Как да разберем дали един мъж е влюбен?

• 12 738
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
Точно така е. Мъж, който се изхвърля с подаръци доста над възможностите си, не би ми направил добро впечатление. Ще си помисля, че е неразумен и се изхвръля, a не толкова, че е умрял за мен. Това би създало у мен точно неудобство, че има огромни очаквания като ми изтърси нещо, което не може да си позволи. Хазартни типове не обичам.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:53 от tuali

# 106
ММ, ако вземе да дава последното, за да ми купи подарък - зарязвам го на часа! С непрактичен въздухар няма да мога да вирея. Но той няма да го направи, така че отпада зарязването. Доказва ми се по други, много по-трогателни начини.

# 107
  • София
Към сърцата и душите им не щете парите? Wink

# 108
На мен ми е идеално да имам свободен достъп до всички пари и да си купувам каквото искам. Може и без "подаръци-изненадки" Sunglasses

# 109
Какво да анализирам. Мъж който си даде последните пари не е влюбен, а наивен. И като даде последните си пари вечерта няма да може да излезе, а на нея не ѝ се седи вкъщи и ще излезе с този, който не си е дал последните пари. Накрая вторият ще излезе с повече достойство и самоуважение даже.
Много съм внимателен с подаръците и не е от стиснатост.
Наистина не четеш с внимание. Написах "да лиши себе си", не мен. Тоест, няма да излезе в събота с приятели, мен ще ме изведе. И изобщо, всяко едно "изхвърляне" изисква сериозна финансова култура.Wink

# 110
Като гледам стандартът за влюбеност в темата се измерва в портфейлни единици 🤣 Колкото повече плаща един мъж толкова повече е влюбен, иначе е само увлечение ако седят на пейка вечер да гледат луната, пък ако само си държат ръцете докато ходят по улицата е гола симпатия без перспектива Broken Heart

# 111
Те обикновено момиченцата се прехласват по такива- дава всичките си кинти за подаръчета, ресторанти, заведения, до края на месеца няма пари за цигари. След тва пак и пак, купона не спира, пичът е готин и знае как да накара да се чувства жената желана. Обаче драмата идва малко по-късно, ако да речем се стигне до семейни отношения и дете. Оказва се, че не е толкова забавно примерно жената в майчинство, често минимално такова, с кредити, с ипотека/наем, пък пичът си продължава по същия начин. Както една тема си спомням преди време, мъжът си беше взел телефон за два бона със заем от шефа, при положение че бяха затънали в кредити и с бебе.

# 112
Наистина не четеш с внимание. Написах "да лиши себе си", не мен. Тоест, няма да излезе в събота с приятели, мен ще ме изведе. И изобщо, всяко едно "изхвърляне" изисква сериозна финансова култура.Wink
Ти не четеш с внимание.
Той ако даде последните си пари и не може да излезе с теб. Ти ще намериш с кой да излезеш и няма да е той.
А ти колко си склонна да лишиш себе си заради друг?

# 113
Ако мъж направи безразсъдна покупка за жена (дори да съм аз), няма да изпадна във възторг,  а ще го помисля за ненадежден. За мен единствено е приемливо родител да се лиши от нещо, за да купи на детето си нещо необходимо.

# 114
Не знам защо почнахме да обсъждаме хора без финансова култура? Говорехме затова, че не е лошо мъжът да се сеща от време на време да прави по някой подарък на жената, която харесва. Няма нужда да са диаманти, може да е книга. Според мен просто има жени, които не умеят да получават подаръци. Както и такива, които никога не получават нищо и са приели позицията, че им харесва, защото друго не познават.

# 115
По целувките му,по поведението му в леглото,по изражението на лицето му,по това дали те търси или това как откликва на твоето търсене,по това какво би направил за теб,но не би направил за друга и още много други....Някои по принцип не говорят и е трудно да бъдат разбрани,но все пак от време на време изпускат отделни фрази като комплименти,похвали,проявяват заинтересованост от личността на жената,от успехите й.Помнят неща ,за които жените си мислят ,че мъжа дори не е обърнал внимание...

# 116
  • По света и у нас
Мен пък ми е важно колко точно му бърка в джоба евентуалния подарък. Обичам мъжа да си дава последното, да се лиши от нещо за да ми купи нещо, не ме интересува дали е бельо или джип. Ако случайно е толкова безмерно богат, че никакъв подарък не може да го притесни финансово, не е за мен този. Не обичам да мисля за пари, а покрай такъв мъж ще трябва.
 По повод отказване и приемане, трябва човекът да ми безкрайно противен, за да го обидя с отказ.Simple Smile

И аз споделям това мнение.
Най-скъпите ми подаръци бяха от гаджето ми от университета, и не защото бяха скъпи, а защото човека нямаше, но все намираше да ми подари неща които изобщо не съм и очаквала от него.
И аз знам, че той до правеше от любов и с любов. И картичките които ми е писал бяха от сърце и постъпките му.

Такаче подаръците имат голямо значение, защото показват какъв е човека.

# 117
Подаряването по-скоро показва начина му на мислене. Личи дали е мислил за мен, да ме зарадва, или ей така си подарява, за да се покаже.
Но подарък може и да е преживяване, не непременно чанта или въпросните обеци. Да заведе жената някъде, за да се забавляват заедно. При мен това по ще хване декиш, отколкото предмет. Освен ако предметът не е къща наистина. Simple Smile
А ако е кола, ще хване ли дикиш?

# 118
Внимание, жестове, поведение всичко говори.
Когато е влюбен и обича, той се стреми да радва.
За да се случи обаче, трябва да е положил усилия да опознае жената.
Какъв смисъл от подарен букет ако тя сто пъти е споменавала, че не обича мъртви цветя.
Или жест на изненада ако тя все повтаря, че харесва личното си време.
Дребни детайли, но в тях е всичко.

# 119
Като не обича мъртви, тогава и една саксия се добавя. С пясък, да  тежи повече.

Общи условия

Активация на акаунт