Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли риск при използването на голям спален чувал за новородено?
Как да избера правилния размер на спален чувал за новородено?
Колко капачки от прахообразен препарат за пране трябва да се използват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли риск при използването на голям спален чувал за новородено?
-
Как да избера правилния размер на спален чувал за новородено?
-
Колко капачки от прахообразен препарат за пране трябва да се използват?
-
Какви артикули трябва да носите в болницата за раждане?
-
Какво е тог при спалните чували и как да изберем правилния?
Знам за такива. Подкрепям казаното от Иси-анди. Няма да споря по темата, защото е безсмислено-всеки за себе си. Но един въпрос: защо в леглото (което е опасно дори с мерки), а не в некст ту ми? Съмнявам се едно допълнително легълце да разори повечето семейства. И не е кой знае какво усилие в повече да дръпнеш бебето към себе си, за да го кърмиш вместо да си спестиш това дръпване.
(с ясната представа съм, че сега ще ме разстрелят за това изказване, но who cares
Не съм се водила по никой и нищо, освен нейните нужди.Моята маймунка като съвсем мъничко бебче беше с много, много суха кожа. Първо ползвахме много богат, да не кажа мазен лосион за тяло на Бабе педиатрик и с него изкарахме доста време. После съм ползвала българското на Бебо-за мен е добро, с хубав състав и прилична цена, беше ми останало на мен от бремеността, беше още в срок за ползване и след баня с измиващ продукт и правех масаж с него. След като свърши сега през есента взех Мустела олиото, редувам го с лосиона им за тяло, аз също ги ползвам, понеже срока им след отваряне е само 6 месеца и така ще ги оползотворим пълноценно. Аз хич не съм по разхищаването и изхвърляне ма продукти, гледам до времето им след отваряне максимално да ги употребя. Лятото не я мажех с нищо, спестявах си го, като я къпех с измиващо олио.