WIZZ AIR - 40

• 43 786
  • 791
  •   1
Отговори
# 615
  • Балчик
Да, от лятото насам е нормално. Преди не беше така, но заради пандемията, въведоха и тази глупост. Дори и да сте само с ръчен багаж, пак трябва да отидете до чек-ин гишето, за да си предоставите документите за коронавирус ограниченията и след това ще си ви издадат бордна карта. Италия изисква някои документи, затова е така. Иначе за Нидерландия не е нужно и издава бордна карта още при онлайн чекирането Wink
Благодаря много. Явно е нещо ново. Обикновено получаваме по пощата бордните карти и въпреки, че пишеше че чекирането е успешно се притесних. Ноември пътувахме до Барселона с Райнеър и там нямаше такива проблеми. Дойдоха бордните карти, а после на летището ни провериха документите на гишето и ни пуснаха.

# 616
  • Вестерос
Да, от лятото насам е нормално. Преди не беше така, но заради пандемията, въведоха и тази глупост. Дори и да сте само с ръчен багаж, пак трябва да отидете до чек-ин гишето, за да си предоставите документите за коронавирус ограниченията и след това ще си ви издадат бордна карта. Италия изисква някои документи, затова е така. Иначе за Нидерландия не е нужно и издава бордна карта още при онлайн чекирането Wink
Благодаря много. Явно е нещо ново. Обикновено получаваме по пощата бордните карти и въпреки, че пишеше че чекирането е успешно се притесних. Ноември пътувахме до Барселона с Райнеър и там нямаше такива проблеми. Дойдоха бордните карти, а после на летището ни провериха документите на гишето и ни пуснаха.
да не забравите, че за Италия искат и декларация

# 617
  • Somewhere far away
На влизане в Бг защо изискват сертификати?
Нали отпадна тази глупост?

# 618
Не е отпаднала за влизане, а само в страната.

# 619
  • София
Не е отпаднала за влизане, а само в страната.
като близък човек пътува до Бг и ми разказа за цялата дандания и загуба на време и редене по опашки.
  За българия защо се изисква и докога?
.
Вчера кацнах на Т2 нямаше опашки и Дандания. С половин око поглежда ха сертификата и не сравняваха с паспорта.

# 620
  • Somewhere far away
ами явно си имала късмет.

# 621
  • Пловдив

А декларацията dplf трябва ли да се разпечатва и само след чекирането ли може да се попълни?

# 622
Вчера кацнах на Т2 нямаше опашки и Дандания. С половин око поглежда ха сертификата и не сравняваха с паспорта.
Те го поглеждат с половин око, но поне е важно да го имаш. Аз например нямам green pass (изтече този за преболедуване) и съответно подлежа на карантина.
На влизане в Бг защо изискват сертификати? Нали отпадна тази глупост?
Не е отпаднала. РЗИ-то си чака след паспортния контрол всеки кацнал от чужбина да показва сертификати

# 623
  • Вестерос

А декларацията dplf трябва ли да се разпечатва и само след чекирането ли може да се попълни?
може да си я попълните предварително, моята е от петък. За място вече е optional. Може и електронно да я покажете

# 624
Не казаха ли,че от 1 април отпада сертификатът за влизане в БГ от Европа?

# 625
  • София
Не е по темата, но РЗИ са го ударили  на уволнение.
Вчера ММ объркал принтирания си сертификат за ваксина с теста на дъщерята. Та достолепен мъж мина с тест на младо момиче.
Само  го погледнаха отгчено.
Аз бях с единия от внуците и  понечих да извадя листа - каката ми даде знак да премина.

# 626
Здравейте. Снощи сина ми кацна късно и вземайки куфара от лентата вижда, че едното колело липсва, а около едно от другите куфара е пукнат, Огледал се е за служител, нямало никой. Ходихме до информация, казаха ни да отидем до офиса на wizz на Т1, но естествено беше затоверен.  Към билета имаше купена  застраховка. Мога ли да търся обезщетение или след като е излязъл от летището вече няма вмисъл.

# 627
На мен са ми потрошавали куфара при мятане, със цяла счупена стойка, която долу държи колелцата, на практика беше неизползваем.
Скрит текст:
Но не беше Уизеър (в случая беше Turkish Aırlınes, от Диарбакър до Истанбул), мятат ги от 2 метра на товарната количка и грам не им пука дали ги чупят или не. Ако не си потърсиш правата още на летището, после просто забравѝ.  Аз също бързах за автогарата и ... си останах с потрошения куфар.

И поредната прИмоция на W!Zz:

# 628
на излизане след взимане на багажа трябва винаги да да има някой, там също и за изгубен багаж
иначе след излизане и точно Уиз е малко съмнително, ама пробвайте

# 629
Последно,от 1 ви Април търсят ли сертификат или тест при влизане в БГ от Европа?

Общи условия

Активация на акаунт