WIZZ AIR - 40

• 43 814
  • 791
  •   1
Отговори
# 495
  • София
А защо сте в този форум, като нямате време да помогнете? Последните 3-4 страници са отвратителни! Само се излагате!

# 496
  • София
Ако изпращам мой роднина на екскурзия бих проверила сама какви са изискванията. Не бих се доверила на форум - кой какво и от къде дочул. Още повече възрастна баба да пусна ей така. Ще намеря време да прочета изискванията. А и не знаем какви ще са за датите на пътуването.

# 497
Защо вече нямат полети до Унгария?!
Още от миналата година няма   Раянеър летят.

# 498
Привет отново Simple Smile
Летим в неделя /13.03/ в 13:55, днес е 11.03, вече минава 14 ч, а все още нямаме отключено чекиране /48 часа преди полет би трябвало да отваря/. Имате ли идеи - така ли се бави по принцип, или нещо извънредно е сега?
И без да искам отново да разпалвам последната дискусия за местата - хипотетично, ако реша да купя само за мен и ММ, децата автоматично ще получат места до нас, или?

# 499
  • Пловдив
Ще разпределят децата автоматично, да.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:31 от mystic woman

# 500
Аз не бих поела риск да пътувам разделена от детето си, за да си спестя 4 евро, но всеки си решава сам.

# 501
Ами не са 4 евро, затова е цялата гимнастика - 48 евра са в едната посока, толкова и в другата. Не това попитах, мисля.

# 502
Ами тя mystic woman ти отговори. Аз изказах мнение относно мен и моето дете. Това теб какво те засяга?

# 503
Да, прочетох нейния отговор, само споменавам, че не попитах "мама-ени, би ли поела риска да пътуваш разделена от детето си, за да спестиш 4 евро?"

Платих двете места, но все още не ми дава да чекирам децата.

# 504
  • Пловдив
Свържи се с чата, ако не става...ще съдействат.

# 505
Да, прочетох нейния отговор, само споменавам, че не попитах "мама-ени, би ли поела риска да пътуваш разделена от детето си, за да спестиш 4 евро?"

Платих двете места, но все още не ми дава да чекирам децата.
А някъде в правилата на темата пише ли, че всички са задължени да се занимават с твоя проблем и да пишат мнения свързани единствено с него?

# 506
  • Пловдив
Моля ви...да се придържаме към темата!

# 507
И без да искам отново да разпалвам последната дискусия за местата - хипотетично, ако реша да купя само за мен и ММ, децата автоматично ще получат места до нас, или?

Ами не. Ако не купите никакви ще сте заедно, ако купите някакви, неплатените ще си останат където ги е сложило автоматично, няма да ги мести след вас. Тоест или не купуваш никакви, или за всички.

# 508
  • Mediterraneo
Абе голяма драма с тези платени места! Никога не купувам място, включително и като летя с децата. Никога не са ни слагали разделени. Ако системата нещо се обърка и го направи, стюардесите със сигурност ще съдействат и ще намерят начин да сте заедно с децата.
И що за тон, мама- ени?! В момента Рали има проблем, споделя го, утре ще е друг, като не ти изнася, какво правиш в темата? Какво се очаква да се пише в нея?

# 509
И що за тон, мама- ени?! В момента Рали има проблем, споделя го, утре ще е друг, като не ти изнася, какво правиш в темата? Какво се очаква да се пише в нея?
Тонът ми е премерен и сдържан. Не съм написала нито една обидна дума. Имам право да пиша в темата точно толкова колкото и всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт