Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат фигуристката, нейните изпълнения в състезания като Световното първенство, Европейското първенство и американското национално първенство. Публикациите включват технически подробности, оценки и мнения за представянето на участниците. Те също така споменават предстоящи събития като Олимпийските игри в Пекин.
-
Какви са впечатленията от изпълненията на фигуристите?
-
Каква информация се споделя за предстоящи събития, като например Олимпийските игри в Пекин?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са причините за оттеглянето на участниците?

що ми се струва , че този път руското национално почва няколко дни по-рано.
Те с Мемола ....Оставил си е кратаката от миналия сезон и като я върза така чисто аз се зачудих , дали не му е и за първи път на моя екран да е изпълни тази програма така 

защото всичко ми е първи старт и кое по- напрад да гледам, музика-тоалети-хорео-програма ли, техническите елементи ли, какво са променили / видно надгадили в и по себе си в м/усезона ли, евентуални треньорски рокади ли, да не говоря до къде съм с интервютата със състезателите от началото на сезона до тук та да съм що годе в част "кой с какво се бори". Eй на за Яблоков не знам , че и той е в отбора на "настоящо ранените".
.
. Даже продължих с кратките дами и ще отчета видяните. А сега видях и нещо от горния линк.