Различни мнения относно отношенията с родители

• 11 214
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сега вие се криете, после те ще се крият Wink
Ми нека им е....да видят как е

# 226
Щом децата първо спят с вас, а после ги отделяте, напълно нормално е да чувства вашата стая като своя и да е трудно да разграничат пространството. Никога не съм одобрявала този вариант. За самите деца е по-добре да си спят в своята стая на отворени врати, за да ги чуват родителите.
На същото мнение съм.

Нашата спалня е само наша, детето си има собствена стая от изписването и спи спокойно сама. Това спане с деца не съм го разбирала никога. По цял ден сме заедно, поне вечер да можеш да се отпуснеш и да правиш каквато ти се прави без да се съобразяваш с детето, че спи, че ти трябва лампата, ставаш до тоалетна или си правиш дълга вана вечерта и процедури като си легне.

Нашето е било винаги в режим и спеше от 7 до 7, а сега от 8.30-9 до 8, та вечерите си бяха изцяло за нас двамата- филми, гости, усамотяване и т.н. Сега с тийн е по-трудно признавам, защото се ослушват, разбират много и усамотението е по-труден момент.

# 227
  • пустинята Гоби
Е как ще разбираш спането с детето, когато никога не си го правила. Аз пък не разбирам отделянето от раждането на бебето, ама честно казано слабо ме интересува кой какво прави.

# 228
  • Mediterraneo
Не е нужно да го разбираш. Ако кърмиш на поискване 6 месеца, може  и да го разбереш. Аз първото го държах да спи в креватчето си, долепено до спалнята, но все пак не в нашето легло. Второто обаче по цяла нощ висеше на гърдите ми, как ли няма да ставам и да се разсънвам, за да го накърмя. Мина и този период, не е драма за умиране.

# 229
  • France
Наистина е по-трудно да се кърми, когато детето е в съседната стая. Монстито го отделихме на 4 месеца, но за мен беше по-тежко да ставам и да кърмя на стол, и после да се връщам в леглото. Със Славито реших да удължа този период за мое удобство, но пък малкият разбойник толкова свикна да спи до мен, че сега е голям проблем да бъде отделен. Отчитам го като грешка.

# 230
Не съм кърмила, детето си хапваше млякото и заспиваше. Като се събудеше в първите шест седмици към 11-12 я хранех аз и лягах, а баща й си става рано и я хранеше към 5-6 и тя заспиваше обратно до към 8.

След като стана на два месеца си спеше по цяла нощ с едно леко будене за вода преди да съм легнала аз и дотам.
Нито зъби, нито кошмари сме усетили.
Спеше си и беше спокойно и супер усмихнато бебе и дете- тръшкала се е иначе, много говореше и беше доста шумна като протестира, но на фона на другите деца си беше спокойно дете за гледане.

Това ми попадна преди месеци из нета- билборд в Америка.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 19:37 от Анонимен

# 231
  • France
На това му се вика бебе еднорог Animal Unicorn. Ний, нещастните родители на велосирапторчета, може само да завиждаме.

# 232
  • Mediterraneo
Аре, бегай! Егати рекламата!

# 233
Рекламата е брутална.

Фил, няма бебе и дете, което да не може да се научи, но това е тема за друг разговор, който съм го водила хиляда пъти из форума и не ми се подхваща.

# 234
  • France
Да, бе, ще се учим. Гърбината да ни е яка и тъпанчетата - здрави.

# 235
Тъпанчетата най- вече.
Успех.

# 236
  • пустинята Гоби
Аз пък обичам да си спя с децата. Правя го като са болни.И с бебетата обичах. Не обичах да ставам по 1000 пъти на нощ, ама сега подробности. Какъв е този зор да си отделиш детето не знам, че чак и да го приучаваш с рев? Какви са ползите? Защо? Няма да е заради секса, ако мога да съм по темата..

# 237
  • France
И заради секса. Но най-вече за спокойствието и добрият сън

# 238
Темата не беше ли за изнасянето на пълнолетния от вкъщи?

# 239
  • София
Аз пък обичам да си спя с децата. Правя го като са болни.И с бебетата обичах. Не обичах да ставам по 1000 пъти на нощ, ама сега подробности. Какъв е този зор да си отделиш детето не знам, че чак и да го приучаваш с рев? Какви са ползите? Защо? Няма да е заради секса, ако мога да съм по темата..

И заради отношенията с мъжа е добре, и за да има пълноценна почивка, и за детето да расте самостоятелно. Колкото повече се чака, толкова по-трудно и травмиращо става отделянето.

Общи условия

Активация на акаунт