Случи ми се нещо странно XXV

• 91 433
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Вчера в предаването на Озбърн даваха за подобни светещи сфери/фигури .

По кой канал и долу горе по кое време?
По Travel channel от 21ч.всеки делник.

# 676
  • Terra incognita
Изеинявам се за спама, този канал има ли го към сателита на Виваком и ско да на кой номер?

# 677
Изеинявам се за спама, този канал има ли го към сателита на Виваком и ско да на кой номер?

Ако става въпрос за тв EON - намерих го на 370-ти канал.Интересно е предаването, дори се изкушавам да им  изпратя видеото 😏😄

# 678
  • Sofia
Изпрати им го.
Ще е интересен коментарът им.

# 679
Хора, напоследък се плаша от мислите си. Не знам дали е поредното съвпадение, но много близка приятелка на майка ми почина, и то след като се тревожех след смъртта на мъжа й да не й се случи нещо. Тя си имаше здравословни проблеми, сърдечно оперирана преди време и си отишла в съня си. Точно имах страх и тя да не умре. Вярно, имаше предпоставки, но все пак, стана така внезапно...
Известно време преди смъртта й бяхме отишли на тяхното село, и аз вече бях ходила и си мислех, колко ми е омръзнало там и вече не искам да ходя. А сега, вече като я няма, едва ли ще отидем пак. С децата й не сме толкова близки и те са й наследниците на имотите.
Предчувствала ли съм нещо? Ще се побъркам направо.

# 680
Здравейте,чета ви от известнно време,но до сега съм нямала какво да споделя . Преди малко се случи нещо шокиращо и още не мога да си обясня какво всъщност е станало. Бях в кухнята и си миех чинийте,приятеля ми звънна и отидох да му отворя той отиде до тоалетна и аз се върнах в кухята и на земята точно до мивката пред купичките на кучето ми имаше изсипани на купчина кокали. До преди минута ги нямаше няма как да не съм забелязала като бях застанала точно там. Никой не ги сложил, питах баща ми не е той(преди това бяхме само двамата вкъщи), а и за такова кратко време не е и възможно,кучето няма как да е а и такава купчинта и на всичкото отгоре беше с мен през цялото време. Просто ме мога да си обясня какво се случи, ако някой има идея,защото ми е доста притеснено и мира не ми дава

# 681
  • Sofia
Снимка?

# 682

Ето това са изхвърлих ги в кошчето ,защото не знам какво друго да направя

# 683
И никой преди това у вас не е ял пиле?А приятеля ,той какво каза,да не би на влизане да ги е изсипал?

# 684
И аз си помислих, че приятеля може да ги е донесъл и мимоходом да ги е изсипал до купичките. Пита ли го?
Сигурна съм, че има обяснение за кокалите. Не вярвам да са се материализирали от нищото. И то баш до купичките на кучето.

# 685
Никой в близките дни не е ял пиле. Не е той питах го,а и си дойде и влезе направо в тоалетната,няма как да е бил той, а и щеше да ми каже

# 686
  • In The Middle Of Nowhere
В къща ли живеете или в апартамент?

# 687
В апартамент сме, няма как някой друг да е влязал

# 688
  • In The Middle Of Nowhere
А на първия етаж ли сте, над вас има ли някой?
Аз си мисля, че си има някакво логично обяснение и скоро ще го разберете. Няма как току-така да се материализират някакви кокали и други неща, очевидно приготвени за боклука.

# 689
На мен ми идва на акъла, че ако ти попринцип не даваш на кучето си пилешки кокали (тъй като нали не е хубаво, заради дребните костици), но баща ти не вижда проблем в това и ги е сложил без да ти каже, защото знае, че ти не искаш да даваш.. 🤷🏻‍♀️ Нещо като да питаш бабата и дядото на внучето си дали са му давали шоколад и те да кажат не 😁

Общи условия

Активация на акаунт