Разочарования след сватбата.

• 9 892
  • 128
  •   1
Отговори
# 15
Седмица преди датата за сватба мъжът казва, че не е щастлив с теб и не иска да се жени за теб, обаче въпреки това ти си се постарала сватбата да се състои.
Ако историята е истинска, не знам на кого повече да съчувствам. На него ли, че явно си приложила манипулативна тактика с обещания, че си съгласна да бъдеш марионетка в ръцете му, за да не пропадне планувания брак или на теб, че сама си се вкарала в собствения си капан.
На това му се казва "да береш плодовете от това, което сам си посял".
А това "обича ме и се грижи за мен, но не е щастлив с мен и не искаше да се женим" - просто е уникално...

# 16
Много хаотично написано...
След като пишеш в бг мамата, значи за 5 години не си го опознала.
В една връзка винаги се правят компромиси, ако и двамата се инатите нищо не става.
В чужбина е много трудно, но се вадят повече пари, факт.
В България да създаваш семейство на по 20 години е бич, факт.
Момичетата лесно загърбват бъдещи проблеми,та си се представят в бяла рокля, после дундуркащи сладко бебенце и всичко върви по мед и масло.
Голямата любов обикновено изчезва след първите сериозни проблеми,малцина двойки остават заедно след множество перипетии.
Мъжете са по-праволинейни, така че съм сигурна,че е имало индикации за студенината и нежеланието за брак.
Браковете лесно се разтрогват, нови връзки се градят, обаче децата са за цял живот.

# 17
  • Berlin
Голяма грешка е била сватбата ви, съжалявам. Да те беше оставил наистина преди сватбата, въпреки шока и болката, щеше да ти направи услуга.
Имала съм връзка с такъв човек и се радвам, че приключи навреме. Съветът ми е да не бързаш с дете и да не си напускаш работата заради хрумките и настроенията на този нестабилен човек.

# 18
Много сте млади. Ти бързаш да свиваш гнездо и да улягаш, той иска да покорява света.
Т. е. искате различни неща.
Следва компромис от единия или раздяла.

# 19
Не ми се струва, че ще си щастлива, ако го следваш в идеите му за далечни държави. Той пък няма да е щастлив да уседне. Явно е ролинг стоун - търкалящ се камък, а ти си растение с корен.
А за това непостоянство, днес едно, утре друго, направо нямам думи - прилича ми на психическо отклонение.
Жалко, че не си го послушала да не се жените, но няма непоправими неща, за това са измислени разводите.

# 20
Припарило му е под опашката,останал е без работа,а семейство и дом ще трябва да гради и е решил,че иска в чужбина,при мама и тате.Ама,как без булчето,как да го каже без да излезе несигурен и нагъл,да си остави тя хубавата работа,която и е на сърце ей така,щото той не може да се оправи,дай да и натякваме как хич я не бива,та да се подлъже по акъла на мрънкоча!

# 21
  • Down south
Много тъжна тема.
Млада, образована жена, до която има неуравновесен мъж.
Нищо не се спомена за неговото образование, работа, реализация, освен че е загубил предишната си работа и не бърза да започва нова. За сметка на това, иска разнообразие в чужбина? Може ли да си позволи да заведе съпругата си в чужбина и да я издържа?
Родителите му дошли за сватбата от чужбина, в същата "чужбина" ли иска да се разнообразява момъка или в друга?

Авторката е на само на 23, нека изчака с децата, докато разбере, къде точно е грешната брънка във веригата.

# 22
Само един въпрос.
Защо се жените толкова млади?После деца, разводи, мъки...кому е нужно...

# 23
  • Пловдив
Само един въпрос.
Защо се жените толкова млади?После деца, разводи, мъки...кому е нужно...

Е и аз се ожених на 20 и родих, но сега к`во свиркам си и не съм се развела засега SmileSmileSmile

Иначе към авторката - маци я му бий шута на тоя папагал. Ама ти си за ебане, защото още като ти го е казал това 5 седмици преди сватбата, е трябвало да ти светне предупредителна лампичка. И за да му натриеш носа го зарязваш ден преди сватбата със същите аргументи като неговите. И мисля, че любов няма, а просто си свикнала с него. Дете забрави от него! И в допълнение мисля, че тоя човек е зависим от родителите си - каквото му кажат той е съгласен с тях и мисля, че те имат голяма заслуга за развитието на отношенията Ви! Развод - това е варианта и то веднага!

# 24
В чужбина е много трудно, но се вадят повече пари, факт.
Не е факт въобще това.

Към авторката, в пандемията по-бързо загубиха работа хора, които работят на ниска квалификация. Твоят мъж от тях ли е? Подозирам, че да, след като драпа за чужбина. Ако отидете в чужбина, ти можеш ли да заработиш по специалността си, или ще си общачка?
Не е важно само да вади човек добри пари, а и откъде ги вади. То и за сервитьорите се носят легенди, че се прибират всеки ден с поне 100 лв от бакшиши, но да не си сервитьор в тези времена. С какви пари ще отидете в чужбина и има ли сигурна работа там? Къде ще живеете? Да не смята да те завре у свекърите, ти бачкаш, а той се почесва?
И аз смятам, че изобщо не познаваш този мъж. Имали сте връзка аху-иху, всичко е било на 6, докато не се е наложило да се държите като възрастни, в което ти, от описаното, се справяш по-добре.
Не знам какво да те посъветвам. Всеки случай със сигурност трябва да отложиш бебе - консултирай се с лекар за хапчета.

# 25
С една дума, не знае какво иска този. Кой го издържа като не работи, кой плаща наема, сметките, храната, докато той се чуди и мае какво да прави със себе си... Много неуравновесен, нерешителен, инфантилен изглежда така описано. А ти какво ще дириш в тази чужбина, какво ще работиш, можеш ли да работиш по специалността си, къде ще живеете.. то в чужбината не те чакат парите по дърветата. Според мен ще е грешка ако заминеш с такъв, който си мени мнението ден за ден и не е наясно със себе си. Казвай му да заминава като толкова иска, ама да е скоро. Или да почва работа тук и да не чака някой да го хрантути. Даваш срок един месец да реши къде ще ходи и какво ще прави и ако няма решение - пътя. Не се заробвай с нерешителни, вечно объркани мъже, на които все света им е крив и не ги оценяват. С подобни комплексари нищо добро няма да видиш, само нерви и време ще изхабиш, а дете с такъв - не, освен ако не искаш сама да си го гледаш.

# 26
Нещо не мога да си представя това дете, авторката, да застане и да си защити позицията поне следващите 2-3 години. Изглежда ми деликатен човек, избягва конфликти, вечно проявява разбиране. Ще има да ù танцуват на хубавата главица.

# 27
Пълно чикименто е тоз мъж. Все едно в него живеят 2 личности.
И аз си помислих същото! Не знам какво да кажа, потресена съм. Сякаш този човек е вървял по една права линия години и изведнъж нещо е преобърнало посоката му рязко и е видял какво е 'разнообразие' и му е харесало. Вероятно нещо е станало през онази седмица за която казваш че не те е търсил и е бил студен, но полза от анализи няма, станалото станало. Единственият ми съвет е да не заминаваш и колкото и трудно и мъчно да е, да преосмислиш отношенията с него, ако не го направиш ще се убедиш още повече. Успех ти пожелавам!

# 28
От друга страна човек докато е млад, трябва да пробва нови неща, а не като се пенсионира.
Сватбата е била грешка на тази възраст, но не той е настоявал.
Предлагам пускай го да ходи сам по чужбина, ако се справя, ще идеш и ти (един вид дай му шанс да постигне нещо). Ако не си доволна и в бъдеще от него, разведи се.

# 29
Сватбата е била под условие, доколкото разбрах - заминаване в чужбина.
Изобщо, цялото лошо отношение се върти върху това, че жената успява и без него, и без златната му чужбина, а той не може се справи.
Авторке, два въпроса.
Той на колко години е?
Пишеш, че говорил с майка ти,че не е сигурен дали иска да се жените - твоите родители какво мислят за всичко това?

Общи условия

Активация на акаунт