Как да разберем дали един мъж е влюбен?

• 12 757
  • 182
  •   1
Отговори
# 90
Подаряването по-скоро показва начина му на мислене. Личи дали е мислил за мен, да ме зарадва, или ей така си подарява, за да се покаже.
Но подарък може и да е преживяване, не непременно чанта или въпросните обеци. Да заведе жената някъде, за да се забавляват заедно.
+1

# 91
На Малдивите.

# 92
  • София
И защо крайности, Примадона. При връзка бюджета става общ, каза Бел. Аз и при такъв статус гледам да не ползвам нещо над изкараното от мен за себе си. Това е крайност, но кой как ги приема нещата, ми е безразлично.
Е, ако ми е купил нещо, няма да го обидя, като не приема. Но неговите пари не са мои.
Понеже мъжете никога не гледат на женските пари като на свои (предлагала съм, не става), само обратното.

Лорче, ти живяла ли си с истински заможен и щедър мъж?

Парите са си пари, ама да ме е срам да му похарча 5 лв и да ми рухне моята независимост, никому некасаеща я в случая....

# 93
Истински заможен - твърдо не.
Щедростта няма общо със заможността.

# 94
  • София
Е, някои на думи са щедри, нали.....
Мерси съм.

# 95
  • София
Ще се повторя, но едни и същи жестове имат много различен смисъл в зависимост от мотива и човека.

Има хора, които много умело симулират любов и я показват по всички "правилни" начини, като по учебник, а всъщност гонят съвсем други цели.

Има хора, които не са толкова умели в това да изразяват чувствата си, показват любовта по техните си начини. Някои с материални жестове, някои с на пръв поглед дребни прояви на грижа. Но това не прави любовта им по-малко истинска, просто изразните им средства са различни, и ако това е нашият човек, е добре да се научим да говорим неговия език, за да не се чувстваме ощетени.

# 96
За рождения ден един специален човек ми подари хубав парфюм, не бяхме гаджета. По принцип ако не познаваш вкуса на един човек за парфюм е малко рисковано, но много ми хареса, беше уцелил. Сега не поддържаме контакт, но често използвам парфюма. Понякога ми става малко криво, но и се сещам с усмивка. И парфюма си ми харесва все пак. Simple Smile

# 97
Мен пък ми е важно колко точно му бърка в джоба евентуалния подарък. Обичам мъжа да си дава последното, да се лиши от нещо за да ми купи нещо, не ме интересува дали е бельо или джип. Ако случайно е толкова безмерно богат, че никакъв подарък не може да го притесни финансово, не е за мен този. Не обичам да мисля за пари, а покрай такъв мъж ще трябва.
 По повод отказване и приемане, трябва човекът да ми безкрайно противен, за да го обидя с отказ.Simple Smile

# 98
Добре де, взимам го аз безмерно богатия.
Simple Smile

# 99
Вземай, има за всички! То крачка не може да направи една свободна и независима жена, без да се спъне в някой богаташ.

# 100
Мен пък ми е важно колко точно му бърка в джоба евентуалния подарък. Обичам мъжа да си дава последното, да се лиши от нещо за да ми купи нещо, не ме интересува дали е бельо или джип.
Това не е любов. И такъв мъж няма да ти хареса.

# 101
Дидояне, пак не си разбрал какво е искало да каже момичето. Осмисли и анализирай, може да намериш смисъл. Както си имам един израз, който много харесвам.. "Може един мъж да изкарва 600 лв, но ако е с достойнство, ще създава илюзията, че изкарва 2000 лв". Иначе казано - при някои мъже колко изкарват и колко са богати няма никакво значение, единствено което е важно е тяхното достойнство и отношение. Wink

# 102
  • София
Абе един мъж, ако си харчи и последното за нечии прищевки, значи или има много ниска финансова култура, или никакъв гръбнак. Разбирам принципа на "и последното ще си дам за любимия", ама това е негов изкривен вариант, а и принципно не е много разумен подход, защото много хора така остават голи до шушка, а "любовта" си намира нов жертвоготовен спонсор.

# 103
Какво да анализирам. Мъж който си даде последните пари не е влюбен, а наивен. И като даде последните си пари вечерта няма да може да излезе, а на нея не ѝ се седи вкъщи и ще излезе с този, който не си е дал последните пари. Накрая вторият ще излезе с повече достойство и самоуважение даже.
Много съм внимателен с подаръците и не е от стиснатост.

# 104
  • София
Аз съм на принципа - ти, ако ме обичаш, ще си дадеш и последното за мен. Аз, ако те обичам, никога няма да ти позволя да го направиш.

Но това в поетичният вариант де. За мен е немислимо да се дава последното, трябва да е някаква много извънредна ситуация на живот и смърт. Всичко друго просто е пълна глупост и изключително лошо боравене със средства. И двете не ги толерирам.

Общи условия

Активация на акаунт