Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли риск при използването на голям спален чувал за новородено?
Как да избера правилния размер на спален чувал за новородено?
Колко капачки от прахообразен препарат за пране трябва да се използват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли риск при използването на голям спален чувал за новородено?
-
Как да избера правилния размер на спален чувал за новородено?
-
Колко капачки от прахообразен препарат за пране трябва да се използват?
-
Какви артикули трябва да носите в болницата за раждане?
-
Какво е тог при спалните чували и как да изберем правилния?
. Бебето ми спи през деня в некст ту ми или кошница, която практически е некст ту ми, но я ползвам в хола в момента. Когато то спи през деня, и аз спя. През нощта е по-активна и заспива само разхождайки я или държейки я дълго време на ръце. След като я накърмя и гушкам докато заспи дълбоко, я оставям в бейбибей леглото й в спалнята ни. Което значи, че интервалите на обслужване са около час нощем и за повече не мога да я оставя сама в леглото, от този час и аз дремвам малко. През деня се наспивам, вечер съм по-бодра да я обслужвам. НЕ АЗ спя докато тя е върху мен или още по-малко в моето легло. ТЯ спи или по-скоро има нужда от повече време да заспи дълбоко и да позволи да я оставя на друго място, което значи, че практически нощта е едно голямо гушкане.
Лошото е аз ако свикна да съм най-активна нощем.