кодът за 10% за Дъглас се получава, когато се регистрирате за получаване на Newsletter, а не при регистрация. Поне при мен беше така.
Нищо не получих 😔

# 336
-20% в scarlet с код DARA20 Simple Smile

# 337
Днес станаха 7 работни дни, откакто са ми превели парите и все още не са налични по сметката ми. Тук проблемът предполагам идва от банките, но вчера звънях на Нотино към 11:00, казаха ми, че колегите им ще проверят какво се случва, но все още нямам никакъв отговор, а все пак са минали повече от 24 часа.
Никак не ми допада това бавене и чакане...
Пишете им отново, за да имате официална кореспонденция
7 дни да не дойдат пари е абсурд, просто не са преведени

# 338
  • Стара Загора
В Дъглас, освен намалаението, може да се използва и талона за Clarinns. Добра отстъпка се получава.

# 339
Просто споделям да си имате едно наум... защото е възможно цената някак докато отива в кошницата леко да се повишава.. Според мен го правят именно при големи поръчки с много на брой продукти, разчитат, че няма да се усетят и забележат 3-4 лв. отгоре.

Получих отговор от Нотино, с който официално потвърждават станалото:

Цените на предлаганите от нас продукти се променят постоянно, като поставянето им в кошницата, не запазва цената им и в момента на завършване на поръчката, те са се актуализирали.

# 340
Нищо не получих 😔
Получихте ли мейл, че успешно сте се регистрирали за Newsletter? Кодът би трябвало да е в този мейл.

# 341

Много благодаря за кода! До кога е валиден?

# 342
  • Пловдив
Нищо не получих 😔
Получихте ли мейл, че успешно сте се регистрирали за Newsletter? Кодът би трябвало да е в този мейл.
Не😞

# 343
Не😞
Нямам идея в такъв случай... 🙄

# 344
Вижте в спам или рекламните мейли.

Общи условия

Активация на акаунт