Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 667
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 200
Лъжат! Изваждат на витрина продукти, които от 1 година са на тази цена. Визирам веднага ИСЛ Мон Парис розовото парфюмче. Вече 3х тази година купувам този парфюм на цената му от 66,50лв.
Нещата, които следя, не са минали прага на 20%.
Не следя внимателно продукти (освен някои продукти за лице) и ме впечатли, че някои парфюми са на 1/2 цена
Съжалявам ако съм подвела някой, не правя реклама Simple Smile

# 1 201
Свързах се със Скарлет за пратка от 21-ви и тя е изпратена от тях на 25-ти. Имейл с товарителница нямам, но момичето ми го продиктува. Има я пратката в Спиди и там пише

Е, какво е това нещо?! Как Спиди ще решава колко дни ще отлага доставка на нещо без въобще да дадат инфо за това??!! 😠

# 1 202
  • София
Да, и аз писах  това няколко страници преди това. 2 седмици чакам пратка от Скарлет, направена на 20.11. Имам мейл от Спиди, че ще бъде доставена на адрес на 03.12.. Така пише и в товарителницата ми. пренасочих към офис на Спиди, защото на 03.12. ме няма.Rolling Eyes

# 1 203
И аз съм със същия случай, днес очаквам една. В сряда, друга, в четвъртък, трета. Спиди решават кога да ги донесат, може и догодина да отложат.

# 1 204
Да, и аз писах това няколко страници преди това. 2 седмици чакам пратка от Скарлет, направена на 20.11. Имам мейл от Спиди, че ще бъде доставена на адрес на 03.12.. Така пише и в товарителницата ми. пренасочих към офис на Спиди, защото на 03.12. ме няма.Rolling Eyes
Абсолютно идентично и при мен - 3.12, също пренасочих до офис, да видим колкоще отнеме... Каня се от известно време да пробвам автомат, имам в близост и няма да е такова чакане.. Но не съм проучила условията за обем на пратката, а като знам как понякога и малко продукти слагат в огромни кашони..

# 1 205
Аз съм от щастливците, при които Спиди отложиха пратка само 3 дни, май трябва да съм благодарен. 😀 На 1.12 чакам Armani Acqua di Gio Essenza, понеже е спрян по-голямото ми притеснение е дали ще получа него или някой друг от фланкърите. 😄

# 1 206
# 1 207
И аз следя цените на Stronger with you Intensely дали ще го намеря за по-ниска цена от 110 лв за 100 мл 

Сподели моля, къде го има Stronger with you Intensely за  цена от 110 лв за 100 мл ?

# 1 208
Много е удобно и лесно. Естествено няма опция преглед.
https://www.speedy.bg/bg/automats-receiving
Не виждам размер на клетката тук, но сигурно някъде го пише.

# 1 209
И аз следя цените на Stronger with you Intensely дали ще го намеря за по-ниска цена от 110 лв за 100 мл  

Сподели моля, къде го има Stronger with you Intensely за  цена от 110 лв за 100 мл ?

От мейкъп го поръчах, беше до вчера на цена 110 лв, но аз имах отстъпка и за рд, та ми излезе 100 лв.

https://makeup.bg/product/428824/

// на 26.11 съм писала тук в темата за въпросния аромат, че е 110 лв.

# 1 210
Нотино да не би да са махнали "запазването на продукти" в кошницата?

# 1 211
# 1 212
Много разочароващ Black Friday и Cyber Monday- поне за мен. Предните седмици купих повече неща. И от Scarlet още си чакам нещата и те не са дошли. Добре, че от Долче се възползвах от 10-те процента с един Ван Клийф, но гледам, че са си ги прибрали днес и те не хващат. Grinning То понеже беше голямата промоция.

# 1 213
  • София
Нотино да не би да са махнали "запазването на продукти" в кошницата?
Не, в моята кошница висят 2 неща - едното добавено сигурно преди 2-3 седмици поне, другото - преди около седмица. Но периодично "изпразват" кошниците, не мога да установя на какъв интервал, защото почти никога не си складирам продукти там, съответно не следя особено. Grinning
Благодаря, Азалия, за споделената информация относно Спиди и дългото отлагане на доставки до адрес в момента - 10 дни е налудно, особено без никаква обратна връзка към клиента! Аз нали уж днес щях да получа пратка вкъщи, но явно се зарадвах преждевременно. Grinning В потвърдителния мейл от петък нищо не вещаеше проблем, но днес надниквам и виждам обичайните им глупости за чужбински пратки "неуспешна доставка, непълен адрес, непълен телефон" - сигурна съм, че всичко си е изписано на кашона, както обикновено. Както и да е, пренасочих за получаване в офис, нямам нерви да си играя на котка и мишка с куриер.

# 1 214
За мен неприятното е, че аз съм платила поръчката си! Не ме интересуват взаимоотношенията на Скарлет със Спиди, но смятам, че вече платените поръчки би трябвало да са с приоритет при доставката. За мен е много по удобно да не се балтавя с плащане при получаването, това би ме забавило в офис или с куриер, ако е на дом. адрес, а и в 21-ви век сме, аз почти нищо не плащам кеш, често нямам и пари в себе си. Много ми е неприятен този момент! От още един сайт чакам техника вече 10 дни, също платена. Тези търговци трябва да се запознаят с принципите на електронната търговия по-обстойно и да си групират поръчките по този показател - платени и с наложен платеж. Много некоректно, много!

Общи условия

Активация на акаунт