За и против тестването в училище.

• 15 655
  • 383
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, хайде не следвай примера му. Темата е относно тестването. Дали, кога и при какви условия ще се учи ДО доколкото помня е уточено в заповед (не помня номера ѝ) на МЗ.

# 271
https://bntnews.bg/news/160-lv-mesechno-za-direktorite-koito-org … -1176585news.html

Ето я цялата работа и големият зор с тестването. Интересно защо директорите получават пари, след като работата я вършат други? Може би за по-евтино - даваш пари на главния, а той да натиска другите.

# 272
  • София
А, и учителите получават допълнително пари, не само директорите.
Разкрихме ги!

# 273
  • София
Със 160 лв няма да забогатеят, че да им завиждаме!
По-големият проблем е, че не искат да върнат големите деца в училище. Искат 50% със сертификат, а те нямат.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 14:37 от denizara

# 274
  • Ямбол
https://bntnews.bg/news/160-lv-mesechno-za-direktorite-koito-org … -1176585news.html

Ето я цялата работа и големият зор с тестването. Интересно защо директорите получават пари, след като работата я вършат други? Може би за по-евтино - даваш пари на главния, а той да натиска другите.
Е, ти не четеш ли? Директорите правят цялата организация по тестването, освен че се занимават и с доставките на тестовете. Това не им влиза в задълженията, а и не е малко работата по организиране на цяло училище да се тества, да се организират и доброволци и подходящо време за децата. Даже са малко тези пари, но отстрани изглежда лесно.

# 275
Какво е името на вайбър канала на МОН. Иска ми се да мога да следя новините там.

# 276
  • София
Дали успях да копирам правилно връзката – https://invite.viber.com/?g2=AQBsfv9kyTu3WE42tz0J7zRyzUhgigN9Dgn … 71awWTsdZHgAQKfUT

# 277
Благодаря

# 278
Здравейте,
Как се попълва новата декларация?
В смисъл, ако не сте съгласни за тестване , защото има детето зелен сертификат, какво отбелязвате?

# 279
  • София
Отбелязва се втората опция, за наличие на документ.

# 280
Така и направих,
Благодаря!
Само незнам дали може да се подават още декларации за онлайн обучение ?

# 281
  • Ямбол
Защо ви е необходимо онлайн обучение, при положение, че детето ще бъде в среда от доказоно здрави хора чрез тестове?

# 282
Защото така сме решили. "Доказаната безопасност" е силно съмнителна.

# 283
  • Ямбол
Преди три дни сте била съгласна на ПО и сега не сте съгласна на ПО. Явно преди три дни безопасността на ПО е била по-голяма.
Анкетата дойде в школо. Попълних, че съм съгласна за присъствено при под 500 на 100 хил.

# 284
Тогава имаше предпоследни заповеди. Сега има поредни предпоследни. Няма да попълня декларация за тестуване, както съм и отговорила в анкетата. Детето ми ще остане вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт