Подготовка за малкия човек - тема 16

• 39 199
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Малки дози за замразяване на кърма, за да се размрази само нужното количество, а не цяло пликче, от къде е закупено?

# 511
  • Велико Търново
Дадоха ми го. Било към някакъв блендер.

# 512
  • София
Щом е към блендер е за правене на ледчета от сокове, смути и подобни. Готино стои в газираната вида лятото да цопне едно жълто ледче от лимонов сок 😉
 Може да послужи идеално при захранване за замразяване на малки количества подготвено месо. Понеже се започва с 20-ина грама на порция. Аз го правя във гормички за лед. Може и зеленчуци на пюре.

# 513
  • София
На момичетата с термин в близките 1-2 месеца, които се колебаеха дали им трябва космонавт, искам да ви кажа, че има намаление от Mayoral на -30%. Аз поръчах от Crazy kids, защото ме посъветваха, че е по-добре на изписването ако е студено и ще го взема с мен за всеки случай. След това като започвам са го изкарвам малко по малко навън на терасата или за кратка разходка също щял да ми трябва.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 19:03 от gigi91

# 514
Привет, момичета Simple Smile Минавам да споделя, че днес се сдобихме с количка и столче за кола (след усилено търсене и проучване).

За който още не си е купил и смята да го прави в идните дни, препоръчвам да е утре. В BabyLifeMalechko има 20% отстъпка до утре включително, а от там казаха, че от понеделник количките им ще са с нови цени, с 20% по-скъпи от досегашните (т.е с 40% по-скъпи отколкото в момента).

Подобно нещо ни казаха и във Вис Виталис - че някои от наличните колички са с текущата им цена до изчерпване на количествата и следващите бройки (които при поръчка се очакват края на март- началото на април) ще са с нови, по-високи цени.

Ако на някой му е интересно, ние се интересувахме от Easywalker Harvey 3, която е последна бройка на тази цена във Вис Виталис (по спомен ~1800лв). В крайна сметка се спряхме на Maxi Cosi Lila CP от BabyLife Malechko, която ни излеза 2300 лв (шаси, лятна седалка, кош за новородено, чанта за багажника на количката, кошница за кола до 9кг + IsoFix основа).

# 515
  • Германия
SunnyDay, поздравления за избора! Аз си отлдеах двете деца с количка и кошница/столче за кола на Макс Кози и винаги съм била много доволна. Ако сега търсех да купя количка и аз бих взела същата като вашата.

# 516
Easywalker повишиха цената на всичките си артикули след нова година..Ние купихме количкка от Вис Виталис, но реших директно от сайта да си поръчам чанта на черен петък. Уви, тогава нямаше, а сега всичко е поскъпнало от най-дребните неща с между 5,10 евро, до количките май с около 50-100.

# 517
Винаги така става след нова година. Брат ми лбзавеежд абебешката стая и му казаха да купи всичко предварително преди новата година, че после става по-скъпо. Аз помагам на една приятелка да избере основни неща за бебето, че милата толко неориентирана като видяла количките за 1000лв и стана лошо и щеше да купи пълен боклук за 250. Ама ми е много трудно с тези кошници за кола от комплектите много малко пише и не знам какво да направя. Гледам гледам ама на никоя количка не виждам да е правено кташ тест на кошницата….
Май ще кара няколко месеца с кошницата и после (3-4) ще минат на стол за кола 0-18…

# 518
Може ли някой да ми обясни простичко за стерилизаторите Blush? Повечето не изсушават , но бутилките стоят стерилизирани 24 часа, ако не се извадят от стерилизатора- тоест след като стерилизирам ги държа вътре влажни, така ли? И, ако ми трябва една, а съм стерилизирала 4 например, и извадя тази едната, на останалите нарушава ли им се стерилизацията? Или просто си ги вадя всички след стерилизацията и ги изсушавам, а това за 24те часа е маркетингов трик?

# 519
  • Beyond the stars
Винаги така става след нова година. Брат ми лбзавеежд абебешката стая и му казаха да купи всичко предварително преди новата година, че после става по-скъпо.

Абе скоро след никоя Нова година не се е вдигал ток с 30%, газ и т.н. Та тепърва няма да станат по-ниски цените със сигурност.

# 520
  • София
Инфлацията е в цяла Европа. И е върху всичко.

Не се тормози за стерилизатора. Целта му не е да постигне стерилна среда като в болниците. В момента, в който отвориш вече не е стерилно. Но това не е проблем. Детето не живее в стерилна среда така или иначе. Целта е да не се развиват микроорганизми, останали от млякото, защото микробиомът все още не е укрепнал. Това е доста простовато и сигурно има по-точно медицинско обяснение. Просто вземете един и това е. За да не са ми мокри шишетата ги вадех и си изсъхваха. Не е нужно едно по едно или нещо специално да се прави.

# 521
  • до най-прекрасния мъж
Аз си ги вадя наведнъж, като ми потрябва шише, сглобявам си ги и си ги държа в чиста пластмасова кутия с капак на плота готови за ползване. Наистина целта не е абсолютно стерилна среда, защото това няма как да се случи. Дъщеря ми си лапа ръцете вече, а е на няма и месец и половина. Ръцете й не са стерилни, колкото и да ги чистя, все пак пипа нашите дрехи, нейните, легълцето. Понякога лапа пелената, с която й бърша устичката. Така че, каквото и да вземеш, няма да сгрешиш. Аз имам стерилизатор на Томи Типи, без изсушаване. Върши ми работа.

# 522
Здравейте според вас един пакет памперси размер 1 ще ми стигне ли. И от 2ка 3 пакета достатъчни ли са по 42 броя. За колко време ще мине на 3ка. Изобщо не ми е ясно😀

# 523
Здравейте според вас един пакет памперси размер 1 ще ми стигне ли. И от 2ка 3 пакета достатъчни ли са по 42 броя. За колко време ще мине на 3ка. Изобщо не ми е ясно😀

Няма точна доза. Купувах по два пакета първите месеци. Останат ли пет памперса нов пакет. Сега вече се нормализира растежа. Ние сменихме единия номер за по-малко от две седмици, а сега сме с номер 4 от няколко месеца…

# 524

Аз изразходвах 3 кашона по 156 броя всеки от 1-ви номер, но се роди мъничка 2560. Повече от два месеца бях на 1-ви номер, в началото по 10-тина памперса на ден отиваха.

Общи условия

Активация на акаунт