💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 118
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 330
Доколкото схванах, в предишен момент е изразила съмнение за успешната му борческа кариера в чужбина.

Ми сигурно и е тъпо само тя да има неуспешна кариера Smile

# 331
Изчетох коментарите за снощната игра.
Не видях, да сте коментирали как Продукцията прекара Червените!
Първо и за Рабухчиев и за Манка спираха играта червените тъкмо бяха хванали синхрон , но ...Димо линейки носилки и така...защо не остави червените да си играят, проблема е при сините...те губят ценно време.
Ще кажете ми проблем. ОК . Когато Елизабет се изсули от люлката, Димо пита добре ли си , но не спря играта?!
Двоен стандарт без ясни правила, изнервих се.Точно в този момент сините прехвърлиха поне 7-8 торбички и дръпнаха рязко!
Та да, Продукцията е със/за Мани .
Мани според мен за да не ги бави, както и  когато крампира пак симулира (нали си призна по късно)актриса си е тя талант!
Направи го тя за да не играе и днес на капитанската....нали знае, че ще пленяват/отпада , тя и си го каза.
Симеон е Дъно!
По същата схема като беше жълт, говореше ,че му се ходи на битки , ама ..номинира Елизабет , ха ха и днес ще се измъкне..той е само груба сила..други умения няма и си знае, затова и хитро играе. 

п.с.
Скрит текст:
В София думата която ползваме е люлея се , или не мога да се залюлея.
лЮлям и залЮлям веднага издава, произхода на, не кореняк.
Другата дума която издава от същия тип е "преценЯм", кореняк софянците казваме "ПреценяВам" 

# 332
  • Испания
Ау ,гледах го! Поля наистина Беше нагла.Тук Симеон правилно й се изрепчи.Това с репликата по негов адрес явно не са го дали.
Ама как така ще има камери и ще говори някой друг, а тя статист...Стратимир и той една ..
Благодаря, Смайли!

За нищо, миличка. Само аз и ти смятаме, че Симеон е прав в случая. Паулина с тази логорея е непоносима, а и невъзпитана. Как погледна само дали снима камерата, а!

# 333
Ако Мани отпадне поради контузия ще си тръгне непобедена Simple Smile
Елизабет ми е непоносима като присъствие, а и днес се изложи.
[/quote

Скрит текст:
Скрит текст:
Тогава как ще отпадне от Паулина?

# 334
  • София
Той Симеон, че е прав, прав е. Невъзпитано и нахално е да прекъсваш някой, още повече, когато споделя нещо важно за него. НО реакцията му беше прекалено грубиянска и селска, не отива на един мъж да се държи така с една жена. Можеше да й направи забележка далеч по-подходящо, така тя нямаше да има повод да му се изрепчи, а щеше (евентуално) да замълчи засрамено.

# 335
  • Испания
Достатъчно пъти се направи, че не я чува, но тя трябва да бъде чута, при това винаги.
Паулина да замълчи? Да се засрами? Това не мога и да си го представя.
Но... всеки се излага така, както може.

# 336
Получи им се излагането и на двамата, но на Симеон му се получи по-добре.

# 337
На мен припадъците на Рабухчиев ми идват в повече.

# 338
Продължавам ужасната серия, в която всичко става наопаки на това, което искам. Лошото е че довечера искам Симеон да иде и да отпадне от Андрей. Нямате ли някой спойлер, че не мога да работя от притеснение да не би Андрей да отпадне сега, като съм за него Grinning

# 339
Хайде пък да не е точно така. Симеон горкия , съвсем показно започна да изтъква колко е беден , на квартира, няма къде да приюти приятелката(която до колкото разбрах е разкарал вече ) и птичките си . Беше си точно позьорство за пред драгия зрител. Ок , говори си , знаем че сте там все бедни и недохранени на заплатка , но не жегвай останалите участници. Явно си знае, че не е нуждаещ се и парите винаги отиват не при някой презадоволен и точно когато изтъкваше именно това пред камерите , го засякоха и той полудя .
Че дори и изгрубя, ако на мен ми каже някой млъквай и аз едва ли ще си кротувам. Да си беше излял тирадата без намеци , щяхме да му посъчувстваме
Предполагам , че довечера ще уреждат бойците със силов играч , да не мрънкат , та звездите ми го говорят - или симеон или рабухчиев ще ги видим в червено.
Мани усещам , че този път ще я накаже продукцията с напускане , дори да е симулация

# 340
Довечера, никой няма да отпадне. Само ще се смени племето. Мани ако се върне, ще си смени отново племето. Моите изгледи за Капитанска са
Рабухчиев или Мани.
Никой не отпада.

# 341
И аз се подразних повече на Паулина. Не беше особено мило от страна на Симеон, но Паулина пък не млъкна.

Ау ,гледах го! Поля наистина Беше нагла.Тук Симеон правилно й се изрепчи.Това с репликата по негов адрес явно не са го дали.
Ама как така ще има камери и ще говори някой друг, а тя статист...Стратимир и той една ..
Благодаря, Смайли!

За нищо, миличка. Само аз и ти смятаме, че Симеон е прав в случая. Паулина с тази логорея е непоносима, а и невъзпитана. Как погледна само дали снима камерата, а!

# 342
  • SF
Изчетох коментарите за снощната игра.
Не видях, да сте коментирали как Продукцията прекара Червените!
Първо и за Рабухчиев и за Манка спираха играта червените тъкмо бяха хванали синхрон , но ...Димо линейки носилки и така...защо не остави червените да си играят, проблема е при сините...те губят ценно време.
Ще кажете ми проблем. ОК . Когато Елизабет се изсули от люлката, Димо пита добре ли си , но не спря играта?!
Двоен стандарт без ясни правила, изнервих се.Точно в този момент сините прехвърлиха поне 7-8 торбички и дръпнаха рязко!
Та да, Продукцията е със/за Мани .
Мани според мен за да не ги бави, както и  когато крампира пак симулира (нали си призна по късно)актриса си е тя талант!
....

Аз не мисля, че играта беше проведена при равни условия. За едните стоп, стоп!! - синхронът на другите се укротява. Морунов 20 минути стиска торбичка, готова за подаване. А другите, добре че не се контузваха. Трябваше Димо да се ЛЮЛЯ, ако на някой му се повръщаше.
Също мисля, че Симеон би претичал 30 торбички по-безпроблемно от Мани и от Рабухчиев и смяната му беше в огромна полза на синия отбор. Люлката на Елизабет, можеше да е с 30 см по-близо до тази на Андрей. Понякога за 10 см не успяваха да си подадат торбичките. Но това са само телевизионни аткрактивни програми, не раздават олимпийски медали с доживотна пенсия и не прецакват 4-годишната подготовка на състезател, който не умее да прави нищо друго.

Мани не симулира. Лекар я прегледа и каза, че не може да продължи участие. Не й позволяваха и да докоцука до линейката. Участниците имат договори, които са писани от адвокати, не от Нико Тупарев и Димо Алексиев. Няма как при симулация да напуснат. Представете си, ако на третия ден или третия ден преди края 10 участници симулират, че ги боли крак, корем, бъбрек, пръст... Откажете се от идеите за симулация. Водят ги в болница, правят им скенери, лекари се подписват под думите си.
Като казвам "откажете се от идеята за симулация", имам предвид, че някой може и да си симулира и да реши, че му се напуска, но това не е концерт по желание.

# 343
Е, не сте прави! Независимо от предпочитанията си човек трябва да бъде обективен.
Не съм фен на Симеон , но в случая си беше прав! И не знам как по-тактично да кажеш на кака Сийка,да не прекъсва и да не дудне зад гърба на хората.Стратимир също й каза "млъкни", ама явно е било по -тактично🤪.Не че млъкна де.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 10:20 от vvi

# 344
Още си спомням как Валентин веднъж каза, че Паулина си сменила мястото на масата, защото искала да я снимат под друг ъгъл, повече се харесвала 😃 Нещо такова беше.
Снощи Елизабет и Милена трябваше да са разменени. Но докато очаквах Милена да бъде добра на люлката, то не виждах как Елизабет щеше да се справи на поста на Милена. Срам за гимнастичката - очаквах, а явно и участниците, Елизабет да е много добра на люлката. Много правилен коментар на Поли за Елизабет.
Когато почнат индивидуалните битки, ако няма сериозна намеса на продукцията, не виждам как Елизабет би успяла да се пребори до по-предно място. Няма качества, няма и психика.

Общи условия

Активация на акаунт