💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 314
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 345
Елизабет е светла, руса със сини очи. Кой я е излъгал, че този нюанс на ярко червеното й отива? И то за дневен грим!

Трябва да взимат пример и двете от Паулина, която много точно си избира цветовете, които й ходят на нейната боя, не да й се подиграват.

# 346
Вече не искам скандал между Мани и Поли, а между Елизабет и Поли. Елизабет ще има да мънка докато Поли я реди.

# 347
В анкетата без изненади от мен - глас за Елизабет.
В интерес на истината, нямам нищо против и Валентин да спечели битката.
Тази седмица мисля, че битките за спасяване ще са 1-1.

# 348
Не ги разбирам защо се гримират за арената. Иначе на Елизабет определено й стои добре червеното като цвят. Я екип, я червило. Е, може една идея да смекчи яркостта.

# 349
  • София
Лошо ми е.

# 350
Ама обявете я за модна икона Паулина и я канонизирайте даже за светица миличката, дето грозно я коментирали тая душица златна. Направо не вярвам, че някой го харесва това нещо. Толкова грозна душица и характер, че ми е грозна и физически Гъзолина. И не, не харесвам Елизабет, хич не съм ѝ фен и на нея, ама Поля е отврат.
И двете племена са един дол дренки. Харесвам Валката, май само той до момента се държи на ниво. И Рабухчиев, ама предполагам, че там причината е в недостатъчния умствен капацитет.

# 351
Такова червило стои на много малко жени

# 352
Явно който надене червеното трико го обзема мания за величие, силна злоба и битово- комунални интриги.

# 353
Елизабет е неприятна комбинация с вечно превъзбуденият и ехиден Неделчо.

# 354
  • София
Явно който надене червеното трико го обзема мания за величие, силна злоба и битово-комунални интриги.
Елизабет като че ли и в жълт екип си беше такава. Особено манията ѝ за величие може да се забележи дори във визитката.

# 355
Полина не е станала по-поносима, просто вече почти не я дават Simple Smile

# 356
Мани днес в играта - не помогна, но и не попречи на племето си. Крета си напред в играта и пушек се вдига.

# 357
Паулина не е станала душичка, но скоро не се е изявявала. Елизабет е по-интересна на продукцията. Аз и двете не ги харесвам, но Елизабет ми е по-дразнеща.

# 358
  • София
Мани днес в играта - не помогна, но и не попречи на племето си. Крета си напред в играта и пушек се вдига.
Димо каза, че все едно била на разходка в автобуса - хванала се и гледа.

# 359
  • London
Елизабет е неприятна комбинация с вечно превъзбуденият и ехиден Неделчо.
По-скоро вечно къркания Неделчо.

Общи условия

Активация на акаунт