WIZZ AIR - 40

• 43 790
  • 791
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Mного благодаря!!! Simple Smile

# 601
Ако ви трябва директно от центъра, това са опциите. Но ако идвате от извън София, има много по-бързи варианти (ако идвате с автобус или влак от Пловдив, Ст.Загора, Бургас...), че жп гара Дружба е свързана с метростанция "Искърско шосе". А пък автобусите идващи от магистрала Тракия спират пред Интерекспо център, където също има метростанция. И за броени минути сте до летището с метрото.

# 602
  • Вестерос
Мерси, аз съм пътувала много пъти от автогара/център с метро, но до Т2 винаги.

# 603
Въпросът е, че като си представите самия подземен маршрут на картата на София, на практика обикаляте целия град. А като слезете от влака на метростанция "Искърско шосе" сте буквално до летището, на две станции. А от автобуса, ако слезете пред "Интер експо център" сте на 4 метростанции разстояние.  Но това важи само за тези, които влизат в София от източния край.
Това не е драма.. по-скоро се позаинтересувайте къде в Рим ще ви кацне самолетът. Че от Фиумичино до Чампино  има голяма разлика.

# 604
  • Вестерос
Знам къде ни каца, не ходя за пръв път там Simple Smile

# 605
Ами имаше някакви промени на полетите от София към Чампино вместо Фиумичино тия дни, та е добре да проверите за вашите полети какво става.

# 606
Не, че е някаква новина, но: нови летни маршрути от Бургас до Лондон Гетуик, Дебрецен, Жешов, Краков...

# 607
Интересно, защо пишат, че Краков е нова дестинация, като преди 4 години я имаше.

# 608
Е явно е спряла по време на пандемията и сега пак е "нова". Не знам де.. то и Будапеща, и Варна по два пъти ги пускаха и два пъти ги спираха (от София)

# 609
Моя грешка. Раян летяха до Краков.

# 610
  • Балчик
Здравейте. Утре ще летим с WIZZ AIR до Милано. Досега не съм ползвала тази компания. При чекирането всичко мина на ред, но не ми дава самата бордна карта. Там където трябва да я изтегля ми дава само този документ и като вляза на бордни карти ми пише, че това не е валидна бордна карта. Нормално ли е. Има надпис, че на летището ще ми издадат бордна карта от гишето на WIZZ AIR. Досега като сме пътували винаги сме получавали бордните карти директно на пощата при чекиране.

# 611
Да, от лятото насам е нормално. Преди не беше така, но заради пандемията, въведоха и тази глупост. Дори и да сте само с ръчен багаж, пак трябва да отидете до чек-ин гишето, за да си предоставите документите за коронавирус ограниченията и след това ще си ви издадат бордна карта. Италия изисква някои документи, затова е така. Иначе за Нидерландия не е нужно и издава бордна карта още при онлайн чекирането Wink

# 612
  • Somewhere far away
На влизане в Бг защо изискват сертификати? Нали отпадна тази глупост?

# 613
Тя пътува за Италия и там се изискват сертификатите.

# 614
  • Somewhere far away
Аз питам независимо от предишния пост.
Бях шокирана да го разбера вчера ,след като близък човек пътува до Бг и ми разказа за цялата дандания и загуба на време и редене по опашки.

За българия защо се изисква и докога?

Общи условия

Активация на акаунт