🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 597
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 210
Ьтв тази сутрин от дома на
Чавдар :

"Чавдар от "Фермата": В България има много повече нужда от работа по душите на българите, отколкото смятах - bTV Новините" https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/chavdar-ot-fermata … koto-smjatah.html

# 211
  • Sunshine state
И аз съм пропуснала, че Киро е ударил кученцето. 😡 Много голям минус и окончателно преместване в моя черен списък.
На мен пък Ивайло хич не ми прилича на умен, та камо ли интелигентен човек. Много беден речник, примитивни реакции, глупав хилеж..

# 212
Много ги разлигавиха тия кучета отначало. Ако кучето на Кирил после ще живее навън, то от сега трябва да живее навън. За 2 месеца можеше да му изгради навици , с не всички да стъпват в .... И да спят в стая с изхождснията на кучето. Кирил ако мисли да взема кучето, по- добре да се заеме с него

# 213
  • Варна
Кирил не само изхвърли кученцето навън, но и го удари, а то изскимтя. Тъпанар  и то голям. Много мразя някой да удря животно, а то е още бебе, не знае какво и къде да прави.

Ако в този момент бях вътре, щях да шляпна Кирил, тъпанар.

# 214
Мдаа, това щях да напиша и аз.Ангажимент към животно си  е сериозна работа.Дори и навън да живее,няма да ходи да цвъка навсякъде я?! Стопанинът трябва да го научи.
   Чака ни интересна седмица.Ако Ивайло се ръководи от своя акъл ще е добре.Ако позволи на Марта да го командори лошо,защото дава заявки за самостоятелен и умен играч, и непоклатим мъжкар.
    Аз пък изобщо не се умилявам от Лора и не ми е жал за нея. Лошо и за нея и за Цвети,ако не са разбрали вече ,че са едни бушони в ръцете на Марта.
   Относно теориите за конспирация не вярвам.Аз също казах корен квадратен,без да имам изобщо знания по темата.
   А Георги май се виждаше вече как управлява и коли и беси.Хич не го диша този човек,много ми е антипатичен.
   Живка и Пламен са моите фаворити ,засега, и Стефан.

# 215
  • София
Абсурдно ми се вижда Джак Ръсел да спи навън. Кирил въобще не трябва да взима кучето, джак ръселите са много диви, нито ще го обича, нито ще се грижи добре за него. Ако иска куче за двора, да беше взел друго, има и кротки породи, породи, които лесно се учат и тн.

# 216
Удари го по дупето в момента, в който го вдигна на ръце. И то изскимтя. Не ми прилича на човек, който ще се грижи с любов за домашен любимец.

# 217
  • София
На мен пък Ивайло хич не ми прилича на умен, та камо ли интелигентен човек. Много беден речник, примитивни реакции, глупав хилеж..
Абсолютно! Назубрил няколко лексиконски мъдрости и вече е заслепен от собствената си неотразимост. Честно, не проумявам на какво се дължи това необосновано с нищо високо самочуствие - грозен, мазен, невъзпитан, агресивен и с доста лимитиран умствен капацитет. Сега, ако действително е циганин, донякъде бих разбрала да се дуе пред тези от махалата, че е съумял да издрапа оттам, но пред доказали се и успели хора да се правиш, че си хванал Господ за шлифера, е нелепо. На какво отгоре? Защото си бил легнал с някаква звезда? Ми че тя сигурно е била пияна на мотика, за да допусне това нещо до себе си.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 13:10 от Reinа

# 218
Пламен искам да го видя като фермер или ратай, в някаква конфликтна ситуация, в момента маневрира и се пази, затова не мога да преценя реално що за човек е.
Пламен беше ратай с Красимира.

# 219
Ако Кирил мисли кучето да живее вътре е крайно време да му създаде навици. Иначе ще си имат едно голямо бебе, което сками пикае навсякъде и жена му ще стане луда.

# 220
Абе пак го искам, да го дават повече, да имаме представа, не да гледаме едни и същи.

# 221
Щях да се радвам Георги да е фермер. Трети шанс едва ли ще има.
Ивайло малко като Веселка в сезон 5 рязко придоби познания. И в двата случая подозирам намеса от продукцията.
Който и да е фермер, в по-големия лагер са най-слабите от жените, а Георги не е най-слабият от мъжете.
Надявам се дуелът да е женски, за да остане Стефан по-дълго. От жените се надявам да отпадне Цвети.
Андрей да беше лъснал и на Живка една обувка, защото и тя отговори веднага.

Това за калкулатора и корен квадратен съм го мяркала на много места в интернет като любопитен факт. Признавам, че общата ми култура не е на никак добро ниво, досега във Фермата 7 да съм познала най-много десетина отговора, но това си го знаех. 😂

# 222
  • До морето
Този път въпросите бяха сравнително лесни. И лавандулата, и Тервел, и калкулатора ги казах от раз. За бащата учител, още като видях Христо Ботев и се сетих, че баща му е даскал Ботю. Но ако не си чувал за него, посоката, в която тръгна Ивайло за Раковски беше логична

# 223
Хайде де, нали повечето сте фенове от първи сезон, кажете какво се е случвало със строежите и градините? Само за играта ли са строени в първите сезони? Някой нанася ли се в тях, продължават ли да се ползват?

Значи не съм на 100% сигурен, но всичко след тях е или разрушено или просто не се използва.
Но всичко това което построиха в миналогодишния сезон 6 си се използва и функционира на пълни обороти от стопанина. 🙂 Така че за това съм напълно сигурен, за останалите сезони не съм, но май Мирон беше казвал миналата година, че искат този път да построят нещо полезно, което ще остане и след тях.

Единствената ферма, от която нищо не съществува, е тази от 3-ти сезон. Тогава имаха временни постройки и юрти, бяха до язовир и беше редно да се махнат тези постройки.
Доколкото аз знам, фермите от първия и втория сезон си стоят и се ползват от собствениците. Чувала съм за тази от 2-ри, че е станала къща за гости.
От 4 и 5 сезон реално фермата е една и съща. Постройките стоят и доколкото знам наследниците се опитват някак да го направят туристически обект, ама с променлив успех досега. Мястото е много некомуникативно и няма течаща вода там.
За 6 вече е казано, което е чудесно.
А иначе градините са насяват по-рано, защото те, ако август месец си засадят домати, няма да имат никога реколта. Обикновено няколко месеца преди началото се подготвят градините, но след влизането, фермерите сами си ги поддържат.

Благодаря! Flowers Hibiscus Значи няма за какво толкова да роптаем при положение, че първите сезони са се строили декори за шоу, отговарящо на лиценза "Фермата", дано наистина нещо влезе в употреба.
И явно 4-5 сезон са били преход. Аз наистина харесах миналогодишната идея да се помогне на някого и да си направят шоуто. Може би това е бъдещето на формата след като и тази година идеята е пак в помощ.

Няма отново кой знае какво да се коментира по епизода. Не познах за Георги.
Ивайло рискува и спечели с последния отговор, конспирация не виждам. Не е глупак, дори в последната битка победи Чавдар на когото религиозните асоциации му бяха така да се каже в "ресора" на патриархалните ценности, начетеност и смирение.

Гуньо тоз мъничък посерко, толково е сладък и игрив.Blue Heart За бой е Кирил, че не създава навици в животинката и за пляскането по дупето.
Аз честно казано вече не знам, не виждам и не разбирам защо тия хора не се харесват?? Rolling Eyes
Лагери и преди писах, че не са съществували, оформили са се групи по спални помещения, по интереси, но разделението тръгна точно от Живка и като се замисля тя има най-голяма полза от това. По хлъзгав начин нарочи и противопостави злата Мартина срещу себе си - добрата жена. Гушнала кученцето, заиграваща се със зрителите в интервютата. Много подготвена, много хитър и умен играч е Живка. Тя, Ралица и Ваня не правят нещо различно от другата група, просто е тихо и в къщата.

За цял епизод Пламен не издума и дума. Как да не го харесваш! Smile

# 224
Имам Джак Ръсел и за мен е два пъти по-неприятно да виждам грубиянщина срещу малко, беззащитно кученце и то от тази умна, любвеобилна и прекрасна порода. И кучето е такова, какъвто е стопанина. Няма лоша порода! Има калпави стопани. Аз имам кротко, възпитано, спокойно, добро и обичливо куче. Нищо вкъщи не е изял, не е съсипал, не е препикал. Нищо, никаква поразия за почти 7 години. Киро само като си помисля какво име му лепна на горкото животинче и ми е ясно че за него е парцал...
Докато седя вечер пред телевизора и пред лаптопа, щурият Джак Ръсел, ако не е в краката ми или на гърба ми, кацнал като папагал, то е ето така. Злият джак...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт