Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с трамвай номер 5?
Какви упражнения се препоръчват след раждане и бременност?
Какво е стихотворението за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с трамвай номер 5?
-
Какви упражнения се препоръчват след раждане и бременност?
След раждане, може да започнете свиване на тазовот дъно (перинеума) почти веднага. За коремните упражнения обаче трябва да изчакат 3 месеца. Това е важно за възстановяването на тялото след раждането. След бременност е препоръчително да правите упражнения за свиване на тазовот дъно (перинеум) почти веднага след раждането. За коремните упражнения обаче трябва да изчакат 3 месеца, преди да започнете. След раждане, може да започнете свиване на тазовот дъно (перинеума) почти веднага. За коремните упражнения обаче трябва да изчакат 3 месеца. Това е важно за възстановяването на тялото след раждането.
-
Какво е стихотворението за бременността?
-
Какво се случи с детето в училище?
-
Какви са данъчните облекчения за новородени деца?
!
! Да ти е жива и здрава, да е много послушничка и само да спинка, папка и пълни пампите
! И сега къде по нощите ще ходя да търся???? А????

Малките им слънчица да папкат и да слушкат много!!!
Казаха ми да пия повече вода,че водите ми били малко под нормалното ниво. Ще ги замерват в понеделник пак. Но тогава ще ми махат и конците и се моля с две ръце

...ще си имаме сладки зимни бебета!!! Толкова нереални ми се струват тези дни - минават като на сън. Сякаш всичко се преобръща и почва ново начало...Нещо съм поетично настроена, но как иначе...Като настъпи момента сигурно таткото ще пише как е минало всичко...Така ми се иска да е до мен и да ми държи ръката(той е схватлив и много точен татко) и пръв да гушка бебо...Сутринта не му запали колата в 5 часа толкова беше студено, а той да ходи пеш... 

ти на него му внушавай и втълпявай всеки ден едни правила, които ако трябва ще окачиш на стената да чете \като се научи да чете\. Аз на дъщерите ги изпитвах да ги казват наизуст, а на стената над двете бюра имаше телефоните на спешните служби. Знаеха къде е аптечката у дома. Веднъж едната \на 9 години са били\ поляля с кисл. вода пръста на баща ми, които беше срязан дълбоко и го завързала с бинт. Беше действала много бързо и адекватно,...тогава разбрах, че ще я влече медицината и наистина 5 години след това - казва че иска да работи в болница.....
А за възстановяването на перинеума и аз прочетох,че е добре да се прави следното упражнение-като се ходи по малка нужда-уринирате няколко секунди и задържате,броите до 10 и изпразвате пикочния мехур
-ако някой знае друго,да пише.
-не знам откога не ми се беше случвало да не ставам по няколко пъти и да не мога да заспя след това
Днес/да чукна на дърво
/ нямам болки там,долу-дано изтрая до следващата консултация-и на мен вътрешното ми усещане е,че няма да дочакам термина