WIZZ AIR - 40

• 44 238
  • 791
  •   2
Отговори
# 435
Не можеш да откажеш флекса. Можеш да откажеш целия билет и ти връщат кредити БЕЗ цената на флекса.
Но то си е почти необходимост в тия несигурни времена.

# 436
Здравейте,
Закупих билети с опция Wizz Flex. Има ли някаква възможност да се откажа от нея, след като вече съм платила и как може да стане това?
Ако авиокомпанията промени часа на полета с повече от 3 часа, може да поискате връщане на цялата сума. Иначе няма как да върнат само парите за флекса

# 437
Не можеш да откажеш флекса. Можеш да откажеш целия билет и ти връщат кредити БЕЗ цената на флекса.
Но то си е почти необходимост в тия несигурни времена.
Благодаря!
Май наистина е по-добре да го имам като опция, но дано не се налага да го ползвам.

# 438
Здравейте , преди време мисля , че бях видяла че уиз летят от София до Санторини и Закинтос. Поправете ме ако се бъркам.

Искахме да летим до там извън сезона, но ако наистина са имали полети сигурно са само през лятото.

Ако наистина съществуват или не са спрени, някой знае ли кога ги пускат отново горе долу?

# 439
Някъде началото на зимата ги пускат обикновено. Тоест, не ги чакайте това лято.

# 440
И аз бях виждала полети до Санторини, не че не бяха пак скъпи де.
Но аз бих посетила мястото примерно април.

# 441
  • София
Миналото лято имаше сезонни полети от юни до септември до Санторини, Родос и Закинтос. И за това лято бяха обявили разписание, но през декември отмениха изцяло тези дестинации от София. Останаха Корфу, Миконос и Ханя, пак сезонни.

# 442
Благодаря ви!

Много жалко. Искахме да избягаме от тълпите туристи през сезона, също бях набелязала април месец. Ще търся чартъри.

Честит празник, дами!

# 443
През последните две години сме летели от Солун до Миконос и Санторини с Olympic и Volotea за под 100 лв на човек двупосочни и с по 8-10 кг багаж на човек. За сравнение Wizz без багаж бяха поне по 300 лв на човек. Има много добър платен паркинг до летището, около 35 евро за две седмици с транспорт до самото летище. Полетите са по 45 минутки 🙂 Юни и септември избрахме и времето беше чудесно , за мен нямаше особено голям наплив. За да добиете представа - през юни миналата година на Санторини си правехме снимки в 8 сутринта без нито един човек наоколо, а през деня беше 28 градуса.

# 444
През последните две години сме летели от Солун до Миконос и Санторини с Olympic и Volotea за под 100 лв на човек двупосочни и с по 8-10 кг багаж на човек. За сравнение Wizz без багаж бяха поне по 300 лв на човек. Има много добър платен паркинг до летището, около 35 евро за две седмици с транспорт до самото летище. Полетите са по 45 минутки 🙂 Юни и септември избрахме и времето беше чудесно , за мен нямаше особено голям наплив. За да добиете представа - през юни миналата година на Санторини си правехме снимки в 8 сутринта без нито един човек наоколо, а през деня беше 28 градуса.

VRay много мерси за това инфо, това е откритието на деня ми:blue_heart: Виждам че имат и полети до Атина на добра цена.

# 445
Имат разбира се , и са по-редовни. Ако има изгодни полети до Атина чудесно. Иначе пътуването с кола до там е  дълго и сравнително скъпо начинание 🙂

# 446
  • София
Ние ще пътуваме до Санторини през юни и аз първоначално се надявах на директните полети на Уиз, но като изчезнаха си взех билети с Aegean с прекачване през Атина и минално изчакване на цена от 75 евро с Flex и ръчен багаж. През 2020 г. сме пътували и през Солун до друг гръцки остров и пак беше супер, въпрос на предпочитания.

# 447
Може да вземете с Егеан през Атина. А може и да има директни от Солун, а до там с кола, преди ковида имаше...

# 448
  • София
Момичета, от толкова отдавна не съм летяла, че се чувствам като пълен индианец. Все с колата движим. Както и да е, конкретен въпрос: за ръчен багаж имаме едни декатлонски раници, които по дължина прехвърлят размерите с около 4-5 см. Според мен не е добре да се рискува, според ММ нямали значение и чисто теоретично, ако не е пълна може да я посгънеш малко, бла бла. Извинявам се, ако е обсъждано, но минават ли такива “номера”, или да си нося торба като резерва за твърдоглавието?
Меерси предварително!

П.С. Втори въпрос, който умувам. Ако поискам на връщане да имам и чекиран багаж, трябва да информирам Уиз или просто си го нося на летището и го пускам в багажното? Трябва ли предварително уведомяване, е въпросът

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:13 от phil

# 449
  • Пловдив
Няма да направят проблем.

Общи условия

Активация на акаунт