Разочарования след сватбата.

• 9 874
  • 128
  •   1
Отговори
# 30
Той ако сега се помайва и не иска да си намери работа (щото "Аз нвма да работв за 600лв!!!"), в Германия пак ще е "Аз нвма да им бачкам на тия за 1000евро".
Човекът още не е осъзнал, че е глава на семейство и трябва това семейство да се издържа. Аз няма да мога да спя нощем, ако знам, че съпругът ми бачка по цял дрн, а аз си опъвам краката и чакам на готово, защото не мога да реша какво искам. Поне да вземе да си намери работа докато си обмисля вариантите.
За мен този индивид е абсолютно несериозен и безотговорен и горко на децата му някой ден.

# 31
  • Най-красивата страна
Ти си по-зряла,по-разумна и по-успяла от него.
Имаш стабилна работа и те ценят.
Може би това донякъде го дразни и комплексира.
Изобщо не му се връзвай на приказките,не си напускай работата и не бързай да се набутваш с кредити и да раждаш деца.

В чужбина не е розово и парите не растат по дърветата.
Като толкова иска-нека да отиде той сам.И без това е без работа тук.

# 32
  • Варна
Веднъж си направила грешката да се поддадеш на манипулацията - не я прави втори път, а си вземи поуки от нея....изчакайте година - две с правенето на потомство - млада си, имаш тази възможност,а и съм сигурна, че за година -  две семеен живот ще си дадеш много отговори, най - важния от които ще е - ще я бъде или не...

# 33
Най-обичам някой да ме обвинява в липса на амбиция... Ако работиш по специалността си и си доволна изобщо не се и замисляй за чужбина. Прати го сам като иска толкова.

# 34
Ако беше моя дъщеря, бих ти казала искрено, че не е за теб този мъж. Друго - твоя воля. Но щом отсега е толкова тегав, след едно бебе ще те ревнува и от бебето, ще иска все повече внимание, подчинение и съобразяване с "неговите планове". Спасявай се овреме, няма смисъл да сърбаш попарата и занапред. Трудните характери стават все по-трудни с времето, за какво да си хабиш младостта с намусен мърморко.

# 35
И аз да попитам на колко години е младежът? И с какво образование и професия?
Не ми стана ясно как хем сте заедно от 5 години, хем той е работил в 3-4 държави? Това означава, че той е работел в чужбина, ти си учила тук, връзката е била дистанционна и на практика ти изобщо не го познаваш.
И сега - изненада...

# 36
Пак като съчинения звучи и тази драма, все през няколко дена се пускат като стане скучно.

# 37
Този мъж все още търси своето място. Не се е реализирал професионално, още е на етап експерименти. Би било грешка да забременееш сега, защото грижите и напрежението около дете допълнително ще го разтърсят. Според мен отложи за година поне, докато видиш в каква посока се движите. В никакъв случай не мисли, че дете ще скрепи разклатени отношения. Ако бракът ви се окаже грешка, то поне нека няма и дете замесено. Не е прав да иска от теб да се откажеш от всичко, заради едно несигурно работене някъде си. Ако има добро предложение и план за бъдеще, да, може да помислиш да рискуваш. Но много хлапашко звучи "да поработи нещо няколко години"...

# 38
Момичето е на 23,пише,че са от 5г"Заедно",каквото и да означава.
Преди били в обща компания  т.е. тя е с този младеж от 14годишна.
Няма опит с мъжете и с хората въобще.
Да изчака поне 1-2 години с бебето,да го пуска да върви където ще,то времето ще покаже.

# 39
  • Пловдив
Момичето е на 23,пише,че са от 5г"Заедно",каквото и да означава.
Преди били в обща компания  т.е. тя е с този младеж от 14годишна.
Няма опит с мъжете и с хората въобще.
Да изчака поне 1-2 години с бебето,да го пуска да върви където ще,то времето ще покаже.

Това не прави ли 18 , а не 14...?

# 40
     Омъжих се началото на годината, на 23години, за приятеля ми с когото сме заедно от 5 години, а преди това още толкова бяхме в обща компания и смея да кажа, че го познавам много добре.   
Даже прави 13

# 41
  • София
Абсолютна грешка, откъдето и да я погледнеш.

# 42
  • Пловдив
Незнам как може човек, който в момента не работи и всеки ден си сменя мнението, да обвини човек, който е завършил висше, работи по специалността си и има реален шанс да бъде повишен, в липса на амбиция? 😳 От кога да заминеш в чужбина (залагам, че чужбина е при неговите родители) е висша цел в живота и признак за амбициозност?

# 43
  • Далечният изток
И на мен ми звучи като комплексар, който нищо не е постигнал, но пък злобее от това, че ти успяваш...
Най-вероятно няма и образование. Манипулира те, че не си амбициозна, в същото време в него не се съзира грам амбиция. Това момче изобщо не е било готово да създава семейство. Най-вероятно още чака на мама и тате, може би му пращат парички от чужбината и го издържат.
Добре помисли и си представи живота с него когато се появи детето... Май ще си отглеждаш две деца, едното родено от свекървата... Иска ти се семейство като по филмите - къща, двор, дечица, кариера, стабилност, но с този мъж не виждам как ще ти се получи. Поне с децата изчакай на този етап.

# 44
За жалост и аз като останалите смятам, че не е трябвало да се жениш за него. Това е човек, който не иска да бъде истински с теб според мен, тъй като е  намeрил сили и лице да говори дори с майка ти...
Моят съвет е да не правиш дете от него засега. Изчакай! Не се опитвай да го задържиш... Ако не му харесва и иска да работи в чужбина, пусни го да си ходи. Не му давай да те манипулира!
Била съм с манипулатор и честно ти казвам, яд ме е за похабените години с него...
Млада си още и не е срамно да си разведен!

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 10:35 от Bernichka

Общи условия

Активация на акаунт