Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 332
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Относно Диор, в съдържанието има алкохол, което при мен е проблем. За DW, пробвай да го сложиш с хидратираща база.

# 661
  • Пловдив
Относно Диор, в съдържанието има алкохол, което при мен е проблем. За DW, пробвай да го сложиш с хидратираща база.
Бихте ли ми препоръчали хубав, матиращ ФД от такъв клас? В момента имам DW ползвала съм и на МАС и ми харесват, но искам нещо ново.

# 662
Бихте ли ми препоръчали хубав, матиращ ФД от такъв клас? В момента имам DW ползвала съм и на МАС и ми харесват, но искам нещо ново.

Аз съм с комбинирана кожа, при мен с матиращ ефект работят следните: Too Faced-Born this way (нищо, че не е матиращ, има сериозно покритие), този на Худа и на KVD, MUFE-Ultra HD последната версия, много хубаво покрива и е с добра трайност. Аз преди слагах матираща база и матиращ ФДТ и не стоеше добре, сега с хидратираща или озаряваща ефектът е невероятен. Можете да опитате и матиращия на Фенти, но на моята кожа оксидира и ми идва прекалено сух.

# 663
Ау, голяма каръщина ме гони с очните линии напоследък. Сега пък си купих една на Аура - уж за чувствителни очи, обаче първо, ми залепва увисналия клепач за нея и второ, отмива се на частици, които залепват по кожата и пада голямо търкане. Май е време вече да се откажа от тия очни линии или да ходя да си правя операция на клепачите Satisfied

# 664
Не ти пречи да отидеш на консултация. Падналите клепачи са предизвикателство за всяка дама, която обича да се гримира. А и не само.

# 665
Аз също съм с паднали клепачи и никога не съм се и замисляла за операция. Очите винаги са били нещото за което получавам най- много комплименти, независимо дали съм с грим или без. Просто търся техники за гримиране, които са подходящи за мен.
За очна линия винаги използвам метода "bat wing eyeliner", а очната линия която работи най- добре за мен е wet and wild breakup proof eyeliner.

# 666
  • Варна
Аз малко непитана, но за такива проблеми като паднали клепачи, двойна брадичка и тънки устни, масово има видеа как да се подобрят нещата с face yoga. Та не пречи според мен да се пробва, даже знам и за наистина постигнати резултати.

# 667
Паднали клепачи няма как да се сравняват с двойна брадичка. И аз съм с паднали клепачи, но никога не бих ги оперирала, камо ли заради очна линия.

# 668
И аз съм с доста паднали клепачи и очната линия доста подчертава това. Общо взето аз нанасям основа и молив, с който издърпвам линията на окото нагоре, но каквато и спирала да нанеса, миглите ми са прави и къси и ефекта е 0. Като цяло си харесвам очите и често съм получавала комплименти заради тях, но с годините започва да става все по-трудно гримирането им. Бихте ли споделили подходящ грим за такива клепачи.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 17:16 от Joana_85

# 669
Аз също съм с паднали клепачи. Обичам очна линия, не съм много добра с нея, но си слагам. Доволна съм от тази на Кат вон ди и на Ланком. Цял ден си стоят и не се размазват и натрошават.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 16:11 от неви86

# 670
И аз в отбора на дамите с паднали клепачи.Нямам проблем с тях, каквито са,такива .Е очната линия, че не се виждала много, това да ми е проблема ✌️🤗

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 18:27 от Lioness77

# 671
На мен проблемът ми е не това, че не се вижда, а че се разклепва като постоя 1-2 часа и се пренася от клепача на костта. А онази въпросната даже залепва. Моливите направо се изтриват и се смесват със сенките - един такъв зеленикав противен цвят се получава. Това е, защото освен падналия клепач съм И с мазна кожа. В жегата става красота. Това с крилото на прилеп трябва да го пробвам как ще ми стои. Защото там пък има една друга проблематика - единият клепач ми е по-паднал от другият. Мале, голям Квазимодо се описах тук, ама дерт си ми е  тоя пусти грим и това е...Scream

# 672
На мен проблемът ми е не това, че не се вижда, а че се разклепва като постоя 1-2 часа и се пренася от клепача на костта. А онази въпросната даже залепва. Моливите направо се изтриват и се смесват със сенките - един такъв зеленикав противен цвят се получава. Това е, защото освен падналия клепач съм И с мазна кожа. В жегата става красота. Това с крилото на прилеп трябва да го пробвам как ще ми стои. Защото там пък има една друга проблематика - единият клепач ми е по-паднал от другият. Мале, голям Квазимодо се описах тук, ама дерт си ми е  тоя пусти грим и това е...Scream

Пробвайте очната линия на NYX epic inc liner. Изпробвала съм почти всико на пазара. Масово ми се размазват,отпечатват или изтриват. Очната линия на Никс няма мърдане, поне при мен, а освен това е и бюджетна.

# 673
Аз ползвам бюджетни очни линии-Флормар, Wibo, Nux epic inc, Фаберлик. Всичките засъхват за секунди и не ми се зацапва падналия клепач.Разбира се, стоя минутка с поглед надолу, за да изсъхне пигмента.Ето това е очна линия нанасена в 7 ч сутринта, т.е. след 9 часа .

# 674
И при мен има разлика при двете очи, това е нормално Simple Smile Със сигурност очите ти са супер отличителна черта на лицето ти и са красиви и екзотични Purple Heart
Опитвам се да приема факта, че това е положението, но виждам при моята, че клепача  и е проблем и и пречи да вижда добре. Затова смятам в по-напреднала възраст да го повдигна евентуално. При нас е наследено от няколко поколения и е си е отличително за рода ни Simple Smile
За съжаление с очната линия не успявам да се справя, сякаш още повече подчертавам провисналото..и придава уморен вид. Тази техника с крилото ще я пробвам, но ми идва леко силен грим, който не е за ежедневен.

Общи условия

Активация на акаунт