Случи ми се нещо странно XXV

• 91 437
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
Не вярвам на случайности със имената. Дъщеря ми се роди 2 месеца преди термин, без никакви индикации за това, супер лека бременност. Родих със спешно секцио и дадох име на бебето, каквото бяхме избрали с ММ. Малко по-късно ми се обади татко и ми каза, че денят е Света Ана(закрилница на бебета, бременни и родилки). Решението за смяна на името го взех сама, просто знаех, че това трябва да направя. Затова и дадох името на две светици Ана Мария. Бебето ми е отведено и реанимирано, с опасност за живота в друга болница, успях на 9 ден да сменя името и, бе приведена и записана с първото, което бяхме избрали. В епикризата и е записано " Подобрение на 9ти ден от интензивната терапия".......
Чела съм, че името Мария носи трудности, борби и трябва да е силна личност лицето, което го носи.

Аз имах намерение да кръстя дъщеря си Мария Йоана, но се роди на 1 януари и това предреши името.
За съвпаденията, както и за зодиите мисля, че търсиш ли съвпадения ги намираш.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 13:48 от ДамаТрефа

# 661
Сега като се замисля...моята госпожица се роди на 3ти Март и както писах в предишен коментар името беше решено още като беше 300 грамово човече - Виктория. А то нали означава "Победа!" и се появи  точно на деня на освобождението на България!

За рождените дати в едно семейство.
Мъжа ми, вуйчо му и племенницата му са родени на една дата - 22.05
И това е все от женската страна. Баба му ражда вуйчо му, след това майка му ражда него и години по-късно сестра му ражда детенцето си пак на тази дата.Няма предизвиквания или секцио ,всичко е Божа работа.

# 662
Въобще не вярвам, че дадено име носи трудности. Почти всички роднини сме родени на дати, в които има именно ден. Никой не носи съответното име Joy

# 663
  • в кукувиче гнездо
Аз не бих отрекла Исус, защото някой ми е казал нещо. Едва ли щеше да съществува християнската църква толкова векове на базата на някаква измислица. Още повече, че Христос е живял, починал и възкръснал в обозримото минало. Как може да се знае всичко за римските императори, а Христос да е някаква загадка. Или, както ни учеха по времето на социализма - религията е опиум за народа, предназначена да държи бедните в подчинение на богатите. Аз също не ходя на черква на Великден, защото не са ми приятни блъскащите се тълпи, особено по време на пандемия. В последно време ходих на толкова погребения и панихиди на близки, че въобще не ми се влиза в черква, за близките си паля свещички вкъщи и мисля за тях.
Всъщност, с лека редакция, това е основното предназначение на религията. Да, религията е създадена, за да подчини и управлява масите. Иначе настава хаос. Простичко е. Ако човек няма страх от нищо ще настъпи истинска анархия на земята и никакви закони няма да успеят да ограничат това.

# 664
  • София
Имам ясен спомен как в час по история ( не помня в кой клас) учителката ни обясняваше, че целта на всяка една религия е именно тази. Не ни е говорила за това дали има или няма Господ, Аллах и т.н. Просто изясняваше целта, с която са създадени религиите от историческа гледна точка.

# 665
  • България
Говорихме си с една майка пред лекарския кабинет и тя ми каза ,че второто й дете се е родило месец по-рано на рождения ден на кака си Simple Smile))
Нашата кака и близначките са с 6 дни разлика в рождените дни. Ако исках можех да планирам секциото на малките на същата дата,но много се надявах сами да си изберат датата. Е, накрая пак планово секцио беше на 01.06.16, по-късно видях,че са еднакви числа Simple Smile)
А това май съм го писала : И аз и най- добрата ми приятелка родихме големите си деца на датата на рождения ден на лелите ни по бащина линия Simple Smile)

# 666
  • Германия
Сега като се замисля...моята госпожица се роди на 3ти Март и както писах в предишен коментар името беше решено още като беше 300 грамово човече - Виктория. А то нали означава "Победа!" и се появи  точно на деня на освобождението на България!

За рождените дати в едно семейство.
Мъжа ми, вуйчо му и племенницата му са родени на една дата - 22.05
И това е все от женската страна. Баба му ражда вуйчо му, след това майка му ражда него и години по-късно сестра му ражда детенцето си пак на тази дата.Няма предизвиквания или секцио ,всичко е Божа работа.

В нашето семейство е същото- вуйчо ми, снаха му, аз и големият ми син сме родени на една и съща дата. Нормални, естествени раждания, всички от женската страна. Няма да се очудя, ако едни ден и внуците ни се родят на същата дата.

# 667
Та пътуваме ние за няколко дни и едната вечер получавам известие в 1:11 през нощта, че е засечено движение. Откачих, помислих, че е крадец. Отварям и какво да видя - бяла сфера се стрелка от земята към тавана и изчезва.

Ambrosia, има ли развитие по този случай?

Ще копирам тук събрани истории, поради които тогава предположих, че сферата може да е душа на бъдещо бебе.

Скрит текст:
От известно време се чудя дали и аз да споделя моята странна история и най-накрая се престраших Simple Smile
Миналото лято си седя и си говоря с една девойка...по едно време видях кълбо светлина (с диаметър около 8-10 см),което се приближаваше към мен. Когато стигна до мен се беше смалило на половина и "влезна" в мен в областа на слънчевия сплит. Седях като шашната-всичко стана за около 5 секунди...погледнах девойката до мен,а тя продължаваше да ми говори-не беше видяла нищо. Останах много учудена...сигурна съм,че не ми се е привидяло. Две седмици по-късно тестът ми за бременност беше положителен Peace
В последствие се оказа,че съм бременна с близнаци и все се чудех защо е била само една светлина...и все се притеснявах,че нещо ще се случи на едното близначе. Така се развиха нещата,че загубих и двете- но само едното проплака...другото не преживя раждането. Та сега ми се въртят в главата разни въпроси относно душата и кога влиза тя в тялото...
И да не ме сметнете за луда  bouquet

Kenga_ Преди време бях разказвала подобно нещо което баща ми беше видял през нощта.  Той вярва, че е видял душата на покойната си жена.

Kenga_, това с въпросното кълбо светлина ми напомни за нещо, на което сестра ми всъщност е станала свидетел. Посредством нея и аз успях да видя това явление от запис на компютър, който тя след това е смъкнала на своя телефон.
Седейки на работното си място, изведнъж на камерите, точно пред входната врата, засича появата на едно голямо кълбо светлина, което витаейки във въздуха, постепенно започва да се смалява, придобивайки на моменти и различни форми от първоначалната си, кълбовидна. Нейният шеф, както и други хора от персонала, постоянно сновяха навън - навътре, в опити да го видят наяве, но за жалост никой от тях не е успял.
То си стоеше там, играейки пред камерите и в един момент светлинката за секунди намаля още повече, раздели се на две по - малки, играещи топки и в един миг заедно изчезнаха.
Само да доуточня, че някъде две седмици преди това и сестра ми разбра, че е бременна и не знам защо, но аз свързах появата на това явление именно с нейната бременност, но не съм и го споделяла, макар да съм сигурна, че и тя си го е помислила.
Слава Богу, вече шести месец всичко при нея се развива нормално, вярвам, че така ще е и до самия край.
Няма да ти казвам колко пъти съм превъртала това клипче да го гледам (защото тогава ти ще ме сметнеш за луда) и наистина, за мен това светлинно кълбо си остава една изумителна загадка, която така и не успях да си обясня по какъвто и да било смислен начин.
lechugitka, преди време може и да съм писала тук за моята странна случка. Сега ти ми напомни. Бях бременна в 7-8 месец с големия ми син. Една нощ, напълно будна, си лежа в леглото. Бях у нашите и сама. Изведнъж над мен се появи кълбо енергия, светлина, с размер като футболна топка. Трептеше, въртеше се, обикаляше си над мен. Не успях да мръдна, нито да кажа нещо. Внезапно светлината се завъртя много бързо и влезе в корема ми.... да описвам ли какъв шок изживях! Освестих се, светнах всички лампи... На другия ден отидох на лекар, всичко с бебето беше наред. Пак казвам, бях будна, не беше сън, съвсем реално всичко.
Синът ми е вече на 20 години. Разказвала съм му случката. Другите ми деца все ме питат - Мамо, а с мен не си ли видяла нещо? Не, само тогава, онзи единствен път Simple Smile

# 668
  • София
По повод сферата,сега се сещам,че когато забременях,една сутрин мъжът ми каза,че нощес съм го събудила и съм му сочила бяла сфера,която мърда из ъгъла на спалнята,казала съм му виж,виж кълбото светлина ,но той нищо не е видял,била съм си с отворени очи.
Вчера ми каза,че на сън пак съм му говорила да погледне,че там свети нещо,но само това.
Е,правим опити за бебе,но от 4 години и нищо.

# 669
Напомнихте ми и на мен за нещо подобно, но не съм го видяла на живо и не е свързано с появата на бебе в него момент.

След като почина дядо ми (февруари 2019) баба ми тотално се промени и отчая.Те си бяха неразделни, от деца заедно...тя пред нас уж се държеше, обаче знаех,че много тъжи и не може да преживее загубата му. Остана и сама в къщата на село.Там дворовете са големи и понеже е в края на селото,пуснахме интернет и сложихме камери.Притеснявахме се да не влезе някой и да я изплаши.
Една нощ получавам сигнал за движение .Обикновено това бяха котки,но този път не...
Едно кълбо светлина,което ту ставаше малко,ту голямо.Отдалечаваше се и се приближаваше до прозореца сякаш иска да влезе в къщата, а не може. Придобиваше и странна форма точно в него момент.В останалото време си беше кълбо.
Гледах го в реално време и бях в шок.Продължи около 3-4 минути.Събудих и мъжа ми да го види.Случвало се  е да има мушички, паячета и др. буболечки пред камерата през нощта, но това нямаше нищо общо с тях.Помислих си дали това не е дядо, който идва да навести баба.Шест месеца по-късно баба почина.Факт,че аз  забременях, но 2м след нейната смърт.

Записа го имах изтеглен някъде,но не го открих в момента. Имам само екранна  снимка и ще я приложа в скрит текст.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 10:56 от Red*rose

# 670
  • Бургас
Когато родих имах проблем с гърдите и казах на главната акушерка и гинеколожката, че не желая да кърмя. Дадоха ми хапче и ми казаха, че щом съм го решила, да го изпия. Сложих го на празната масичка в стаята ми в болницата и заспах. По едно време се събудих и там видях две фигури, седнали на двата стола. Бяха сенки, но не съвсем. Усещах присъствие. Помислих си, че са покойният ми баща и починалата баба на мъжа ми, и че са дошли да видят бебето. Унесох се пак, заспах. На сутринта хапчето го нямаше. Дойдоха ми сили и кърмих детето си повече от две години.

# 671
Минавам само да ви покажа още снимки от записа на камерата.Открих си видеото ,но не знам какъв е варианта да го кача тук.Показвам ви кълбото преди да придобие формата на човече.Постоянно се движи наляво надясно, нагоре и надолу,най-накрая става малко  и изчезва (вижда се на последната снимка горе в ляво)

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 15:23 от Red*rose

# 672
  • Sofia
Вчера в предаването на Озбърн даваха за подобни светещи сфери/фигури .

# 673
Вчера в предаването на Озбърн даваха за подобни светещи сфери/фигури .

По кой канал и долу горе по кое време?

# 674
  • Terra incognita
Направо ме шашнахте с тези свелини 😳
Скрит текст:
правехме опити за бебе няколко години. Една Бъдни вечер застанах на прозореца и гледах навън. В небето видях червена светлина, като звезда. Беше много странно, обадих се на една приятелка, която беше в същия град, за дс погледне, но тя не видв нищо. Беше голяма, ярка, червена звезда, стоеше неподвижно. Не знам, може и някой фенер да е било. Но след 20 дни забременях.

Общи условия

Активация на акаунт